Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Heysen yanlış duymadın,sana güveniyorum...

Burada olmandan bana yaklaşımından,bana olan duygu ve hislerinden yana sana güven duyuyorum.

Bilmiyorum benim için ne yaparsan yap,

adına ne koyarsak koyalım en kötü diye adlandırılsa bile,bana en büyük iyiliği yapıyorsun...

Neden bu kadar korkuyorsun.?

Neden güven duymuyorsun.?

İşinde seni ezene neden sinirleniyorsun.?

İnsanlara düşman gibi niye bakıyorsun.?

Bunların hepsini senin talep ettiğini hatırlatırım.

Bunları sen istedin sen seçtin.!

Anlamak için çok beklersin....

Yetkiyi basite indirgeyip,başkalarını suçlamak en kolayı değilmi.?

Annen ve eşin sana karıştı diye,onların istediklerinin tam tersi niye davranıyorsun.

Sorumluluktan kaçmak,hep bir sebep bulmak,kendi dışında herkeste bir zayıf bulmak en kolayı...

İşte bu sebeplerden,güvensizsin,hayatını korkarak yaşıyorsun,kendine sorunlu bir iş bulmuşsun,

seni koruduğunu sanıyorsun...!!

Yanılıyorsun,sadece sana ağırlık veriyor.Gittikçede ağırlaşıyor ve sana yaklaşılıyor.!

Sana bir önerim var çıplak kalmayı dene ve buna güven..o zaman hürsün ve özgürsün.

Hayatında birşeyler çıkarmana,çaprmana,bölmene gerek kalmadan özgürsün ve sonsuz bir güven içindesin.?

İşte o zaman hayata güvendiğinde,senden başka gerçek yokherkes seni sana anlatıyor olacak..

Suçlayacak kimsen kalmıyor,yapabildiğin sadece güzelliklere açık olman..

çünkü güzeli çirkin buluyorsun kötüyüde iyi..!!

Olumsuzu olumlu,Sevgisizliği sevgi,Düşmanlığı dostluk..!!

Kimse sana enayi ol demiyor.?

Sadece akıl ol,nedenleri sorgula,duvarları aş kalıplarını kaldır.

O zaman akacaksın güveneceksin.

Suçlamayacaksın.

Kendini bileceksin ve güveneceksin bilmeden istemeden sorgulamadan..

Hiç tanımadığına,hiç sevmediğine bile...

Seni yargılasada,yerden yere vursada,sevmesede,eleştirsede,kısacası ne yaparsa yapsın,sana iyilik yaptığını bileceksin..

Dön kendine bak,eğlenmenin tadına,sorumluluğunun bilincine,sessizliğin sesine,huzurun kavrayışına,

cennetin kapılarına,adaletin vuslatına ve hakkın saygısına er..........

Birbirimizi tanımasakta,tanışacağımızı,bunun bir paylaşım olduğunu,ne demek istediğimi anladığını...

O kadar çoksunuz ki,bitmiyorsunuz sıra sanada gelecek...

Öfkelerimin kararlığını kötüye dair herşeye katık ederek konuşacağım ve seni bulacağım..

Bedenim bu dünyayı terk edene kadar.........

Bana sinir olsanda içte bir yerde beni sevdiğine güveniyorum...

Anlayışına ve değerinin paha biçilmez olduğuna güveniyorum...Heysen sana....gü-ve-ni-yo-rum..

Gönderi tarihi:

Ben gerçekten güvenmiştim.Bana da güvenilsin isterdim -_- .Artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum....

Ama emin olduğum birşey var kendime inanıyorum ve GÜVENİYORUM...

Gönderi tarihi:
Ben gerçekten güvenmiştim.Bana da güvenilsin isterdim -_- .Artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum....

Ama emin olduğum birşey var kendime inanıyorum ve GÜVENİYORUM...

Doğru olan kendine güvenmektir.

İnsan kendisine olan güveni kadar güvenir karşısındakilere.

Kendisiyle barışıksa barışıktır herkesle.

"Bana güvenmiyorsan, önce kendine güvenmeyi öğrenmelisin. Sana güvenmiyorsam,kendime güvenmeyi bilmeliyim... " dir bence...

Gerisi boş,gerisi yalan.

Gerisi kendini kandırmaktan başka hiçbir şey değildir...

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

çok alışılagelmiş bir söz kendinle barışıksan ve güveniyorsan kendine karşındakinede güvenirsin..ben inanmıyorum buna

kendimle barışık olabilirim..güveniyorda olabilirim..ama aptal değilim..düşe düşe insan düşmemeyi öğrenir hayatta ve herkese güvenilmeyeceğini bilir,insanları tanıyorsa...

ben güvenin hak edilmesi gerektiğini düşünüyorum..

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

evet..mevzuyu tam okumadım ama..güven suistimal edenlere söylüyorum..bilinki..

--Güven: hiç kimsenin birbirine güvenmediği bir yerde..gerçekten çok önemli..

--kimse aptal değil..

Gönderi tarihi:
eminmisin?

:) ...yine yakaladın..şahin bakışlı seni..

kandırılan insanlar genelde saflardır..saflık aptallık değildir..kurnaz olanlar aptaldır bence..(tanrının kurnaz ama aptal çocukları)

kimsenin kimseye güvenmediği bir dünya..yıkımdır..kim herşeyine her daim tek başına sahip olabilir..zorr..

ve saflar azaldıkça kurnazlar artmıştır..dahada artmaktadır..ama her daim bi daha kurnazı vardır..ee sonraa..

aslında seninde yer yer belirttiğin gibi..ekonomi çoğu şeyle ilişkilidir..ahlak lada öyle..bir ülkenin ekonomik gidişatı direk ahlakı etkiler..

kimse ahlaksız..kurnaz..yada aptal doğmamıştır...ama herkez doğduğunda saftı.. :)

Gönderi tarihi:

güzel açıklamışsın figgaro :)

ama..

herkes doğduğunda safsa eğer karakterimizdeki o hiç bir aile ferdine benzemeyen yetiştirildiğin yada bulunduğun ortama göre bile silikleşmeden kendini koruyan ve iyiyle kötü arasındaki dengeyi bazen aşşağı bazen yukarı kaydırabilen bence %60 lık bir biz yani özümüz yani karakterimizin yapı taşları nereden geliyor..

kimselere güvenmeden yaşayamayız..

ama güvendiğimiz insanlar bile zaman zaman bu inancımızı altüst edebildiklerine göre.. en güzeli aslında her zaman esnek bir zeminde dolaşmak.. :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.