Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Şimdi Kimi Dinliyosun ve de Hangi Ruh hali içindesin ?? Hadi Bakalım
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl u know ım no good........... ayrılıklardayım Gerçekten Güsel Bi Şarkı Benim Ruh halimmiş bunu söleyen ben diilim valla ben zedanın yalancısıyım
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Gerçekten Güsel Bi Şarkı Benim Ruh halimmiş bunu söleyen ben diilim valla ben zedanın yalancısıyım ama begendin dimi yalancı olmak istemem yani
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl ama begendin dimi yalancı olmak istemem yani Çok Güsel ve eğlenceli bi şarkı teşkkür ederim Müzik dağarcığıma bir yeni şarkı daha eklendii
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Çok Güsel ve eğlenceli bi şarkı teşkkür ederim Müzik dağarcığıma bir yeni şarkı daha eklendii arkadasım begendigine sevindim yani zevkimi az cok anlamıssındır
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl arkadasım begendigine sevindim yani zevkimi az cok anlamıssındır
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Şimdi Kimi Dinliyosun ve de Hangi Ruh hali içindesin ??Hadi Bakalım yaa ..şimdi şu figgaro taktı kafayı bana deme..şu radyo fosil..çalmıyodur o..cızırtı.. ruh halliliği diye koyduğun gız..britney spears dimi...hani şu an akıl hastanesinde yatan..kafayıda sıfıra vurdurtmuştu.. yapma mavi...bu kadarda dağıtmış olamazsın..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl yaa ..şimdi şu figgaro taktı kafayı bana deme..şu radyo fosil..çalmıyodur o..cızırtı.. ruh halliliği diye koyduğun gız..britney spears dimi...hani şu an akıl hastanesinde yatan..kafayıda sıfıra vurdurtmuştu.. yapma mavi...bu kadarda dağıtmış olamazsın.. Doğru tespit etmişsin taktın bana :P yalan mıı Ala Ala Ne Dinliyon Sen Ondan Hbaer Ver
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl hotel california..EAGLES. senin içinde gelsin gıss mavi..içimden geldi.. ruh halimide soruyosan eğer..akşam yemeğinden olsa gerek..az delice..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl hotel california..EAGLES. senin içinde gelsin gıss mavi..içimden geldi.. ruh halimide soruyosan eğer..akşam yemeğinden olsa gerek..az delice.. ohh ohh afiyet olsun Keyifler yerinde olsun da gerisi önemlii diill:D
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl türkü,arda boyları..acılı mı acılı bir ruh halinde olsam gerektir bu durumda
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl türkü,arda boyları..acılı mı acılı bir ruh halinde olsam gerektir bu durumda Kıyamam ben sana Leylam Anlaşıldı herks melankolii olmus Durum vahim :excl:
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Hııı saat gecenin 2si gene Müzik açayımda ayaklansın millet,kedi gibi kapının önüne konayım dimi Bu saatte ayakta olduğuma göre ruh halimide tahmin edersin artık.Mesela çatlak uygun olurdu
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Hey sen...!! başörtülü kız...ya başını aç, ya sınıfı terket.... Yoksa yıldız gibi parlayamazsın.....
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl ibrahim tatlıses______ağrı dağı....... hopppaaaaa koooppp evladımmm!!!!
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl ibrahim tatlıses______ağrı dağı....... hopppaaaaa koooppp evladımmm!!!! Yedin beni evladım
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl müslüm gürses "unutamazsın" ve şuan bunalım bir ruh hali içerisindeyim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl Hey sen...!! başörtülü kız...ya başını aç, ya sınıfı terket....Yoksa yıldız gibi parlayamazsın..... Kime itafen bu şimdi Biz neyden bahsediyoruz arkdaşım sen bize neler anlatıyosun?? Forma yapılan konu dahilinde lütfen konuşmalarını beyan et olur mu??? Politika yapma !! Saygılar
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl iki kişi tepemde çene yapıyor..onları dinliyorum...şizoid bir ruh hali içindeyim..
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Hiç bişiiii dinlemiyorum dinlemekte istemiyorum. uyumak istiyorum ben yaaaaa Bugün herkes tatil bi tek biz çalışıyoruz Aman yaaaa uykum var benim,uykummm !!!!!!!
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Hiç bişiiii dinlemiyorum dinlemekte istemiyorum. uyumak istiyorum ben yaaaaa Bugün herkes tatil bi tek biz çalışıyoruz Aman yaaaa uykum var benim,uykummm !!!!!!! Oy kıyamam ben Redblack'çime Bende aynı dertten muzdaribim Ablacım Ben şu an Ihlamurlar altında Dizi müziklerinden Engel Var Adlı şarkıyı dinliyorum Ruh halim belli benim melankoli herdaim
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl birisi var aklımda ismi lazım değil birisi var aklımda tarzım değil,hiç kimse bilmiyor anlatmadım daha,duyulsa yer yerinden oynar aslındaaaa... bunu dinliyom böle içim içime sığmayan bi ruh hali içindeyim...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Oy kıyamam ben Redblack'çime Bende aynı dertten muzdaribim Ablacım Ben şu an Ihlamurlar altında Dizi müziklerinden Engel Var Adlı şarkıyı dinliyorum Ruh halim belli benim melankoli herdaim Geçicek küçüğüm geçicek o halinde merak etme.... ben inanıyorum buna O zamanda A.Pekkan'dan BAMBAŞKA BİRİ şarkısını dinleyip başkalarının melankolisini seyredeceksin şimdi gel de gör beni bambaşka biri topladım dağılan kalbimin her köşesini ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi gel gör beni sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi olmaz artık kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık bir zamanlar sen de bana acımadın yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.