Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Şimdi Kimi Dinliyosun ve de Hangi Ruh hali içindesin ?? Hadi Bakalım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 u know ım no good........... ayrılıklardayım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 u know ım no good........... ayrılıklardayım Gerçekten Güsel Bi Şarkı Benim Ruh halimmiş bunu söleyen ben diilim valla ben zedanın yalancısıyım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gerçekten Güsel Bi Şarkı Benim Ruh halimmiş bunu söleyen ben diilim valla ben zedanın yalancısıyım ama begendin dimi yalancı olmak istemem yani Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ama begendin dimi yalancı olmak istemem yani Çok Güsel ve eğlenceli bi şarkı teşkkür ederim Müzik dağarcığıma bir yeni şarkı daha eklendii Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Çok Güsel ve eğlenceli bi şarkı teşkkür ederim Müzik dağarcığıma bir yeni şarkı daha eklendii arkadasım begendigine sevindim yani zevkimi az cok anlamıssındır Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 arkadasım begendigine sevindim yani zevkimi az cok anlamıssındır Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Şimdi Kimi Dinliyosun ve de Hangi Ruh hali içindesin ??Hadi Bakalım yaa ..şimdi şu figgaro taktı kafayı bana deme..şu radyo fosil..çalmıyodur o..cızırtı.. ruh halliliği diye koyduğun gız..britney spears dimi...hani şu an akıl hastanesinde yatan..kafayıda sıfıra vurdurtmuştu.. yapma mavi...bu kadarda dağıtmış olamazsın.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 yaa ..şimdi şu figgaro taktı kafayı bana deme..şu radyo fosil..çalmıyodur o..cızırtı.. ruh halliliği diye koyduğun gız..britney spears dimi...hani şu an akıl hastanesinde yatan..kafayıda sıfıra vurdurtmuştu.. yapma mavi...bu kadarda dağıtmış olamazsın.. Doğru tespit etmişsin taktın bana :P yalan mıı Ala Ala Ne Dinliyon Sen Ondan Hbaer Ver Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hotel california..EAGLES. senin içinde gelsin gıss mavi..içimden geldi.. ruh halimide soruyosan eğer..akşam yemeğinden olsa gerek..az delice.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hotel california..EAGLES. senin içinde gelsin gıss mavi..içimden geldi.. ruh halimide soruyosan eğer..akşam yemeğinden olsa gerek..az delice.. ohh ohh afiyet olsun Keyifler yerinde olsun da gerisi önemlii diill:D Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 türkü,arda boyları..acılı mı acılı bir ruh halinde olsam gerektir bu durumda Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 türkü,arda boyları..acılı mı acılı bir ruh halinde olsam gerektir bu durumda Kıyamam ben sana Leylam Anlaşıldı herks melankolii olmus Durum vahim :excl: Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Hııı saat gecenin 2si gene Müzik açayımda ayaklansın millet,kedi gibi kapının önüne konayım dimi Bu saatte ayakta olduğuma göre ruh halimide tahmin edersin artık.Mesela çatlak uygun olurdu Alıntı
Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Hey sen...!! başörtülü kız...ya başını aç, ya sınıfı terket.... Yoksa yıldız gibi parlayamazsın..... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Dandini dandini dastana.Adım üstümde zati Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 ibrahim tatlıses______ağrı dağı....... hopppaaaaa koooppp evladımmm!!!! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 ibrahim tatlıses______ağrı dağı....... hopppaaaaa koooppp evladımmm!!!! Yedin beni evladım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 müslüm gürses "unutamazsın" ve şuan bunalım bir ruh hali içerisindeyim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Hey sen...!! başörtülü kız...ya başını aç, ya sınıfı terket....Yoksa yıldız gibi parlayamazsın..... Kime itafen bu şimdi Biz neyden bahsediyoruz arkdaşım sen bize neler anlatıyosun?? Forma yapılan konu dahilinde lütfen konuşmalarını beyan et olur mu??? Politika yapma !! Saygılar Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 iki kişi tepemde çene yapıyor..onları dinliyorum...şizoid bir ruh hali içindeyim.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hiç bişiiii dinlemiyorum dinlemekte istemiyorum. uyumak istiyorum ben yaaaaa Bugün herkes tatil bi tek biz çalışıyoruz Aman yaaaa uykum var benim,uykummm !!!!!!! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hiç bişiiii dinlemiyorum dinlemekte istemiyorum. uyumak istiyorum ben yaaaaa Bugün herkes tatil bi tek biz çalışıyoruz Aman yaaaa uykum var benim,uykummm !!!!!!! Oy kıyamam ben Redblack'çime Bende aynı dertten muzdaribim Ablacım Ben şu an Ihlamurlar altında Dizi müziklerinden Engel Var Adlı şarkıyı dinliyorum Ruh halim belli benim melankoli herdaim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 birisi var aklımda ismi lazım değil birisi var aklımda tarzım değil,hiç kimse bilmiyor anlatmadım daha,duyulsa yer yerinden oynar aslındaaaa... bunu dinliyom böle içim içime sığmayan bi ruh hali içindeyim... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Oy kıyamam ben Redblack'çime Bende aynı dertten muzdaribim Ablacım Ben şu an Ihlamurlar altında Dizi müziklerinden Engel Var Adlı şarkıyı dinliyorum Ruh halim belli benim melankoli herdaim Geçicek küçüğüm geçicek o halinde merak etme.... ben inanıyorum buna O zamanda A.Pekkan'dan BAMBAŞKA BİRİ şarkısını dinleyip başkalarının melankolisini seyredeceksin şimdi gel de gör beni bambaşka biri topladım dağılan kalbimin her köşesini ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi gel gör beni sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi olmaz artık kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık bir zamanlar sen de bana acımadın yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.