Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 17 yıl Hepimiz ermeni olsak hristiyan veyahut musluman olsak ne degisirki evvela insan olalim, allahin verdigi cana nasil kiyiliyorki boyle birseye kimin hakki var. Bosunami diyoruz yargilar bosuna kurulmamis diye madem sahislarla bir problemin var neden hakkini adalet yoluyla aramiyorsun Adalete guvenmiyormusunda kendi cezani kendin veriyorsun evet yeri geldiginde hepimiz ermenide oluruz hristiyanda oluruz muslumanda oluruz bundan hic kimsenin suphesi olmasin turkiye topraklarinda insanlarin haksiz yere oldurulmesine karsi olduklari icin hakli davalarini gosteriyorlar sehitlermizde disarida gosteriler sirasinda ermeniler hristiyanlar muslumanlar hepsi tek yurek olmadilarmi sorun ne o halde
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Hepimiz ermeni olsak hristiyan veyahut musluman olsak ne degisirki evvela insan olalim, allahin verdigi cana nasil kiyiliyorki boyle birseye kimin hakki var. Bosunami diyoruz yargilar bosuna kurulmamis diye madem sahislarla bir problemin var neden hakkini adalet yoluyla aramiyorsun Adalete guvenmiyormusunda kendi cezani kendin veriyorsun evet yeri geldiginde hepimiz ermenide oluruz hristiyanda oluruz muslumanda oluruz bundan hic kimsenin suphesi olmasin turkiye topraklarinda insanlarin haksiz yere oldurulmesine karsi olduklari icin hakli davalarini gosteriyorlar sehitlermizde disarida gosteriler sirasinda ermeniler hristiyanlar muslumanlar hepsi tek yurek olmadilarmi sorun ne o halde Tesekkür edrim sayin Yakisikli, cok dogru yorumlamissin. Sizin gibi düsünenler cogalmaliki, ülkemiszde bir daha böyle rezaletlikler ysanmasin, din adina, vatankurtarma adina ve benzeri irkci cag disi düsünceler adina. Tekrar tesekkürler !!!
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl Hrant Dink suikastından sonra Yüzbinlerce Kisi ye hepimiz ermeniyiz dedirten ödp bu sefer de hepimiz hristiyanız sloganıyla malatyadaki katliamı protesto etti. Ama bu sefer buyuk bir kitle yerine cok kucuk bir toplamın bu sloganı atıyor olması sasırtıcıydı. Ancak merak ettigim sey su bir islamcı öldürüldügünde islamcı milliyetci öldürüldügünde milliyetci ceteci öldürüldügünde ceteci vs vs olacakmıyız yoksa artık sabit bir kimlige kavusup kardesim biz hristiyan da değiliz ermeni de degiliz kimimiz türküz kimimiz kürdüz kimimizde lazız ama bu olanlara karsıyız diyebilecekmiyiz.... Sayin dostum, elma ile armutu karistirmaktan artik vazgecelim. Ödp nin yaptiklari ile sizin sorunuz arasinda hic bir insani ve etik olarak bir baglanti göremiyorum. Ama zaten milliyetci cetecilerden ölen odugunda, yandaslari hep sunu demislerdir "Türkiye sizinle guru duyuyor". Yorumunu artik size birakiyorum. Saygilar
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Hrant Dink suikastından sonra Yüzbinlerce Kisi ye hepimiz ermeniyiz dedirten ödp bu sefer de hepimiz hristiyanız sloganıyla malatyadaki katliamı protesto etti. Ama bu sefer buyuk bir kitle yerine cok kucuk bir toplamın bu sloganı atıyor olması sasırtıcıydı. Ancak merak ettigim sey su bir islamcı öldürüldügünde islamcı milliyetci öldürüldügünde milliyetci ceteci öldürüldügünde ceteci vs vs olacakmıyız yoksa artık sabit bir kimlige kavusup kardesim biz hristiyan da değiliz ermeni de degiliz kimimiz türküz kimimiz kürdüz kimimizde lazız ama bu olanlara karsıyız diyebilecekmiyiz.... Sadece şunu söylemek istiyorum Hrant dink öldü herkes ermeni oldu Papa öldü herkes hristiyan oldu peki soruyorum onca askerimiz şehit oldu kim TÜRK oldu......?????
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Sadece şunu söylemek istiyorum Hrant dink öldü herkes ermeni oldu Papa öldü herkes hristiyan oldu peki soruyorum onca askerimiz şehit oldu kim TÜRK oldu......????? Türkiye nin her yeri bayraklarla donatıldı görmediniz mi?
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Sadece şunu söylemek istiyorum Hrant dink öldü herkes ermeni oldu Papa öldü herkes hristiyan oldu peki soruyorum onca askerimiz şehit oldu kim TÜRK oldu......????? arkadaşım şöyle mottoları internetten okuyup okuyup tekrarlamasınız. Memleketin her yerinde yüzbinler sokağa döküldü. En doğusundan en batısına sokaklara çıkıp terörü protesto etti insanlar. Hayır Papa öldü herkes hristiyan olduyu nereden uyarladın onuda anlamadım ya. "Hepimiz Hristiyanız" pankartı. Malatya'da incil dağıtan kişiler işkence edilip boğazları kesildikten sonra açıldı. Bari olayları bilelim be.
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Sayin CYRANO sirf memleketimizin dört yanindami döküldü , bizler ne oluyoruz günlerce Avrupa sokaklarinda yürüdügümüz! evet bizler burda 5.hafta üst üste sokaklardaydik meydanlarida kimseye birakmaya niyetli degiliz Sayin verdinaz hep bizler sokaklara dökülüyoruz neden acaba?
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Anlatmak istediğim Türk vatandası değildi..Biz zaten sokakalra döküldük..bizden bahsetmiyorum diğerlerinden bahsediyorum...
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Anlatmak istediğim Türk vatandası değildi..Biz zaten sokakalra döküldük..bizden bahsetmiyorum diğerlerinden bahsediyorum... Arkadasim , o üldürülen Ermeni veya hiristiyan kisiler, Türk vatandaslariydi ve azinlikti. O insanlara ülkemizde yasama hakki vermek istemeyen ve onlara tahammülü omayan insanlaraydi haykirislar. Tabiiki "hepimiz Ermeniyiz veya Hiristiyaniz" sloganlari, o öldürülen insanlarla bir dayanisma ve öldürenleri de kinama icin yapilan seyler. Simdi sehit askerlerimizle bunlarin arasinda ne alaka var anlamadim dogrusu. Papa öldü ve ne zaman ülkemizde "hepimiz Papayiz" diye slogan atildi hatirlamiyorum? Lütfen karistirmayalim konulari. Tüm Türkiye sehit askerlerimize sahip cikiyor ve cayir cayir meydanlarda "hepimiz mehmetcigiz" diye terör rgütünü lanetliyor, daha ne bekliyoruz anlamiyorum. Lütfen artik kelime oyunlari ile gercek konulari saptirmaya calismayalim. Tabiiki ülkemizdeki her Türk vatandasina sahip cikacagiz. Bunlar, Kürt, Cerkez, Arnavut, Ermeni, Süryani, Arap,..... asilli Türk vatandaslari olabilir veye saf Türk olabilir, hic birsey degismez, hepimiz kardesiz ve bir bayrak altinda yasiyoruz. Yeterki azinliklara tahammül edelim ve otomatikmen onlari potantiel düsmanimiz olarak görmeyelim. Tabiiki aralarinda tek tük kötü niyetileri olabilir, bu tup insanlar saf Türk olanlar arasinda da cikiyor. Önemli olan herkesi ayni kefeye koymadan elestirmemiz gerek. Daha cok yol alacak gíbi geliyor bana. Saygilar
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Tabiki ermenileri ve diğer azınlıkları koruyacağız ve onları korurken gerekise onların kimliklerine bürünüp yalnız olmadıklarını haykıracağız,ermenide olacağız,kürtde olacağız,alevide,hristiyanda,müslümanda,çünkü biz insanız yok öyle üstümüze yapıştırdığımız,kirli kimliksel etiketler.
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl Sadece şunu söylemek istiyorum Hrant dink öldü herkes ermeni oldu Papa öldü herkes hristiyan oldu peki soruyorum onca askerimiz şehit oldu kim TÜRK oldu......????? Sayin Verdinaz dunyanin 4 bir tarafinda okadar gosteriler yapilirken sen neredeydin uyuyormuydun ?? Evet askerlerimiz sehit oldugu zaman herkez turk oldu bunun farkinda olmayabilirsin cunku kimse din dil irk ayrimi yapmadan herkes tek yurek oldu.. kimse kisim kisim bolum bolum ayrilmadi ermeniler bir tarafta hristiyanlar bir tarafta gosteri yapmadi herkes tek agizdan tek yurekten oldular seninde bunu anlamamis olman gayet dogal luften ucuz medya showu yapmayalim artik bu sizin yazmis oldugunuz slogan medyanin agzinda sakiz olmus bizler kimsenin agzina sakiz olmayiz bunu unutmayin cunku gercekleri gorebiliyoruz insanlari insan oldugu icin seviyor ve deger veriyoruz ermeni hristiyan musluman kurt turk laz cerkez alevi sunni hepsi birdir bizim yuregimizde.. saygilar
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl aslında bir de şu seçenek var "Hepimiz Dengesiziz" ilerde bu da olacak galiba
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl aslında bir de şu seçenek var "Hepimiz Dengesiziz" ilerde bu da olacak galiba
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Anlatmak istediğim Türk vatandası değildi..Biz zaten sokakalra döküldük..bizden bahsetmiyorum diğerlerinden bahsediyorum... Kimden bahsediyorsun? Sen kimsin? Diğerleri kim ? Kim Türk vatandaşı değildi?
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Sayin CYRANO sirf memleketimizin dört yanindami döküldü , bizler ne oluyoruz günlerce Avrupa sokaklarinda yürüdügümüz! evet bizler burda 5.hafta üst üste sokaklardaydik meydanlarida kimseye birakmaya niyetli degiliz Sayin verdinaz hep bizler sokaklara dökülüyoruz neden acaba? Efendi, ülke içindeki tartışmayla ilgili bir slogan üzerine söyledim onu. Tabiki Avrupadaki Türkler'de terörü protesto etti. Sokaklara döküldü. Yıllardır Avrupa sokaklarında Türkiye menşeili eylemlerdeki çirkin görüntüyü (PKK, Kaplancılar, vs) değiştirdiler.
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Efendi, ülke içindeki tartışmayla ilgili bir slogan üzerine söyledim onu. Tabiki Avrupadaki Türkler'de terörü protesto etti. Sokaklara döküldü. Yıllardır Avrupa sokaklarında Türkiye menşeili eylemlerdeki çirkin görüntüyü (PKK, Kaplancılar, vs) değiştirdiler. Evet Sayin CYRANO onlarin anliyacagi dilden cevap veriyoruz vermeyede devam edecegiz vede inaniyorum birseyleri artik anladilar anlamak zorundalar bu basit gibi görünen hareketler aslinda cok büyük getirisi vardir onlari ayrintili izah etmek istemiyorum? sonra bu yürüyüslerimiz inanin bir Mayista Taksime cikmaya benziyor! yani kolay degil ,kazanimlari büyük oldugu icin söyle bir gerceklere bakarsak yani buralarda Kimlik tartismalari altinda, Kürtcülük, Kökten Dincilik, Demokrasi, Laiklik, Atatürk Düsmanligi, en kötüsü ,,cok normal bir tartisma,, tarzinda genclerimize sunuluyor yillarca.. Türk Gencliginin Avrupa´daki karsi, karsiya kaldiklari durum... Bu durumun gelecek 20 - 30 yil sonra Türkiye Cumhuriyeti icin ne anlama geldigini düsünürsek, bizlerin bunlara karsi baslattigimiz mücadele kücümsenemez ,,sartlarin hicde kolay olmadigi görülmektedir fakat onlarinda bunu basaramiyacaklari ortadadir artik bizlerde! variz artik hodri meydan atacaklari her adim onlari sikintiya sokacaktir´ki onlar buna razi olmayacak.. artik bu saatten sonra genclerimizi bunlardan uzak tutmanin yollarini ariyoruz ve adimlarini atiyoruz yeterlimi yeterli degil!... Genclerimizi aydinlatma ve uyarmak bizlere Avrupa´da ailelere düsüyor. Burada cünki ne okul, ne basin, ne tarih bilgisi bu genclerimize yardimci olacaktir... Yalniz birakilan bir yeni nesil, Milli Görüslerin, Cumhuriyet ve Atatürk düsmanlarinin eline birakilmaya devam eder artik birakamayiz. Gün gelecek kendi genclerimizi Türkiye´mize karsi kullanacaklar. Aynen simdiden yaptiklari gibi... Atatürk'e ve onun ilkelerine, laik Cumhuriyete düsman, milli bayramlarımıza küfreden, laik düsünce yapısına sahip insanlara kin duyan, Anayasası Kur'an olan bir devlet kurmayı amaclayan gencler yetistirilmeye calismalisi gibi... bu yürüyüslerde milli beraberligin önemini anlatabildimmi onlarin elindeki bütün kozlari almak kolaymi ama aldik her gecen gün daha güzel olacak vede olacak! tabiki bu mücadele yürüyüslerden yürüyüslere degil bu yürüyüslerin gücü yaptiklarimizin yansimasi olacaktir ve her gecen daha etkili daha gür.. senin bahsettigin gibi cirkinliklerin üzerine gidecegiz,,bir sloganla bitireyim ,,Artik kimse durduramaz sonuna kadar gidecegiz Efendi Türkler
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Ermeni olmak,papaz olmak,Kürt olmak,Türk olmak...Bizler için ne kadar da önemliymiş birşeyler olmak.Hrant Dinki sevmiyor olmak,birkaç kendini bilmez kuklanın nidalarına ses vermek değildir.Bir insan siyasi düşüncesinden dolayı sokak ortasında katlediliyor ve kimileri haklı olarak biz Ermeniyiz diyor.Siz de çok iyi farkındasınız ki;bu insanların vermek istediği mesaj, ne olursa olsun,nedeni hiç önemli değil;ölümün kimliği olmaz!İslam adına birkaç kişi güpegündüz kalkıp, insan kanını donduracak bir şekilde!vurun gavuru! kendisi gibi düşünmeyenleri öldürüyor.Arkadaşlar zulüm zulümdür. Anlayamıyorum, nasıl da kalkıp askerler ile bu vakaları karşılaştıbiliyorsunuz, hangi mantıkla hareket ediyorsunuz?Asıl sorun aslılığını kaybederse sorunlar yumaklaşır!Gelin birilerine hesap sorma yerine bu yumakları çözmeye başlayalım.
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Ermeni olmak,papaz olmak,Kürt olmak,Türk olmak...Bizler için ne kadar da önemliymiş birşeyler olmak.Hrant Dinki sevmiyor olmak,birkaç kendini bilmez kuklanın nidalarına ses vermek değildir.Bir insan siyasi düşüncesinden dolayı sokak ortasında katlediliyor ve kimileri haklı olarak biz Ermeniyiz diyor.Siz de çok iyi farkındasınız ki;bu insanların vermek istediği mesaj, ne olursa olsun,nedeni hiç önemli değil;ölümün kimliği olmaz!İslam adına birkaç kişi güpegündüz kalkıp, insan kanını donduracak bir şekilde!vurun gavuru! kendisi gibi düşünmeyenleri öldürüyor.Arkadaşlar zulüm zulümdür. Anlayamıyorum, nasıl da kalkıp askerler ile bu vakaları karşılaştıbiliyorsunuz, hangi mantıkla hareket ediyorsunuz?Asıl sorun aslılığını kaybederse sorunlar yumaklaşır!Gelin birilerine hesap sorma yerine bu yumakları çözmeye başlayalım. Arkadasim ülkemizin tek bir bireyi bile baskalarin insayetifine birakilamaz tabiki sahip cikacagiz milli beraberlik bir ulus bir Devlet bir Vatan bir Irk diyorsan o bile öyle olusur.. yeri gelince hepimiz bu ülkenin öldürülen bir köpegin bir kedinin sifatini bile almaktan korkmamaliyiz yoksa gerisi kaliplasmis bir kelimeyi icerir sakarya millet edebiyati...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 17 yıl Arkadasim ülkemizin tek bir bireyi bile baskalarin insayetifine birakilamaz tabiki sahip cikacagiz milli beraberlik bir ulus bir Devlet bir Vatan bir Irk diyorsan o bile öyle olusur.. yeri gelince hepimiz bu ülkenin öldürülen bir köpegin bir kedinin sifatini bile almaktan korkmamaliyiz yoksa gerisi kaliplasmis bir kelimeyi icerir sakarya millet edebiyati... Sayın Efendi Türkler bizimde anlatamadığımız bu.Bu ülke de yaşyan herkes bu vatanın bir parçasıdır.Biriler Ermeniyiz deyince sanki yanlış bir şeyler oluyorcasınas herkes saldırmaya başladı.Pankartlar ellerimizde vatan derken nasıl da es geçtik tufanları, nasıl da sığındık pankartlara...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Hepimiz Ermeniyiz diye yürüyenlerin tek amaclari vardi,bu amaclarin neler oldugunu anlamak icin önce kimlerin yürüdügüne yürüyüsü kimin organize ettigine ve kimin sponsorluk yaptigina bakmak yeterlidir.Ayni olay Malatyada öldürülen misyonerler icinde gecerlidir.Hürriyet Baslik atmis*ANNE;BIZI NE ZAMAN ÖLDÜRECEKLER?*Bir gazete ülkesine ve ulusuna bu kadar düsman olabilir.Sanki hergün bu ülkede PKK ölüm sacmiyormus gibi,sanki bu ülke bölünmek istenmiyormus gibi,sanki bu ülkede hergün bir iki asker cenazesi kaldirilmiyormus gibi,yüzleri kizarmadan baslik atiyor*ANNE BIZI NE ZAMAN ÖLDÜRECEKLER?*diye.B uülkede Türkler öldürüldü,bu ülkede diplomatlar öldürüldü,bu ülkede insanlar patlayicilarla canli bombalarla öldürüldü.Bütün bunlara sessiz kalan veya ufacik yazilarla gecistiren medya üc misyonerin öldürülüsünü sanki bu ülkede hergün yabancilar öldürlüyormus gibiu bir korku haber olarak vermektedir.Bu ülkede yabancilar öldürülmüyor,bu ülkede yasanan olaylarin cok cok fazlasi bize örnek olarak gösterilen Avrupada oluyor.Bu güne kadar hangi Türk basini Avrupada olan yasanan olaylara mansetten el attilar.Nedir bu ülkeye düsmanliginiz?Kürtcüsü,dincisi.tarikatcisi,bölücüsü,Ermenicisi,Rumcusu ne ararssaniz bu ülkede kovuklarina cekilmis avini bekleyen yirtici ......misali Türkiyede bir olayin olmasini beklemektedirler.Eger bu ülkede PKK nin yaptiginin disinda kan gövdeyi götürmüyorsa bu Türk ulusunun ne ***** olmasindandir nede korkak,sabrindan ve insanligindandir.Bugün Türkiyede yasanan olaylar dünyani baskabir ülkesinde yasansa tek bir yabanciyi sag birakmazlar.Birakin artik bu ülkeyle ugrasmayi,üctane kendini bilmezin duygularina kapilip yaptiklarini bu millete mal etme hakkiniz yoktur.Bu milletin gecmisin e kim ***** ediyorsa onlar bastaci edilmektedir.Nobel ugruna ülkesini karalayan insanlar yetisti bu ülkede,nobel ugruna ona hep birileri canak tuttu,Ethem Mahcupyan denen kişi uluorta Türk milletine *********,hala Fetulahin gazetesinde bastaci edilmekte ve yazilar yazmaktadir. ************** Birakin ve düsün bu milletin yakasindan artik. saygilarla
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Hepimiz Ermeniyiz diye yürüyenlerin tek amaclari vardi,bu amaclarin neler oldugunu anlamak icin önce kimlerin yürüdügüne yürüyüsü kimin organize ettigine ve kimin sponsorluk yaptigina bakmak yeterlidir.Ayni olay Malatyada öldürülen misyonerler icinde gecerlidir.Hürriyet Baslik atmis*ANNE;BIZI NE ZAMAN ÖLDÜRECEKLER?*Bir gazete ülkesine ve ulusuna bu kadar düsman olabilir.Sanki hergün bu ülkede PKK ölüm sacmiyormus gibi,sanki bu ülke bölünmek istenmiyormus gibi,sanki bu ülkede hergün bir iki asker cenazesi kaldirilmiyormus gibi,yüzleri kizarmadan baslik atiyor*ANNE BIZI NE ZAMAN ÖLDÜRECEKLER?*diye.B uülkede Türkler öldürüldü,bu ülkede diplomatlar öldürüldü,bu ülkede insanlar patlayicilarla canli bombalarla öldürüldü.Bütün bunlara sessiz kalan veya ufacik yazilarla gecistiren medya üc misyonerin öldürülüsünü sanki bu ülkede hergün yabancilar öldürlüyormus gibiu bir korku haber olarak vermektedir.Bu ülkede yabancilar öldürülmüyor,bu ülkede yasanan olaylarin cok cok fazlasi bize örnek olarak gösterilen Avrupada oluyor.Bu güne kadar hangi Türk basini Avrupada olan yasanan olaylara mansetten el attilar.Nedir bu ülkeye düsmanliginiz?Kürtcüsü,dincisi.tarikatcisi,bölücüsü,Ermenicisi,Rumcusu ne ararssaniz bu ülkede kovuklarina cekilmis avini bekleyen yirtici ......misali Türkiyede bir olayin olmasini beklemektedirler.Eger bu ülkede PKK nin yaptiginin disinda kan gövdeyi götürmüyorsa bu Türk ulusunun ne ***** olmasindandir nede korkak,sabrindan ve insanligindandir.Bugün Türkiyede yasanan olaylar dünyani baskabir ülkesinde yasansa tek bir yabanciyi sag birakmazlar.Birakin artik bu ülkeyle ugrasmayi,üctane kendini bilmezin duygularina kapilip yaptiklarini bu millete mal etme hakkiniz yoktur.Bu milletin gecmisin e kim ***** ediyorsa onlar bastaci edilmektedir.Nobel ugruna ülkesini karalayan insanlar yetisti bu ülkede,nobel ugruna ona hep birileri canak tuttu,Ethem Mahcupyan denen kişi uluorta Türk milletine *********,hala Fetulahin gazetesinde bastaci edilmekte ve yazilar yazmaktadir.************** Birakin ve düsün bu milletin yakasindan artik. saygilarla Sayin politika, malesef gene düz bakmissiniz olaylara ve herkesi TR düsmani ilan ediyorsunuz. Bu konuda cok yaniliyorsunuz. PKK terörü var diye ülekde olan diger olaylara duyarsizmi kalacagiz. Bunlar birbirinden farkli seyler. PKK nin yaptigi ne kadar kötü ise, öylede, ülkemizdeki Ermeni veya baska din veya irktan mensuba yapilan bir cinayet o kadar kötüdür. Üldürülmenin azi, cogu olmaz. PKK ya hepimiz karsiyiz, ama malesef azinliklara yapilan baskilara ve cinayetlere hepimiz karsi degiliz. Malesef yazdiklarinizdan sizinde böle biri oldugunuz anlami cikardim, yaniliyorsam söyleyin. Türkiye ile ugrasan yok burada, Türkiye'deki katillerle ve vatanseverlik adina kimsenin tasvip etmedigi cinayetleri yapanlara karsiyiz, cetelere karsiyiz. Terörün hepisine, kimdem gelirse gelsin ve kime karsi olursa olsun karsiyiz. Teröre karsi olmayi sadece PKK ile sinirlamak cok yanlis. Egriye egri dogruya dogru diyebilmek gerek. Her elestiriyi TR karsiti görmek kadar tehlikeli bir sey göremiyorum, cünki kendimizi düzeltme firrsati yakalayamayacagiz bu gidisle. Saygilar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.