Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Sevgili Efendi Türkler; Katkın için teşekkür ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 ya bu fotolara bakınca aklıma nedense sondurak serısı aklıma geldı.orda da boyle fotolar uzerınde olum sekıllerı gosterılıyo ya ondan herhalde boyle hıssettım. eger ızledıysenız bırseyler cıkacaktır sanırım. fotograflar ıcın tesekkurler Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Bunu ben cektim Canadada arkadaki daglarida siz tahmin edin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 ne zamandır bu topiği takip ediyodum ama ekliycek resim bulamıyodum ama buldum sonunda Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Zeynepcim bence de bulmuşsun gerçekten bayıldım Efendi Türkler, son resim harika sanki insanların içine çekiliyor gibi oldum bakınca Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Bu da benden olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.