Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Teşekkürler radya güzelmiş özellik tren içine çekiyo sanki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Bunlar gibi bir fotoğraf çekemezsem,gözüm açık giderim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 bende en çok geyikleri beğendim payleşım için tşk.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 fotoğrafçılık kursu arıyorum bakalım eylülde eskişehire gittiğimde bulursam kursa gidicem inş ilerde bende böyle resimler çekebilirim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Bende bakıyorum öle bir kurs zeynepcim,çekeriz inşallah Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Hepsi çok güzel fotolar Bu fotoya bakınca insan kendini kamyonla beraber gidio gibi hisedio.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Bu fotoya bakınca insan kendini kamyonla beraber gidio gibi hisedio.. Evet.. Alıntı
Misafir kelebek1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 KAYAN ÇOCUKLAR HOŞUMA GİTTİ... Fotoğraflarda ki komposizyon... farklı doku alanları... anlatımı güçlendiren objeler..... Paylaşımınız için teşekkürler... Alıntı
Φ smarst-x Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 hepsi çok güzel paylaşım için teşekkürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 KAYAN ÇOCUKLAR HOŞUMA GİTTİ... Fotoğraflarda ki komposizyon... farklı doku alanları... anlatımı güçlendiren objeler..... Paylaşımınız için teşekkürler... hepsi çok güzel paylaşım için teşekkürler Ben teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.