Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Sayin arkadasin simdi yavas yavas katiller ve onlarin görüsleri ortaya cikiyor. malesef tahimlerimiz dogru cikti. Siz ne dersiniz su an icin bu yapilan insanlik disi cehalete. Yoksa siz halaa kendi kendinize **** tasarlayip bu katliami baskallarinin yaptiginami inaniyorsunuz??

ortaya çıkan nedir sayın dostum.

danıştay baskınının zanlılarıda bar, pavyondan toplanmıştı ; bizim sözde medya nelerden bahsediyorsu degil mi? öncesinde

ve bu tür örnekler çok.

yaşamları en basit/kaba anlamında dinle, vatanla uzak yakın alakası olmayanların, din/vatan savunmasına çıktıklarına inanması mı? bekleniyor kamuoyunun.

ciddi anlamda müslümanların misyonerlik faaliyetlerini önemsedigi yok, bakın son on yılda kaç tane müslüman bu faaliyetler sayesinde din degiştirmiştir: yok denecek kadar azdır ve bana göre degiştirenlerde sonuna kadar özgürlügü hak ediyorlar.

Gönderi tarihi:
benim dediklerimle senin dediklerin arasında bir ilişki yok.

yaşanmayan ya da baskı altında daha dogrusu kaale alınmayan herhangi bir inanç varsa bunun sorumlusu devletdir; bana ne diyorsun.

alevi vatandaşlarımız yerel anlamda yani sokakda hangi inançlarını yaşayamamışlar ; yaşayamıyorlarsa sorun tabi ki.

demokratik anlamda diyanetin kaldırılmasını inanın sizden çok ben isterim. yani öyle, falan inançda temsil edilsin safdilligine düşmeden kaldırılması tarafındayım.

inanamiyorum ,.Diyanetin kaldirilmasi., bu nedemek.,.,biliyormusun ,,Tarikatlara teslim ,,Cinci hocalara teslimiyet

olmadi Aslan kardesim olmadi,.,Cok ince bir zeka oyunu,.,

isterdimki.,senden.,Diyanete destek.,.Gizli yasal olmayan Din tüccarlarinin hepsinin ,,yasaklanmasi.,

olmadi olmadi,.,Evet Türkiyemizin,.,durdugu nokta,,gerilemenin basladigi nokta.,BU NOKTA ,,

Danistay saldirisi.,,Evet bu kisinin Ailesi olayi cok iyi izahat etmistir,.,,

oglunu savunmustur.,Müsümanlik Adina Müsüman Aydinlari vurmustur,.,,lütfen artik desteksiz konusup halkimizin ince ayarli olan sag duyusunu bozmayalim,.,.

Konusmamiz gereken.,.bu cografya icin neler yapabiliriz,.,Petrol üzerine oturmus halkini Hiristiyan alemine Av yapanlari konusmaliyiz.,.,.,

Konusmamiz gereken Müslümanlik adina halkini üfleyerek,.,cennete sokacak olanlari konusmaliyiz.,.,

Konusmamiz gereken Avcilardan oniki yasindaki cocuklari nasil uzakta tutabiliriz,.,

Saygilar

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:
Saygilar

:shuriken: yamyam frankfurt

danıştay saldırısı zanlılarının avukatının savunmasına bakarsın olur biter.

misyonerlikden sözde rahatsızlık duyanlar, ulasal faşist hareketler, bir takım ne oldugu belli olmayan dernekler, rahşan ecevit, ve bunların ayarında kimi insanlar.

aynı bunlar İslami degerlerlede araları iyi olmayan kimseler.

ne kadar absürt bir durum degil mi?.

en son misyonerlik faliyetlerinden muzdarip olan 14 nisan mitinginde konuşma yapan bir prof olmasın.

'vatan elden gidiyor', 'din elden gidiyor', 'ülke satılıyor' vb. çıgırtkanlıklar yapan ve mevcut hükümeti AB ne yaranmak için misyonerlere, sokakda incil dagıtanlara ( bende gidip parayla aldım :) ), her yere kilise açılmasına(apartman kilise) ses çıkarmıyor diye eleştiren kesim kim ya bu ülkede.

millet olarak hafızamız çok iyi degilsede, o kadar degil .

diyanetin kaldırılmasıyla alakalı olarak ; modern zamanlar kadar 'din' belki başka zamanlarda bu kadar 'yozlaşmamıştır'.

Gönderi tarihi:
yine aynı hikayeler yea.

bir adma ermeni olduğu için öldürülünce "bunu yapan türk olamaz türklüğü karalamak için yapılmıştır"

bir adam hristiyan olduğu için öldürülünce "bunu yapan müslüman olamaz, müslümanlığı karalamak için yapılmıştır"

aynı teranaler. hacı bu hikayelerle nereye kadarya.

Türk milliyetçiliği diye, milliyetçilikle alakası olmayan ırkçı barbar fikrileri gençlerin kafasına doldurmanın neticesi olamazmı bu.

Müslümanlık diye tarikat yuvalarında yurtlarında, müslümanlığı kendi çarpık kafalarıyla algıladıkları biçimde gençlerin kafalarına doldurmaları olamazmı.

olanda tam bu bence.

tarikat yuvaları kapatılır adına zulum diyeceksin. kaçak kuran kursları basılır adına zulum diyeceksin. buralarda gençlerin kafaları o çarpık vahşi fikirlerle doldurulur ve bunun sonucu malatya olur ondan sonrada çıkıp bunu yapanlar başkalarıdır diyeceksin.

geç bunları anam babam geç bunları.

neden kaçak olarak açılan ruhban okullarından,kiliselerden bahsetmiyorsun?

bunlar tehlike arz etmeyipte faydamı sağlıyor...

misyoner failiyetlerinde kullanmak için, müslüman olmayan kişileri müslüman gibi yetiştirip hilahyat okutup, halka ilahyatçı diye kendini tanıtıp islam'a darbe vuranları hiç'mi duymadın...

ilahyat okuyup'ta hristiyanlığa hizmet etmek amacı ile kimbilir kaç ilahyatçı yada hoca görevlendirilmiştir....

üstelik sözde ilahyatçılarımız(misyonerler)bürokratlarımıza seminerler veriyorlar...

bu kadar tehlikeli oyunları planlayan lardan malatya ve hrand dink cinayetini planlamaları gayet normaldir....

şimdisiz geçin bunları.....yada duraklayın birazdaha araştırın....büyük medyanın anlattığı kadar basit ve sıradan değildir...

Asıl misyonerlik İslâmi şemsiye altında yapılıyor!

Malatya’da, misyonerlik faaliyetinde bulunanlar arasında bir çatışma olduğu izlenimi veren olaydan sonra konu çeşitli boyutlarıyla tartışılıyor.

Yabancıların Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde üslenip etnik ve dini gruplara göre misyonerlik faaliyetinde bulunmalarından önce, şeklen Müslüman olup Hristo-Yahudi alemi adına zihin değiştirme operasyonlarına girişenleri incelemek lâzım.....

Çünkü, The Economist dergisinin 24 Ocak 2004 tarihli sayısında aynen şu ifadeler kullanılıyordu:

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Eric Edelman’a göre İslam dünyasında reform ABD’nin en önemli stratejik girişimi ve Türkiye’nin başarısı da bunda büyük rol oynayabilir.”

Buradan herkese soruyorum: ABD’nin İslam’da reform stratejisini kim ve nasıl uyguluyor?

ABD, İslam’da reform yapabilir mi?

ABD, İslam’da reformu doğrudan kendisi yapamayacağına göre bu iş için bir kısım Müslümanları mı kullanıyor? yada nasıl yapacak ..

Doğrudan yabancı kişiler üzerinden yapılan misyonerlik faaliyetlerine bizce izin verilmemelidir.

Ancak asıl tehlikeli olan İslâmi şemsiye altında yapılan misyonerlikdir!

Dikkat ederseniz, milliyetçiliğin yükselmesinden en çok bu gruplar rahatsız olmakta ve medya üzerinden çeşitli provokasyonlara girişmektedirler..

Gönderi tarihi:
neden kaçak olarak açılan ruhban okullarından,kiliselerden bahsetmiyorsun?

bunlar tehlike arz etmeyipte faydamı sağlıyor...

misyoner failiyetlerinde kullanmak için, müslüman olmayan kişileri müslüman gibi yetiştirip hilahyat okutup, halka ilahyatçı diye kendini tanıtıp islam'a darbe vuranları hiç'mi duymadın...

ilahyat okuyup'ta hristiyanlığa hizmet etmek amacı ile kimbilir kaç ilahyatçı yada hoca görevlendirilmiştir....

üstelik sözde ilahyatçılarımız(misyonerler)bürokratlarımıza seminerler veriyorlar...

bu kadar tehlikeli oyunları planlayan lardan malatya ve hrand dink cinayetini planlamaları gayet normaldir....

şimdisiz geçin bunları.....yada duraklayın birazdaha araştırın....büyük medyanın anlattığı kadar basit ve sıradan değildir...

Asıl misyonerlik İslâmi şemsiye altında yapılıyor!

Malatya’da, misyonerlik faaliyetinde bulunanlar arasında bir çatışma olduğu izlenimi veren olaydan sonra konu çeşitli boyutlarıyla tartışılıyor.

Yabancıların Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde üslenip etnik ve dini gruplara göre misyonerlik faaliyetinde bulunmalarından önce, şeklen Müslüman olup Hristo-Yahudi alemi adına zihin değiştirme operasyonlarına girişenleri incelemek lâzım.....

Çünkü, The Economist dergisinin 24 Ocak 2004 tarihli sayısında aynen şu ifadeler kullanılıyordu:

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Eric Edelman’a göre İslam dünyasında reform ABD’nin en önemli stratejik girişimi ve Türkiye’nin başarısı da bunda büyük rol oynayabilir.”

Buradan herkese soruyorum: ABD’nin İslam’da reform stratejisini kim ve nasıl uyguluyor?

ABD, İslam’da reform yapabilir mi?

ABD, İslam’da reformu doğrudan kendisi yapamayacağına göre bu iş için bir kısım Müslümanları mı kullanıyor? yada nasıl yapacak ..

Doğrudan yabancı kişiler üzerinden yapılan misyonerlik faaliyetlerine bizce izin verilmemelidir.

Ancak asıl tehlikeli olan İslâmi şemsiye altında yapılan misyonerlikdir!

Dikkat ederseniz, milliyetçiliğin yükselmesinden en çok bu gruplar rahatsız olmakta ve medya üzerinden çeşitli provokasyonlara girişmektedirler..

Kafa karistirmaktan baska bir ise yaramiyor arkadasim burada yazdiklarin. Katiller belli!!!! Milliyetci gecinen fasitler bile önceden kitab evini tehtit etmisler. Artik birakalim suradan buradan bizi bölecekler veye parcalayacaklar hikayelerini. Görelim gercekleri. Kendimizden olmayanlarada tahammül edelim ve onlara yasama hakki verelim. Nereye kadar böyle gidecek. Alevilere bile tahammül edemeyen hiristiyanlara hic tahammül edemez. Bu da bir gercek. Unutmadik, bugüne kadar ne kadar alevi vatandaslarimiz ayni bahanelerle canli canli yakildigini ve öldürüldügünü. Örnekleri: Maras, Corum, Sivas,.... Yobazlar ve fasistler oldugu sürece malesef yasayacagiz böyle aci katliamlari.

Gönderi tarihi:

3. Dünya ülkelerinde ancak bu kadar kolay cinayet işlenebilir, biz hangi yüzyılda ve dünyanın neresinde yaşıyoruz?

Peki bu kadar kolay cinayet işlenmesine neden ne olabilir, gençler nasıl bu kadar kolay kullanılabilir?

Politika bölümüne faili mechul cinayetler topici açmıştım, bu cinayetleri işleyenlerin ortak noktaları ya Siyasal İslamcı olmaları ya da Irkçı söylemlere sahip olmalarıdır. Bugüne kadar rastlandı mı, bir Kemalistin kitabevi bastığı, gırtlak kestiği, araçlara bomba yerleştirdiği, arkadan kurşun sıktığı, haince adam öldürdüğüne?

Ama son günlerde ne söyleniyor bu Kemalistler tehlikeli, kargaşa çıkartmak istiyorlar. Ya bu yalana kim inanır, ortada somut bir gerçek var oda, tehlikeli olanlar ve gözlerini kan bürüyenler bir ellerine Siyasal İslamı alıyor, diğerine sözde milliyetçiliği. Bu uğurda adam öldürmekten kaçınmayanlar onlar, Kemalistler birikimli ve evrensel düşünen insanlardır onları bu oyunlara alet edemezsiniz. Hepsi okur, düşünür ve değerlendirir. Hoşnut olmadığı bir durum sezerse bunuda demokratik ortamda demokratça dile getirir, sonra birileri bundan rahatsız olur ve onlardan bir kaçını haince öldürür. Şimdi soruyorum kim daha tehlikeli?

Misyonerlik konusu ise çok açılımlı ve ayrıca tartışılmalı, bu adamlar bu topraklarda ne yapmak istiyorlar ve nasıl bu kadar rahatlar, apart kiliseleri kimler açıyor, oralarda neler yapılıyor?

Malatya katliyamında faillerin bu misyonerler ile daha önce görüştükleri ve hatta birlikte incil dağıttıkları ifade ediliyor bana kalırsa bu cinayette tıpkı Hrant Dink cinayeti gibi bakışları başka yöne çekmek için planlanmış ve uygulanmıştır. Hizbullah güneydoğuda güç kazanıyor ve buna rağmen oralarda kiliselerde görev yapanlar çok rahat halka misyonlarını empoze edebiliyor, çok çelişkili durumlar, Güneydoğu halkı töresine ve dinine körü körüne bağlıyken nasıl oluyorda müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar ve nasıl oluyorda ihtiyaç varsa satarız diyebiliyorlar, bu milletin hristiyanlığa mı ihtiyacı var yoksa karnını doyurmaya mı, yoksa fakir halk burada da kullanılıyormu, hristiyanlaştırdığın kişi başına 100 $ verilen insanlar var taşrada. Peki bu adamlara bu imkanı kimler sağlıyor?

Gönderi tarihi:

“Hıristiyan olmazsanız, keseceğiz..”

“Misyonerlik tehlike değildir!” diyenlere bugün işte o misyonerlerin ellerinde “Kutsal Kitap” diye tuttukları tahrif edilmiş Tevrat ve İncil’den bir iki örnek vereceğiz.

Amma önce Malatya zanlılarından Y.’nin avukatı Abdülkadir Pektaş’ın verdiği bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Zanlılardan Emre G. öldürülenlerden Necati’ye, “Müslümanlık ile Hristiyanlık arasındaki fark nedir? Hristiyan olursak bize ne kazandıracaktır? Olmazsak başımıza ne gelecektir?” diye sorar.

Bu soruya misyoner Necati şu cevabı verir:

“- Hristiyan olursanız ahrette cennet vaadi, olmazsanız Müslüman olarak doğan 5 çocuktan 3’ünün öldürülmesi...”

İşte “Hıristiyan” ile “Misyoner” arasındaki fark da burada.

Hıristiyan’ın, Hıristiyan olmayan Müslüman’ı kesmek gibi bir meselesi yokken Hıristiyan yahut başka dinden bir inanç sahibi misyoner olduğunda artık onun için Hıristiyan olmayan herkes ölümü hak etmiş, “kesilmesi gereken” biridir. Biz bunu yalnızca sanık avukatının soruşturma tutanaklarından aktardığı yukarıdaki diyaloga göre söylemiyoruz, zaten bunu söyleyen biz de değiliz, bunu söyleyen tahrif edilmiş Tevrat ve tahrif edilmiş İncil’ler..

Önce tahrif edilmiş Tevrat’a göz atalım:

Güya Allah (c.c.) İsrailoğullarına, “Sen benim topuzum ve cenk silahımsın” dedikten sonra, “Seninle milletleri kıracağım; ve seninle ülkeleri helâk edeceğim” diyor, devam ediyor, “Seninle erkeği ve kadını kıracağım; ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım; ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım; ve seninle valiyi ve kaymakamı kıracağım.(Yeremya, Bab 51)”

Devam ediyoruz:

“- Benden ve miras olarak sana milletleri mülk olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın.(Mezburlar, Bab 2)” Milletler arasında hüküm verecek; yer leşlerle dolacak..(..) (Mezmurlar, Bab 110)

‘Kendinden olmayana’karşı şu kîne bakın..

Tahrif dilmiş Luka İncilinde Hz. İsâ (a)’ya, “Ben dünyaya ateş almaya geldim, eğer şimdiden tutuşmuşsa daha ne isterim. Dünyaya selamet getirmeye mi geldim sanıyorsunuz? Size derim ki hayır; fakat daha doğrusu ayrılık getirmeye geldim. Çünkü bundan sonra bir evde beş kişi olacak, üçü ikiye ikisi de üçe karşı ayrılacaklar!” dedirtirler.

Yani gerçek öyle “Yanağına vurana öbür yanağını dön” masalında anlatıldığı gibi değil şu an Filistin ve Irak’ta yaşandığı gibidir.

Ayrıca bir Türk misyoner olduğunda bunun cemiyete yansıması meselâ bir Alman Müslüman olduğundaki gibi bir yansıma değildir. Bir Alman Müslüman olduğunda Alman olarak Müslümanlığına devam eder. Hiçbir zaman “Hıristiyanları kesmek” istemez, çünkü bunun bir cinayet olduğunu ve cinayet işleyenin İslam’a göre cehennemde yanacağını bilir. Yine bir Alman Müslüman olduğunda, “Almanya, Müslümanların elinden alınmış bir toprak parçasıdır!” demez. Lakin bir Türk Müslüman olduğunda üzerinde yaşadığı toprakların Hıristiyanların elinden Müslüman Türkler tarafından zorla alınmış bir toprak parçası olduğunu düşünmeye başlar, ona öyle düşünmesi telkin edilir. Mesela, Protestanların ve Bush’un da mensup olduğu Evangelist Hıristiyan inancına göre, Hz. İsâ’nın yeryüzüne inmesi için Türkiye’nin de önemli bir kısmını sınırları içersinde bulunduran Arz-ı Mev’ud’un gerçekleşmesi gerekiyor. Bu amaca hizmet için de bir grup misyoner Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Haçlılar camilerimizdeki hutbelere İsrail ve Türkiye’de aleyhinde yayımlanan bir karikatüre bile müdahale ederken Türkiye kendi topraklarındaki bu ’alt oymalara’misyonerlik bir tehlike değildir diyerek, seyirci mi kalmalı...

Gönderi tarihi:

Ben yine günahsiz saf duygularla Allah'a yönelen insanlar adina üzülüyorum,nedenmi?Cünkü Din üzerinden siyaset yapanlarin kan dökme hevesleri yüzünden o masum insanlarda okka altina giriyorlar.Bugün dünyanin bircok yerinde acik acik Islami terör vardir.Kendilerinden olmayanlarin hayatlarina kastetme meraki damarlarina islemistir bunlarin.Bunlar icin bir alanda kadinin basina kursun sikmak,masum turistleri öldürmek insanlari kacirip fidye almak bir zanaat halini almistir.Ve en kötüsüde Allahi kendilerine ortak göstermektir.Allah adina öldürdüm,Allah adina masum insanlari öldürürken öldürülürse birde sehitlik mertebesi veriliyor bunlara.Iste siyasi Islamin sonucu budur.

Ülkemizde cocuklarimiza dinin ne oldugu ögretilmiyor.Insanligin ne oldugu ögretilmiyor,Arapca ögretmekten,Türban kavgasi verdirmekten zaman bulamiyorlarki insanligi ögretsinler.Dinini insanligi bilen bir müslüman baskasini öldürmez neden biliyormusunuz cünkü misyonerler hep cahil ve kararsiz kisilikler ararlar,onlari rahatca elde ederler.Dinini insanligi bilen bir müslüman misyoneri dinler ama hadi ya diyip güler sadece.Yani öldürmez.

Sen cocuklara dinini ögretmek yerine düsmanligi ögret,Türkceyi ögretmek yerine Arapcayi ögret,Allahin emirlerini degilde Tarikat seyhi X in fetvalarini ögret sonrada müslümanlik tehlikede diye ortaligi birbirine kat.

Sen cocuklara dinini ögretme sonrada Allah yolunda cihad diye adam öldür.

Sen misyonerlerin ülkede cirit atmasina Hristiyanlardan aldigin icazet dogrultusunda göz yum sonrada bunlari öldürenler müslüman olamazlar diye ahkam kes.

Evet müslümanligin ne oldugunu bilenler baskalarinin hayatlarina kastetmezler.

Müslümanligin kan dökme dini oldugu ögretilenlerdir insan hayatina kastedenler.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Dünyada var olan terörün adı ne olursa olsun özü aynıdır, onların destekçileri aynıdır. İslami terör, etnik terör, ideolojik terör olması fark etmiyor, sonuçta hepsi bölücülük üzerine kurulu.

Usame Bin Ladin, şuan İslami terörün en ünlü kişisi ve onu kimin yetiştirdiği malum, Hizbullahı, pkkyı, asalayı, ibdacyi, etayı var edenlerdir. Yani dünyada kargaşa ve terör ortamı yaratarak silahlanmayı arttırmak isteyen birimlerin işidir.

Bin Ladin, müslüman olduğu bile belli olmayan biri. Abdullah Öcalan'ın da Kürtçü olmadığı gibi. Bunlar maşalar, asıl o maşaları tutan elleri görmek gerek.

Herhangi bir inanca vicdanen bağlı herhangi bir kişi terör yaratmaz. Halkları kışkırtanlar olmasa dünyada terör olmaz.

İnançlar teröre mahal vermez ancak inançları kullananlar için kalkan olarak kullanılırlar. Bir kişi sokakta birini öldürmüş olsa ya akli dengesi bozuk denir, ya bir husumet sebebi denir. Ve bu tamamen bireysel bir cinayettir, arkası yoktur, savunanı yoktur, ama bir idealiteyi kendinize kalkan yaparak cinayet işlerseniz bunun adı terördür ve savunucusuda olacaktır.

Silah pazarı, petrol pazarı, uyuşturucu pazarı büyük paralarla dönüyor bunu ayakta tutmak için toplumlar arası savaş, bölgesel çatışma, asayişte bozulma gerekir bu ortamı sağlamak isteyenlerde bir malzeme bulacaktır. Bulmaktadır.

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İki İhbarda, “Malatya Katliamının Adresi” Ülkü OcaklarıMalatya'da Zirve Yayınları’ndaki katliamdan sonra biri savcılığa, diğeri Emniyet'e yapılan iki ihbarda, zanlıların Ülkü Ocakları’ndan yönlendirildiği iddia ediliyor.

BİA Haber Merkezi - Malatya

07 Aralık 2007, Cuma

Malatya Zirve Yayınevi'nin 18 Nisan'da basılarak misyonerlik yaptıkları gerekçesiyle de üç kişinin öldürülmesiyle ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Katliamı izleyen günlerde iki ihbarda cinayetlerin adresi olarak Malatya Ülkü Ocakları gösterilirken, sanıkların Emniyette verdikleri ifadelerde öncüleri olarak gösterdikleri Emre Günaydın’ın karşılaştığı “yerel gazetedeki sakallı abi” ve “rapor hazırlayan bir kişi”den etkilendiğini savunuyorlar.

İki ihbar mesajında adres “Ülkü Ocakları” gösteriliyor

Ülkü Ocakları’nda yaklaşık sekiz yıl Disiplin Bakanlığı yaptığını ileri süren cinayet hükümlüsü Metin Doğan’ın savcılara gönderilen mektupta; Mehmet Topal ismiyle Malatya Emniyeti’nin ihbar hattına gönderilen bir başka mesajda Ülkü Ocakları suçlanıyor.

Ülkü Ocakları’nda yaklaşık sekiz yıl Disiplin Bakanlığı yaptığını savunan cinayet hükümlüsü Metin Doğan, 25 Haziran’da Malatya Cumhuriyet Savcılığı’na gönderdiği ihbar mektubunda, “Emre Günaydın benim öz kardeşim kadar sevdiğim bir kişi. Ailesini de tanıyorum. Babasıyla da çok samimiyim. Emre, ben cezaevine girene dek yanımdaydı. Yani Ülkü Ocakları’’nda beraberdik. Beni kullanan, hayatımı mahveden kişiler, Emre’yi de kullandılar” dedi.

“Emre’yi kimin kullandığını biliyorum”

Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi’nden gönderilen mektupta, “Yayınevi cinayetiyle ilgili çok şey biliyorum. Bu konularla Emre’yi kimin kullandığını, bu cinayeteri kimin işlettiğini biliyorum. Delillerimle size ifade vererek sunmak istiyorum. Bir daha kardeşlerim kullanılmasın ve başka canlar yanmasın diye bizzat size ifade vermek, sizi aydınlatmak istiyorum” deniyor.

Cinayetten dört gün sonra Mehmet Topal ismiyle aynı yere gönderilen bir başka ihbar mesajında, “Üç cinayetin emirleri Malatya Ülkü Ocakları’ndan verildi” diye iddia ediliyordu.

Katliamdan önce Emre Günaydın ile 18 kere mesajlaştığı belirlenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi üyesi Ruhi Polat ise, Günaydın’la ilişkisiyle ilgili olarak, “Benim ailevi sorunlarım vardı. Emre Bey’le ağabey-kardeş ilişkisi içinde konuştuk. Emniyet’e ve yargıya güveniyorum” dedi.

Polat: Telefonu kızım kullanıyor

Günaydın ile 15 Mart-12 Nisan 2007 tarihleri arasında telefonla 18 kez mesajlaştığı iddia edilen Polat, önceki gün (5 Aralık) gazetecilerin sorularını yanıtlarken, şunları söyledi.:

“Bu konu yargıdadır. Savcılığa ve emniyete gerekli ifadeleri verdim. Sonucu hep birlikte bekleyeceğiz. Atılan iftiralar tamamen asılsız iddialardır. Ben yargıya ve emniyete güveniyorum. Gerekli soruşturma yapıldı, yapılıyor. Sonucu hep birlikte yapacağız. Telefon görüşmeleriyle ilgili ifadeyi verdik. Telefon benim adıma, ama kullanan ben değilim. Kızım kullanıyor. Kızım ve oğlumla Emre’nin babasının işlettiği spor salonunda çalıştık.” (EÖ/TK)

Gönderi tarihi:

Malatyada öldürülen misyonerlerin üzerinden bu kadar siyaset yapmak bence maksatli bir durumdur.Hangi maksat olabilir,a-onlarla ayni safta olmak,b-sag ideolojinin karsisinda bir ideolojiye sahip olmak(Komünist)c-insanlari kiskirtmak.

Bunlarin ücüde cok önemli maksatlardir.Olay sonucta yargiya intikal etmis,suclular yakalanmistir.PKK nin katlettigi insanlarin savunmasini yapmayip üc misyonerin savunmasini yapmak cok anlamlidir.Ayni seyi Hrant Dink cinayeti icinde yapmaktadirlar.Amac Türkiyeyi suclu bir konuma sokabilmektir.Türk ulusunu IRKCI-FASIST diye tanitmaktir.Bir zamanlar aynen sagcilar gibi solcularinda nasil kan döktüklerini cok iyi bilmekteyiz.Devrim Devrim diye daha o yillarda Kürdistan calismalari yapilmaktaydi ve birileride bunlara karsi kendilerine milliyetci adini vererek savasiyordu,sonra ne oldugunu hepimiz biliyoruz.Hergün 20-30 insan idolojik nedenlerle katledildi.Bu katliamlari isleyenler sagcilar oldugu kadarda solculardida.Simdi bunlari unuttular,unutturmaya calisip yine eski defterleri acarak yine sag sol kavgasi körükleniyor.

Istenen nedir???

Istenen,Türkiyedeki tüm milliyetci güclerin elimine edilmesi,Türk silahli Kuvvetlerinin saf disi birakilmasi ve Türkiyenin savunmasiz birakilarak istenilen amaclara ulasabilmek.

Iste bu nedenle,en ufak bir milliyetci harekete karsi IRKCI-FASIST diye saldirilar baslamaktadir.Aslinda Türkiyede her ülkede oldugundan dahada az denecek kadar Irkci vardir.Ama Türkiye sevdalilarina tahammülleri olmayanlar icin tüm Türkiyeyi seven,Türkiyenin bölünmesini istemeyen,kesimlerin hepsi Irkci ve Fasisttirler.

Malatya cinayetini temcit pilavi gibi pisirip pisirip gündeme tasiyanlarin hesaplari tutmayacaktir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.