Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Başlat/Start tıklayın Kontrol Paneli/Control panel tıklayın (Not: Eğer kontrol paneliniz klasik görüntüde değilse klasik görüntüye çevirin) Yer ve Dil Bilgileri Seçenekleri/Regional and Language optin tıklayın Bu size hop açılan bir pencere getirecektir Çıkan pencereden Klavye ve Dilleri/Keyboard and Languages seçin Klavye Değiştir/Change Keyboard butonuna tıklayınız Karşınıza yeni bir pencere açacak ve pencerede listede sizin bilgisayın kullandığı dil olacak örneğin Fransadasanız Fransızca - İngilteredesinz İngilizce, eklemek istediğiniz dil eğer Türkçe ise yanda duran Ekle/Add butonuna tıklayarak listeden Turkis Q klavye desteğini seçerek Tamam/Ok butonuna tıklayarak ekleme işlmeini tamamlayınız... Daha sonra Uygula/Apply Aynı pencerede yukarıdaki bardan Dil Barı/Language Bar seçiniz Buradan bütün dil barlarını taskbarda gösteri seçiniz yani Show all langs on taskabar... Ok seçiniz ve işlemi tamamlayınız.... Hepsi bu kadar... Herşey tamamlandı ve Taskbardan istediğiniz dili seçerek kullanabilirsiniz... Tabiki unutmayın en sonunda klavye dilini değiştirince hangi tuşun hangi harf olduğunu deneyerek öğrenceksnizi İyi şanlar... 1 Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Bunu bilmiyordum. Hemen deneyecegim. Tesekkurler. Hoscakalin. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Harika buldum ve yaptım. Bundan sonra daha düzgün bir Türkçe kullanacağım artık. Tekrar teşekkürler. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2012 Rica ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.