Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Hadi Bakalım Evlenme Teklifi Yapacak Olsanız Bu İlginç Evlenme Teklflerinden Hangisini Yapardınız 1 Fareler diyarında benimle bir ömür boyu peynir çalmaya ne dersin? 2 Benimle beraber "Ne var" sorusuna "yok bişey" cevabını alırmısın? 3 Ömrü hayatımda agladıgım ve aglıcak oldugum gunleri paylaşmak ve benimle beraber bi ömür boyu aglamak istermisin? 4 Senin birayla benim tekilayı birleştirip bir ömür boyu su niyetiyle onları içmek için benimle evlenirmisin? 5 Oha falan olmam için benimle evlen lütfen.. 6 Allahın emri peygamberin kavliyle benimle evlenirmisin? 7 Kaderine mani olma evlen benimle necla 8 Aldığım kontörleri paylaşmak için benimle evlenir misin ? 9 Lotodan kazandığım parayla aldığım villada oturmak için benimle evlenir misin? 10 Tedaş kuyruğunda fatura sırasını benimle beklemek için lütfen benimle evlen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Benimle hayatımı paylaşır mısın ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benimle bi ömür geçirirmisin??? ahhh ahhhh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yerim senin nazar boncuğunu.. evde kaldın kısım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benimle bir ömür geçirir misin? bence bu teklif şekli en süper.. umarım bunu söyleyecek kadar süper birileriyle de karşılaşırız Özocum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sana hayatımı teklif ediyorum, benimle evlenirmisin ? (hic bencil diilimdir ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sana hayatımı teklif ediyorum, benimle evlenirmisin ? (hic bencil diilimdir ) Vaaay Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 oyle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben hayatımı teklif etmem evlenecek olsam bile.. hayatımızı yani onun ve benim; hayatamızı ortak yaşamayı teklif ederim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 biraz daha dusun derim ne demek istedigimi daha ii anlarsın belki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 biraz daha dusun derim ne demek istedigimi daha ii anlarsın belki ya dostum okudum ama aynı anlam çıkıyor.. sen hayatını teklif ediyorsun.. bunun başka ne anlamı var ki_? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben hayatımı teklif etmem evlenecek olsam bile..hayatımızı yani onun ve benim; hayatamızı ortak yaşamayı teklif ederim.. çok güzel bi teklif sonuçya artık senin değil iki kişinin ortak hayatı söz konusu oluyoooo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben paylasmıyorum hayatı,hayatımın tamamını veriyorum neyse ya oyle biri olsada versek benligimizi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benimle bir ömür geçirir misin? bence bu teklif şekli en süper.. ben işte böyle bi teklif isterim olsa keşke beğendiğine sevindim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben paylasmıyorum hayatı,hayatımın tamamını veriyorum neyse ya oyle biri olsada versek benligimizi hım öyle yaşamk mı olur be kankam.. hayatının kontrolü olmadan ne ye yararki.. ama senin fikrine saygı duymak gerek.. insallah hayatını devredecek kadar iisini bulursun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben paylasmıyorum hayatı,hayatımın tamamını veriyorum neyse ya oyle biri olsada versek benligimizi böyle birirni bulmak çpok zorr!!! umarım çıkar karşına ben hayatımı paylaşmaktan yanayım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Hayat onun deil mi yahu ister verir ister paylaşır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 enazından var olmak icin biri olur ona da hayatın tamamını vermek haksızlık olmamalı bence Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Hayat onun deil mi yahu ister verir ister paylaşır biz ona bişey demiyoruzki onun kendi tercihi sadece kendi fikrimizi söylüyoruzzz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Hadi Bakalım Evlenme Teklifi Yapacak Olsanız Bu İlginç Evlenme Teklflerinden Hangisini Yapardınız 1 Fareler diyarında benimle bir ömür boyu peynir çalmaya ne dersin? 2 Benimle beraber "Ne var" sorusuna "yok bişey" cevabını alırmısın? 3 Ömrü hayatımda agladıgım ve aglıcak oldugum gunleri paylaşmak ve benimle beraber bi ömür boyu aglamak istermisin? 4 Senin birayla benim tekilayı birleştirip bir ömür boyu su niyetiyle onları içmek için benimle evlenirmisin? 5 Oha falan olmam için benimle evlen lütfen.. 6 Allahın emri peygamberin kavliyle benimle evlenirmisin? 7 Kaderine mani olma evlen benimle necla 8 Aldığım kontörleri paylaşmak için benimle evlenir misin ? 9 Lotodan kazandığım parayla aldığım villada oturmak için benimle evlenir misin? 10 Tedaş kuyruğunda fatura sırasını benimle beklemek için lütfen benimle evlen bu tekliflerle giden evde kalır yalnız 9 ve 10 madde üzerinde reddetmeden biraz düşünmekte fayda var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 enazından var olmak icin biri olur ona da hayatın tamamını vermek haksızlık olmamalı bence hayatta var olmak için illa birimi olması gerekir? tabikide birlikte yaşlanacağım bi insanın olmasını bende isterim ama hayatımı ona adamak ya da bir insana bağımlı olarak yaşamak bana göre değil.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben böyleyim ama inan hak edene Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ne olursa olsun bence evlilik çımaya benzemez.. hayatının sonuna kadar biriyle paylaşmadıkça o ilişki tam manasıyla sağlıklı olacağına inanmıyorym.. zadana saygımız sonsuz ama zeyynepp sonuna kadar destekliyorum seni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım asık oldugunu birine senin icin her seyi yaparım demessiniz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım asık oldugunu birine senin icin her seyi yaparım demessiniz bence james der..ve yaparda Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.