Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl lütfen konuyu anlamamazlıktan gelmeyin... lütfen kabloları kesmeyin.... lütfen 2-0 dan maç verip federasyona çatmayın.... lütfen otopark'ta futbolcu dövmeyin.... lütfen lütfen lütfen lütfen....
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl canım kardeşim beniiiiim kurtarıcaz seni bu dertten... :Pgel trabzonsporlu ol daha çabuk sinir krizi geçiriyosun....
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl hem ben bıraktım fenerı artık ara verdım seneye bı kac transfre yapsınlar gerı tutmaya baslarım ıyı gun taraftarıyım ben
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl ıyı gun taraftarıyım ben :lol: lütfen ahmet sözünde dur ve imzanı değiştir artık
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl :lol: lütfen ahmet sözünde dur ve imzanı değiştir artık henuz natıden ımzamı deıstırmem ıcın bır foto gelmedı hem zaman asımına ugradı artık
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl babamın ricası bizim içün emirdir.. evet..duydunuz..tiz safları düz tutun..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Lütfen biri gelip beni bu masadan kaldırsın Spora gidicem ama bugün zor geliyo
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl lütfen biri ra_dya yı masadan kaldırsın çok ağır kaldıramıyorum
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl pencereyı kapatsak uçup gıtmeyesın Yuk o kadar da değil lütfen, sedoş ama olmuyor böyle anladın sen onuuuuuuu Bu ne demek şimdi ben anlamadım
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl hokus pokus diyorum ve hemen geliyor bekleyinisss lütfeeeeennnnnnnnnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.