Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl buradan isteklerimizi söyleyebiliriz... 1.lütfen şu 60' sn olayı olmasın.. 2.lütfen oralardan seyretmeyelim..foruma katılalım lütfen yanii.........
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl lutfen sen esticeye tatli ruyalar lütfen bir melek diliyorum...gidip öpsün ablamı yerime.... uyuyana iyi geceler diliyorum
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl biri yardım etsın evi taşıcam,bıde birsürü forum arkadaşımız var hıh kımse yardım etmıyo
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl biri yardım etsın evi taşıcam,bıde birsürü forum arkadaşımız var hıh kımse yardım etmıyo Det.. Bi üst kata çıkarıcan altı üstü..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl Det.. Bi üst kata çıkarıcan altı üstü.. yuh yani,sen bı üst katmı anladın.ben girişkattayım çıkacağım yere 5 kat var bre
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl yasaklar çiğnenmek içindir.... .leylam...kleopatrada kimmiş bakem
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl yaw çiğnenecek kurallar niye emek edilip konsun canım Kleopatra senin önceki hayatında olduğun kişi,hani ruhunu çaldığın
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl ruh mu dedin ben çok korkarım.. ruhtan, şeytandan ...hemen kaçayım buralardan... leyla sohbet güzel ama uykum geldi.. sende dinlen biraz
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Derslerimi biri gelip yapsın lütfenn kleo iyigeceler teşekkürler
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl he şöyle büyüklüğümüzü bir kabul edin.. dah bu başlangıç size bu sene kupa falan yok zaten
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl lütfen bjk-fb maçından sonra erbayın verdiği "fener'e güle güle" partisine katılın... :lol:
buradan isteklerimizi söyleyebiliriz...
1.lütfen şu 60' sn olayı olmasın..
2.lütfen oralardan seyretmeyelim..foruma katılalım
lütfen yanii.........