Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Hemşerimmmm buralardamısın Hep diyorum sevmeyi bilen,sevdiğini söyleyebilen,cana yakın,güzel yürekli hemşerim... İzmir kokulum,toprağım.Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi? Gönlünde ne varsa,dilediğin ne varsa hepsi senin olsun tamam mı Tüm güzellikler seninle olsun inşallah...Sana kelebek diyoruz ya;senin ömrün kelebeklerden çok çokkk uzun olsun.... Ailenle,sevdiklerinle,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür geçirmeni dilerim ablacım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 iyiki doğmuşsun estikçe . Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 canimm,tatli kardesim,guzel kalpli kelebegim.. ne kadar guzel bir ayda dogmussun..nice saglikli,basarili,mutlu yillar diliyorum,sevdiklerinle birlikte.. hayatin dolu dolu gecsin,butun guzellikler senin olsun insallah.. seni cok seviyorum birtanem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 sen estikçe ben titrerim... bu kadar uzun bir adı bize yazdırtabilecek biri daha yok sanırım sevgi dolu yüreğinle isteklerinin gerçek olduğu, ve dileklerinin seni götürdüğü yerlerde mutlu olduğun bir yıl dilerim tatlım... doğum günün kutlu olsun sevgiler.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu olsun kebeleğim... ALLAH sevdiklerinle beraber bir ömür geçirmeni nasip etsin.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 kardeşimin doğum gününü burdada kutlayım dedim doğum günün kutlu ve mutlu olsun kardeşim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 küçük fidanım, doğum günün olmuş da haberim yok... nice nice mutlu senelerde sevdiklerinle birarada olmanı diliyorum. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 iyiki doğdun, iyiki varsın senestikçebentitrerim canım kardeşim, kendin küçük yaşta olmana rağmen kalbin ve aklın o kadar büyük ki, herkese yetişebiliyorsun.. umarım bu yeni yaşın sana bir damla göz yaşı döktürmez, dökersende inşallah mutluluktan olur, keşke dediğin herşeyin seninle olması dileğimle kardeşim... bunlar çiçeklerin.. bu pastan.. buda hediyen Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun estikçem iyiki doğdun , iyiki aramızdasın... ömrün boyunca sevdiklerinde mutlu ve huzurlu anlar geçirmen dileğiyle.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Hemşerimmmm buralardamısın Hep diyorum sevmeyi bilen,sevdiğini söyleyebilen,cana yakın,güzel yürekli hemşerim...İzmir kokulum,toprağım.Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi? Gönlünde ne varsa,dilediğin ne varsa hepsi senin olsun tamam mı Tüm güzellikler seninle olsun inşallah...Sana kelebek diyoruz ya;senin ömrün kelebeklerden çok çokkk uzun olsun.... Ailenle,sevdiklerinle,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür geçirmeni dilerim ablacım hemşerileriin...hemşirelerin..en tatlısıı en güzelii... ne hoşş bir sürprizz buuu... o güzel duların için Amin... çok mutlu oldum canım...çok teşekkür ederimmmm.... bugün pasta yemektennn kendime doğum günü pastası muamelesi yapıyorum artık..içim dışım pasta oldu... burdakini de yemiş kadar oldum...sağoolll canımmm.... iyiki doğmuşsun estikçe . teşekkürler kleoomm... sende iyiki varsın canım...teşekkürler bu hoş çiçek için... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 canimm,tatli kardesim,guzel kalpli kelebegim.. :wub:ne kadar guzel bir ayda dogmussun..nice saglikli,basarili,mutlu yillar diliyorum,sevdiklerinle birlikte.. hayatin dolu dolu gecsin,butun guzellikler senin olsun insallah.. seni cok seviyorum birtanem teşekkür ederim ablacıım...çookk teşekkür ederim... Amin güzel dileğin için.. ben de seniiiii çokk seviiyoorumm.... sen estikçe ben titrerim... bu kadar uzun bir adı bize yazdırtabilecek biri daha yok sanırım sevgi dolu yüreğinle isteklerinin gerçek olduğu, ve dileklerinin seni götürdüğü yerlerde mutlu olduğun bir yıl dilerim tatlım... doğum günün kutlu olsun sevgiler.... adım...anlamı da uzun kendisi gibi...ve teşekkür ederim bunun için ayrıca... canımm pembe şekerim benim... sağooll Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu olsun kebeleğim... ALLAH sevdiklerinle beraber bir ömür geçirmeni nasip etsin.... teşekkürlerr abicim... Aminn duan için... kardeşimin doğum gününü burdada kutlayım dedim doğum günün kutlu ve mutlu olsun kardeşim sağooll kardeşim... ben de iki kez teşekkür ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 küçük fidanım, doğum günün olmuş da haberim yok... nice nice mutlu senelerde sevdiklerinle birarada olmanı diliyorum. teşekkürler tuşlarını sevdiğim..kalbini daha çok sevdiğim... çok teşekkür ederim... Amin... iyiki doğdun, iyiki varsın senestikçebentitrerim canım kardeşim, kendin küçük yaşta olmana rağmen kalbin ve aklın o kadar büyük ki, herkese yetişebiliyorsun.. umarım bu yeni yaşın sana bir damla göz yaşı döktürmez, dökersende inşallah mutluluktan olur, keşke dediğin herşeyin seninle olması dileğimle kardeşim... bunlar çiçeklerin.. bu pastan.. buda hediyen heyyy oo ne şekeyyy bi şeymişş yaff... ayy...kuzucukk..ben hediyeyi çok sevdiiimm... çokk teşekkürler...pastada müthiş...çiçekler de...çok sağol pabuç dillim... Amin dileklerin için de..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun estikçem iyiki doğdun , iyiki aramızdasın... ömrün boyunca sevdiklerinde mutlu ve huzurlu anlar geçirmen dileğiyle.. şamarım... teşekkür ederim canımm kürsümün şamarıı... Amin dileğin için...teşekkürler çiçeğin için... Erencim...teşekkürler canım... ne hoş bir şeyy o öyle... teşekkür ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun. teeşekkür ederim... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 nice mutlu yıllara canım:))) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benim tatlı..hasas..güzel kelebeğim.. dün yoktum..bugün kutlayabiliyorum ancak.. birgün bir iyilik meleği gibi konuverdiğin omuzumdaki sıcaklığın..sevgin..öylece duruyor.. o sevgi dolu yüreğin keder nedir görmesin..yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun.. nice mutlu yıllara seni seviyorum canım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bitanemin doğumgünüymüş, kutlu olsun... kızım, güzel kızım, nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllara adım adım ve güvenle ulaş... sevdiklerin ve seni sevenler hep yanında olsunlar, seni çok seviyorum... iyiki doğdun ve iyiki burdasın, seni tanımak çok büyük bir mutluluk... mutlu yıllar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 nice mutlu yıllara canım:))) teşekkür ederimmm ilayda ablacım... ne güzel ötüşüyor o kuşlar.... benim tatlı..hasas..güzel kelebeğim.. dün yoktum..bugün kutlayabiliyorum ancak.. birgün bir iyilik meleği gibi konuverdiğin omuzumdaki sıcaklığın..sevgin..öylece duruyor.. o sevgi dolu yüreğin keder nedir görmesin..yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun.. nice mutlu yıllara seni seviyorum canım... heyy..... ablammmsın..canımsın...güzel gönüllümsün...ve çok sevdiğimsin... daha ne söyliyim ki... ossunn ha bugün ha yarın..kutlamasan da kutlasan da sen var olduğunun en güzeliylesin ben de zaten... çok teşekkür ederimmm...Amin güzel duaların..dileklerin için... ben de senii çok seviyorum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bitanemin doğumgünüymüş, kutlu olsun... kızım, güzel kızım, nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllara adım adım ve güvenle ulaş... sevdiklerin ve seni sevenler hep yanında olsunlar, seni çok seviyorum... iyiki doğdun ve iyiki burdasın, seni tanımak çok büyük bir mutluluk... mutlu yıllar annemmm....melek annem... teşekkür ederimm... ve oo güzell sıcacık dileklerin içinn çokk teşekkür ederim...Amin... seni tanımak hele... ben kimim senin yanında... senii çokk seviyorum annecim....sen de iyiki burdasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 annemmm....melek annem... teşekkür ederimm... ve oo güzell sıcacık dileklerin içinn çokk teşekkür ederim...Amin... seni tanımak hele... ben kimim senin yanında... senii çokk seviyorum annecim....sen de iyiki burdasın... bende seni çok seviyorum, biriciğim, meleğim, kızımsın ya ötesi varmı? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bende seni çok seviyorum, biriciğim, meleğim, kızımsın ya ötesi varmı? ötesii mii... hiç olur mu canım annemm benim... kızı olmak bir annenin..melek olmakk..meleğin olması...bir hayatt demekk... ömrümün hepsi demek... nefes alırken duyulan mutluluktan öte ne var kii... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 canım minik kelebeğim iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım.. sevdiğin ve sevildiğin uzun ve mutlu bir ömür diliyorum bidenem..seni çok seviyorum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 canım minik kelebeğim iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım.. sevdiğin ve sevildiğin uzun ve mutlu bir ömür diliyorum bidenem..seni çok seviyorum... frozenm... canımm benim....teşekkürler... ben de iyiki tanıdımm senin gibi hoş yürekli birisini...sen de iyiki varsın...iyiki girdin dünyama... ooo narin vee hoşş papatyaa için çok teşekkür ederim... ben de senii çok seviyorummm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.