Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu foruma takılmaktan hoşlanıyorum....daha başka şeylerde var tabi.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ezber yapman gereken bişeyler mi var son zamanlarda.. nerden aklına geldi arkadaşım bu? ben biyoloji okuyorumda sınav haftamdı bilim dili latince diye valla her dersten latince ezber yaptık ordan aklıma geldi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ben biyoloji okuyorumda sınav haftamdı bilim dili latince diye valla her dersten latince ezber yaptık ordan aklıma geldi oo işin zormuş be zeynepp.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 oo işin zormuş be zeynepp.. evet james yaa Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 neskafe içerken çikolata yemeye bayılırım.... harika bir ikili.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bende çok severim karanlıkda oturmasın ve müzik dinlemesin..dinediğim müzik daha anlam kazanır bende.. hatta karanlıkta kendimde çalarım bazen..çok etkiler beni karanlık. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 neskafe içerken çikolata yemeye bayılırım.... harika bir ikili.. sıcak çikolatada hiç fena olmaz Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 haklısın ya onuda çok severek tüketirim. ama nescafe ve çikolata daha tercihimdir diğerine nazaran.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bak nescafe ile hani gofretler falan var ya çilekli çikolatalı oluyo onlarda güzel gidiyooo tavsiye ederim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bak nescafe ile hani gofretler falan var ya çilekli çikolatalı oluyo onlarda güzel gidiyooo tavsiye ederim seni mi kıracağım denerim. sende beni kırma birde coco starla de demediysen.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 seni mi kıracağım denerim. sende beni kırma birde coco starla de demediysen.. yok hiç denemedim coco starda ii oluyo severim bende deniyim bi Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu saatten sonra yatıp uyumaktan hoşlanırım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu saatten sonra yatıp uyumaktan hoşlanırım uyumak mı? valla güzel olur ama benim bir gram uykum yok daha.. yoksa uyumk kdar süper bişe yok.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 sınavıma hiç çalışmadıysam....yarın için plan yaparım...en azından biraz olsun çalışmak adına.. ama kafayı yemem... ve bu tatlı telaşı da seviyorum niyeyse... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 sınavıma hiç çalışmadıysam....yarın için plan yaparım...en azından biraz olsun çalışmak adına..ama kafayı yemem... ve bu tatlı telaşı da seviyorum niyeyse... sınav mı?? nefret ederimmm. ne kadar etsekte kurtuluş yok si mi ama.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Maç izlerken stadta hakemin kararına düdük çalmaktan hoşlanırım Erkek doğmalıymışım valla Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 dişimi fırçalarken aynaya bakmaktan hoşlanırım.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 sınav mı??nefret ederimmm. ne kadar etsekte kurtuluş yok si mi ama.. dii... sii mi demeliydim... ama kurtuluş var mı sınavlardan...yakamızda... hayat zaten sınavın taa kendisi....nefret etsekte...-ağlamalarımız- elbbet vardır iyi yanları...-notlarımız-... hayattan iyi notlar alman dileğimle... şöyle bir şey var ki...sınav heyecanı bir başka...hani çekilen kopyalarla bir de... ve tek sevmediğim sınav ÖSS...!! saçmalıktan başka bir şey değil... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Maç izlerken stadta hakemin kararına düdük çalmaktan hoşlanırım Erkek doğmalıymışım valla özenme kız..sen zaten erkek gibi kadınsın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 dii... sii mi demeliydim... ama kurtuluş var mı sınavlardan...yakamızda... hayat zaten sınavın taa kendisi....nefret etsekte...-ağlamalarımız- elbbet vardır iyi yanları...-notlarımız-... hayattan iyi notlar alman dileğimle... şöyle bir şey var ki...sınav heyecanı bir başka...hani çekilen kopyalarla bir de... ve tek sevmediğim sınav ÖSS...!! saçmalıktan başka bir şey değil... teşekür ederim sana da hayattaki sınavlarından ii notlar almanı dilerim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 kahve içerken sohbetetmeyii çoookkk severim tam anlamıyla dedikodu zamanı oluyoooo.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 siz kızlar zaten işiniz dedikodu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Araba kullanırken şarkı söylemekten Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Araba kullanırken şarkı söylemekten sesim güzeldir diyosun hııı Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Kargaların sesi kötü ama bu ötmelerine mani değil Denizi seyrederken hayal kurmayı çok severim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.