Φ uchmus Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 rahatsızlık verdiysem özür dilerim.... kendinize iyi bakın.... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 diloşşşş !!!! hani aramızda kalacaktı yaaa afiş ettin beni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Beni koyup koyup gitme, n'olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup koyup gitme, n'olursun Bir deniz kıyısında otur Gemiler sensiz gitsin bırak Herkes gibi yaşasana sen İşine gücüne baksana Evlenirsin, çocuğun olur Beni koyup koyup gitme, n'olursun A. İlhan Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Sen Sen depremler gibi , Girdin gönlüme. Fay hattı çizdin, Yüreğime. Enkazlar bıraktın, Üzerimde. Hala artçılar, Devam etmekte. Özlenmektesin bitanem, 9.4 şiddetinde... ----- (Demet Damar) Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 birgün birgün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı yemiş yemiş bitirmiş akşama bir sancı girmiş kıvrım kıvrım kıvranmış yaptığından utanmış Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Su olsam ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle? Sus olsam kusur olsam Ağızdaki küfür olsam Doğuştan esir olsam Yine de oynar mısın benimle? Sayılmasam kaç olsam Topraktaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle? Benimle oynar mısın? Benimle oynar mısın? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ahhh !!! ahhh!!! lise günlerim geldi aklıma.... lisenin kantininde dinlerdik bu şarkıyı... o zamanlar bilmezdim valla saçlarımın birgün kızıl güller olacağını Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Bak şinci Redblack'cim ben bi karar verdim.Şu altta ki şahsiyet bizim Tananta'nın amcaoğlumuş. Valla bi methetti bi methetti gel size de onun getirttirelim teyzem yorulmasın artıkın Apla pahalıya gelir dime.Sana inan olsun bizim burda maaşlar daha faiş Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Bak şinci Redblack'cim ben bi karar verdim.Şu altta ki şahsiyet bizim Tananta'nın amcaoğlumuş.Valla bi methetti bi methetti gel size de onun getirttirelim teyzem yorulmasın artıkın Apla pahalıya gelir dime.Sana inan olsun bizim burda maaşlar daha faiş yok cnm ne pahalıya gelecek... beni gördükten sonra gelip bizim evde çalışmak için üstüne para bile verir. yeter ki kalayım diye ağlar sızlar amaaa bizim büyük imparator barındırmaz onu evde canımcımmm valla sizin yamyam evde kelle yahnisi yaparken babamda bizdeki kazanda amcaoğlunu kaynatır Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 günayydıın.. ... http://www.izlesene.com/video/muzik/10515/...ardan_havalanan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Merhaba tatlım.. nasıl bakalım benim ruhu gibi defteri de renkli şekerim.. biliyomusun bonibon şekeri gibisin tıpkı.. demincek Radya'nın defterine eklediğin karikatürü gördüm..inan bana yerlere serildim.. Radya'nın bu kadar işgüzar olabileceğini tahmin etmin etmemiştim.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Merhaba tatlım.. nasıl bakalım benim ruhu gibi defteri de renkli şekerim.. biliyomusun bonibon şekeri gibisin tıpkı.. demincek Radya'nın defterine eklediğin karikatürü gördüm..inan bana yerlere serildim.. Radya'nın bu kadar işgüzar olabileceğini tahmin etmin etmemiştim.. diloşummm dur bi kahve içmeden gitme.... valla pek bi fenayım ben bugün... kötü bi fenalık değil yanlış anlaşılmasın sakın.... yarın en yakın dostumun düğünü var, bu gecede kına gecesi ama ama ama ... beni bırakıp italyalara gidiyoooo böhüüüüüü ayyy banada bak yaaa 2 dakikalığına uğradın kapıda tuttum seni... neyse akşama kınaya gel barii. yazman ne renk olsun kuşum? al yazmayı ben kaptım,sanada kalanlardan ayırayım öptümmmmm Yüksek Yüksek Tepelere Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinler Uçanda kuşlara mağlum olsun Ben annemi özledim Hem annemi hem babamı Ben köyümü özledim Babamın bir atı olsa binsede gelse Annemin yelkeni olsa açsada gelse Kardeşlerim yolarımı bilsede gelse Uçanda kuşlara mağlum olsun Ben annemi özledim Hem annemi hem babamı Ben köyümü özledim Ben köyümden ayrılalı bunca yıl oldu Köyümün dikenleri bana gül oldu Babamın acı sözleri bana bal oldu Uçanda kuşlara mağlum olsun Ben annemi özledim Hem annemi hem babamı Ben köyümü özledim böhüüüüüü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 bana da yeşil yazmayı ayırabilirsin canım..yeşili pek severimde..bu arada çok güzel çayda çıra oynarım haberin olsun.. demek kına gecesi var..senin ağlamana gerek yok bitanem..bırak arkadaşın ağlasın..zira hayatında çok güzel bir döneme veda edecek o..sen bekarlığının tadını çıkarmaya devam edeceksin.. onuda görürsün sene de bir tatile geldiğinde artık.. bu arada damat yoksa İtalyanmı.. bak bu durumda arkadaşınla ilgili fikirlerim değişebilir.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 bana da yeşil yazmayı ayırabilirsin canım..yeşili pek severimde..bu arada çok güzel çayda çıra oynarım haberin olsun.. demek kına gecesi var..senin ağlamana gerek yok bitanem..bırak arkadaşın ağlasın..zira hayatında çok güzel bir döneme veda edecek o..sen bekarlığının tadını çıkarmaya devam edeceksin.. onuda görürsün sene de bir tatile geldiğinde artık.. bu arada damat yoksa İtalyanmı.. bak bu durumda arkadaşınla ilgili fikirlerim değişebilir.. tamam balım yeşil yazmayı koydum kenara kaptırmam kimselere kısss tatil için kapı çıktı aslında, artık yaz tatillerini italya'da buram buram romantizm içinde geçiririz enişteciğim italyan canım enişteciğim benimmmm bitanedirrr oooo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum ,acılarım hiç bitmeyecek , bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam , biliyorum ikimizi de aşar ,o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar , kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur , evler dolar boşalır acıyla erir , yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam , bliyorum İkimizi de aşar , o kapının ardındaki masal ... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Anladım Yok Çok döndüm Çok dolaştım Yok En güzeli senin gözlerin Gözlerin Çocukluğumuz kadar sıcak Ve gözlerin Kalan ömrümüz kadar derin Dönenlere Küsme Sakın Sen dünyaya küsebilirmisin Bilki kimine göre baba ocağı Kimine göre yar kucağu şu kürkçü dükkanı dediğin Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek En güzel yanı şu gençliğin Çünkü yokki Çok döndüm Çok dolaştım yok Ve bende anlamadım Aslı varken surete gerek yok !!! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım, çırptım, karıştırdım Kendimi onunla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıştırdım iyice Tereyağı ekledim eriyince Fırın da oldu 180 derece, attım Sana kek yaptım Üzüldün belli çok beni görünce Elimde kekimle sana gelince Bir de ağlayıp itiraf edince Abarttın...beni melek yaptın Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Sadece "sevilmek" harekete geçirir donmakta olan bir kalbi. Ve hızla çarpan bir kalptir her seferinde, dünya üzerindeki onca güzel şeyin sebebi... Yani... Sızlayan yerinden sevmeye başlamalı bir insanı. Sevdiği kadar da sevilmektir zaten bir acının yara bandı... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ahhh !!! ahhh!!! lise günlerim geldi aklıma.... lisenin kantininde dinlerdik bu şarkıyı... o zamanlar bilmezdim valla saçlarımın birgün kızıl güller olacağını sözleride benden olsun Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum , serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah'ın yok mu? Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim senin Allah'ın yok.. Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gözlerin boşluğa dalıp gider Sahipsiz bakışların benim olsun isterim Sırlarım acıdan ağlar örer Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda Sırlarım acıdan ağlar örer Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış, ruhum dar sokaklarda...... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 günaydın sessiz kız.... http://www.youtube.com/watch?v=C1QnNWwj_Xo...ted&search= Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.