Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Canımmm bak karpuzları attım denize seni bekliyorum ben dün çok hasta oldummmm sıcaktan tansiyonum düştüüüüüüüüü..... erkenden eve gittim. ya oraya gelincede sıcaklara dayanamazsam napçazzzzz yasık banaaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ben geldim canikom.. demek tansiyonunun düştü ha.. bir iğneye ne dersin..? geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. çok hoş bir şirim var senin için.. Seni düşünürüm Anamın kokusu gelir burnuma Dünya güzeli anamın Binmişsin atlıkarıncasına içimdeki bayramın Fırdönersin eteklerinle saçların uçuşur Bir yitirip bir bulurum al al olmuş yüzünü Sebebi ne Seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın Sen böyle uzakken senin sesini duyup Yerimden fırlamamın sebebi ne? Diz çöküp bakarım ellerine Ellerine dokunmak isterim Dokunamam Arkasından camın Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm Alaca karanlığımda oynadığım dramın Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ben geldim canikom.. demek tansiyonunun düştü ha.. bir iğneye ne dersin..? geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. çok hoş bir şirim var senin için.. Seni düşünürüm Anamın kokusu gelir burnuma Dünya güzeli anamın Binmişsin atlıkarıncasına içimdeki bayramın Fırdönersin eteklerinle saçların uçuşur Bir yitirip bir bulurum al al olmuş yüzünü Sebebi ne Seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın Sen böyle uzakken senin sesini duyup Yerimden fırlamamın sebebi ne? Diz çöküp bakarım ellerine Ellerine dokunmak isterim Dokunamam Arkasından camın Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm Alaca karanlığımda oynadığım dramın canım benimmmm hoşgelmişsinnn valla bu havalarda hepimiz dikkat edelim kendimize, sıcaklarda allah hepimizi kolaylık versin şiirlerin için çok sağol canımcım. iyiki geldin bana moral verdin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yüzümdeki boyalar beni ne kadar saklar Gülümserim bazen önce kalbime hep atar Rengarek ışıklarda yüzüm ne kadar parlar Bir çeker bıçağımı kalbime saplar Allı pullu elbisem, sürdüğüm kokular Paristen Dayanılmaz kadınım ben ama bende aşık oldum, bende aldatıldım, bende terkedildim, bende kırıldım bende aşık oldum, bende aldatıldım, bende terkedildim, bende kırıldım Gizli saklı köşelerde gözümden yaş damlar Biri gelir allar pullar yüzümü boyar Gözüm kapalı rüyadayım, yağmur gibi alkışlar Biri çıkar pabucumu dama atar Allı pullu elbisem, sürdüğüm kokular Paristen Dayanılmaz kadınım ben ama bende aşık oldum, bende aldatıldım, bende terkedildim, bende kırıldım bende aşık oldum, bende aldatıldım, bende terkedildim, bende kırıldım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Derdim var gecem zehir bana Yardım et seni unutmama Anılar baş ucumda kov gitsin Sevmiştim seni kana kana Şansım yok kaderden yana yaşanan her ne varsa sil gitsin Darılıp gücenmesin Geç kalmasın ayrılıklar varsın ömrümü takvimlerden çalsın yıllar Aldırma ne fark eder alışmışım yokluğuna Seni sevdiğimi unut unut her şeyimi unut gitsin Benim aşktan anladığım yaşananlar kar saydığım Kalbim sende kaldı..... kır gitsin.... Suçlama sakın kendini Sevgisiz kalma benim gibi Düşünme beni boş ver , sev gitsin Düşerim en son satırlara Zor gelir sıra vedalara Üzülme gözyaşını Dök bitsin Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiçbir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturuyor Kalkıp gittiğin yerde Yalnızlığa elbet alışır bedenim Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim Sensizlik benim canımı acıtan Bir derin korku düşer ruhuma Duvarlar seslenince Karanlık oyun oynar aklıma Gölgeler dans edince İnan bana alışamadım Hiçbir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik dolaşıyor Çıkıp gittiğin bu evde Tek soz soyleme bunu ben istedim Giderken dur bile demedim Ne geldi basima bir gurur uğruna Yalvarmak, yakarmak boşuma Hasretinle başa çıkamam Tutsak ettin rüyalarımı Kaybettim ben umutlarımı, yarınlarımı Sen yoksun heryanım hüzün Adı yok gündüzü Anlasana canözüm, ayaz gözlüm Sen yoksun heryanım hüzün Adı yok gündüzü Anlasana canözüm, ayaz gözlüm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 çiçek için teşekkür ederim güzel kardeşim nezaket gösterip defterime uğradığın içinde teşekkürler kendine dikkat et inşallah artık eskisi kadar üzülmüyorsundur büyümüşsündür inşallah biraz daha Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 çiçek için teşekkür ederim güzel kardeşimnezaket gösterip defterime uğradığın içinde teşekkürler kendine dikkat et inşallah artık eskisi kadar üzülmüyorsundur büyümüşsündür inşallah biraz daha sardunyammm gelmişşş yok sardunyam yok üzüldüğüm falan yok sadece artık çalışasım kalmadı. çok fena tatil özlemi çekiyorum. onun dışında her şey çok iyi. sende kendine dikkat et sardunyam. iyi tatiller.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bak canım bu radya nın evine ilk giriş halin... Bu da girdikten sonraki olası haller Bu da çıkışın... Boşver kıss otur evin de gidipte napıcan, hem sürekli bana da İzmir e gel deyip duruyor bunun için mi acaba Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bak canım bu radya nın evine ilk giriş halin... Bu da girdikten sonraki olası haller Bu da çıkışın... Boşver kıss otur evin de gidipte napıcan, hem sürekli bana da İzmir e gel deyip duruyor bunun için mi acaba İlyadacığım hiç güleceğim yoktu valla senide güldürsünler inşallah..... neyseki ev fazla yüksekte değil balkondan kaçabilme ihtimalim var olmadı rapunzel gibi saçlarımı aşağıya sarkıtır , balkondan yardım alırım yaa siz bakmayın benim ablamın öyle dediğine, o hayatta kıyamaz kimseye. melek gibidir benim ablam vallahi bak.... seninde gözün korkmasın,hatta ben oradayken sende gel.... valla ne güzel olur Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 İlyadacığım hiç güleceğim yoktu valla senide güldürsünler inşallah..... neyseki ev fazla yüksekte değil balkondan kaçabilme ihtimalim var olmadı rapunzel gibi saçlarımı aşağıya sarkıtır , balkondan yardım alırım yaa siz bakmayın benim ablamın öyle dediğine, o hayatta kıyamaz kimseye. melek gibidir benim ablam vallahi bak.... seninde gözün korkmasın,hatta ben oradayken sende gel.... valla ne güzel olur valla aklımdan geçmiyor değil:)) kesin karar verirsem tarihte orada olurum:)) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bak canım bu radya nın evine ilk giriş halin... Bu da girdikten sonraki olası haller Bu da çıkışın... Boşver kıss otur evin de gidipte napıcan, hem sürekli bana da İzmir e gel deyip duruyor bunun için mi acaba Anaaa kardeşim külkedisi olmuş.Tamam kıs bu işleri yapsın parti marti herbişey yapabilir benden ona izin çıkar Tabii bu kadar işi yaptıktan sonra mecali kalırsa Koptum kıs valla koptum hatta şuan yerlerdeyim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 İlyadacığım hiç güleceğim yoktu valla yaa siz bakmayın benim ablamın öyle dediğine, o hayatta kıyamaz kimseye. melek gibidir benim ablam vallahi bak.... seninde gözün korkmasın,hatta ben oradayken sende gel.... valla ne güzel olur Bak bak bak kendine yardımcı arıyo yeminlen Kıyamazmıyım Yaaaaa Evet yavrum senin ablan bi melek hatta kanatlandım uçacam şimdi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 valla aklımdan geçmiyor değil:)) kesin karar verirsem tarihte orada olurum:)) Allahhhh deymeyin o zaman keyfime.Sana da hergün mercimek köftesi yaptırcam yeminle Canım benim nasıl mutlu olurum biliyosun mutluluğum katmerlenir vallahi Haydiii varmı arttıran İzmir yolcuları birki birki Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Bak bak bak kendine yardımcı arıyo yeminlen Kıyamazmıyım Yaaaaa Evet yavrum senin ablan bi melek hatta kanatlandım uçacam şimdi yaa bak afiş etmeyeyim seni diyorum ama yok illa kaşınıyorsun yok yok aslında senin melekliğine sığınıp kendi cadalozluğumu örtüyorum , ama sen açık ediyorsun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gelsene gelsene kaşısana beni Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 BAKIŞLARIN Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur... Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır. Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder Sevişenler daima gözlerle yemin eder... --- Victor Hugo (umarım beğenirsiniz) --- --- Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 BAKIŞLARIN Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur... Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır. Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder Sevişenler daima gözlerle yemin eder... --- Victor Hugo (umarım beğenirsiniz) --- --- teşekkürler figgaro Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 KORKARAK YAŞIYORSAN Öyle bir hayat yaşadım ki; Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki; Okudum, okudum anlamadım. Öyle bir hayat yaşadım ki; Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım. Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım, hem güldüm halime. Sonra dedim ki, Söz ver kendine! Denizleri seviyorsan, Dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan, Önce sevmeyi bileceksin. Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, Yalnızca; hayatı seyredersin... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 NE SEN AĞLA, NE DE BEN NE SEN GİT, NE DE BEN ÖYLE BİR SEV Kİ.... ÖYLE BİR SAR Kİ HAYATI HİÇKİMSE BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMAMIŞ OLSUN !!! ÖYLE BİR SEV Kİ !.. AŞK SÖZCÜĞÜ BUNUN YANINDA HİÇBİR ŞEY KALSIN !!!! VAZGEÇMEYİ DÜŞÜNEME BİLE BİR SEN GÜL, BİRDE BEN BÜTÜN HAYATIN BOYUNCA..... İŞTE BU ÇOK İYİ !!!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Redblackcim..bu şiirde senin için canım.. Ödünsüz bir sobanın yanında titreyen çocuğu görse yağmur gözyaşlarını odaya tavanarasındaki delikten usulca bırakır Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 BİR AYRILIK GÜNÜNDE Ne gariptir şu ayrılık günleri Bir dosttan da, düşmandan da ayrılsan Nedense bir tuhaf oluyor insan Derin bir sızı giriyor içeri Son bir defa bakarken caddelere Dükkanlara, evlere, kahvelere Hatıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gozlerinin önünden Bu son yadigar mı bir ayrılık gününden Ne unutulmaz zamanlar geçiyor Ağır ağır biz farkında değilken Gökler masmavi, yaprak yemyeşilken Sen istediğin kadar unutulmaz de Bu son dakika, bu vakitsiz yağmur Unutulur, azizim unutulur Başka ne yapılır böyle bir günde Kapanan bavul, çivilenen sandık Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!" Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacın' vurma yüzüme Düşünür halim zor aah Düşünür halim zor aah Kar'ın oldum eriyorum Güneş olma yamacımda Irmağın olurum senin Sularım önünde durma Yolum uzun Gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacın' vurma yüzüme Düşünür halim zor aah Düşünür halim zor aah Kar'ın oldum eriyorum Güneş olma yamacımda Irmağın olurum senin Sularım önünde durma Sularım önünde durma Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 evet bitanem..modern zamanlarla ilgili bi sorun var imzanda..ve ben cevap veriyorum; budur..!!! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 evet bitanem..modern zamanlarla ilgili bi sorun var imzanda..ve ben cevap veriyorum; budur..!!! Canımcım senin için şarkının tüm sözlerini yazayım dedim Bu mudur ? Aşk aşk aşk....... Kalbim vurulmuş mudur? çarpıp durmuş mudur? bu mudur? Modern zamanlarda aşk yorulmuş mudur? bu mudur? Yanıp sönerken ne güzeldi ne güzeldi ne güzeldi kayıp giderken ne güzeldi ne güzeldi ne güzeldi Senin kalbin boş mudur? çalsam evde kimse yok mudur? bu mudur? Modern zamanlarda aşk dibdidududumudur ? bu mudur? Nefesler tutulmuş mudur? atmosferde aşk yok mudur? bu mudur? Modern zamanlarda aşk buharlaşıp uçmuş mudur? bu mudur? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım iyi tatıller 2 ay yoğum öpüyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.