Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 demek sende çıkıyorsun tatile.. Hemde Radya'nın yanına..eminim kaynatıcaksınız bi güzel..benide çekiştirmeyin yolarım valla.. herhalde bu şarkı ve klip ruh haline uyuyordur birtanem.. tıkla canikom.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 ohhhh beeee !!!!!! sonunda yani....... radya'nın evindeyim şükürler olsun kavuşturana canım ablammmmm çok özlemişim seniiii..... ve kuzucuklarını iyiki geldimmm. radya'nın evinden sevgilerleeeee Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Sedelinam ve Diloşum sizlerede iyi tatiller..... Umarım bütün yorgunluklarınızı atmış olarak dönersiniz. Çok eğlenin....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 papuçların ne kadar güzel miş yaff........ Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 papuçların ne kadar güzel miş yaff........ teşekkürlerrrr :D Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Söyle kaç yaşındasın Dertlerin başındasın İstisnasız her an Geçmişi özlüyorsan Bilmem kaç yaşındasın Gözleri yaşlardasın İstisnasız her an Yarını düşlüyorsan Yolculuk nereye Neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Söyle kaç yaşındasın Herkes kadar yalnız mısın ? İnce ince titremen Soğuktan mı sanırsın ? Bilmem kaç yaşındasın Herşeyin farkındasın Acılar biriktirip Damla damla harcarsın Yolculuk nereye Kimler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur. Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için. Hele bir gel,uzaklar sana gelir, Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir. Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler, Yazık olur,hadi gel kurtar bizi... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 teşekkürlerrrr :D bunun aynılarından alcaz yaff söz verdik Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Radya ve İlyada için..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Derhal o lambayı ve cini bana gönderiyosun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 valla gönderilecek bir cin bende de var..kim topluyo..bendekinide alın.. sana güzel bi ses gönderiorum..akdeniz akşamında sahilde yakılmış bir ateş başında elinde buz gibi bira ile dinlerken düşün... http://oliviachile.com/mimusica/?p=24#comments Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Güneş altında söylenmedik söz yokmuş... Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi... Ne gece, ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz... Ben de söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde... Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Ben de susuyorum sevgimi saklayıp içimde... Duyuyorsun değil mi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse "sen" gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 gözlerim gözünde aşkı seçmiyor onlardan kalbime sevda geçmiyor ben yordum kalbimi birazda sen yor anladım ki sende herkes gibisin.. redblackcim.. nasılsın canikom..? umarım iyi geçmiştir tatil..karardın mı bakıyim..? yoksa Radya bütün ev işlerini sana mı yaptırdı Külkedisi misali.. özledim sizi.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 “Yalnızlık alıp karşına kendini öteki kendinlerle konuşmaktır. Bakışmaktır, öteki kendinlerle dövüşmektir. Kimi zaman da, öldürmektir içlerinden en çok sana benzeyeni, benzemiyor diye. Yalnızlık, öldürmektir.” Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 “Bilinmesin; yalnızlık biraz da, her şeyi bilmenin ta kendisidir.” Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Grey's Anatomy.... en sevdiğim dizidir. uykusuzluğa hiç katlanamam aslında... ama Grey's Anatomy Çarşamba akşamları saat 21:00'da başlıyor. evde benden başka bu diziyi izleyen olmadığı için ben normal bir saat olan 21:00'da değil tekrarının yayınlandığı gece 02:00'da izleyebiliyorum. uykuma kıyamayan ben , gecenin 2'sinde sırf bu dizi için kalkıyorum. bir bölümü.... hastanenin acil servisine ciddi bir yaralanmayla gelen ama acı hissi olmayan bir küçük kız çocuğuyla ilgiliydi. Kolundaki dikişler alınırken hiç acı çekmediğini söyleyen, hatta bir süper kahraman olduğunu iddia eden küçük kız bunu kanıtlamak için dişleriyle kolundaki dikişleri söküp atmaya başlayınca çocukla ilgilenen doktor bağlı olduğu birimin diğer hekimlerine haber verdi. Tetkikler sırasında orada burada koşuşturup duran küçük kızın ciddi bir iç kanama geçirdiği anlaşıldı. Çocuk hemen ameliyata alındı.Küçük kızın iç organları karnına aldığı yirmi dört sopa darbesiyle parçalanmıştı. Okuldaki arkadaşlarına hiç acı çekmediğini göstermek için karnına beyzbol sopasıyla vurmalarına izin vermişti çünkü. Oldukça zor geçen ameliyat sırasında başhekim kendisinden genç diğer cerrahlara “işte acının önemi” dedi. “Çekilen her acının mutlaka bir sebebi vardır. Bu küçük çocuğun acı hissi olmaması yaşamına mal olabilirdi. Hiçbir ağrıyı gözardı etmemek gerek.” Her acının mutlaka bir sebebi vardır... Acı hissi olmaması yaşamına mal olabilirdi... Acı çekmiyorum çünkü ben bir süper kahramanım! Kimileri süper kahramanlar gibi göğüsler karınlarına gelen sopa darbelerini. Çünkü onun canı nasılsa acımıyor diye düşünülür. Çünkü o güçlü durmaktadır. Çünkü tıpkı bir hacıyatmaz gibi her vurulduğunda tekrar ayağa kalktığından parçalanabilecek “iç organları” olmadığı sanılmaktadır. Darbeler onu herkes gibi etkilemez. Sır kaplı dış yüzeyi her şeye dayanıklıdır... Küçük bir kız çocuğu gibi orada burada koşturmaya devam etmektedir. Yağmura, kara, doğal afetlere, insan elinden çıkma kederlere, özensizliklere, bencilliklere, saldırılara, her şeye, her şeye katlanabilir... Oysa içerde yavaş yavaş birikmekte olan kan dışarı çıkacak yer aramaktadır. Çoğu zaman bulamaz... Ama kimse anlamaz..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 MAVİ LİMAN Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın. Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın... Nâzım HİKMET dinlemek isterseniz !!!!! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Ne güzel bir gece Sanki daha aydınlık Sanki bir kapı Yarınlara aralık Hem yarından önceki büyük umutlarla Hem dünden sonraki pişmanlıkla karışık........ Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende............. Ne güzel olurdu Hep seninle paylaşmak Tüm özgürlükleri Seninleyken yaşamak Dopdolu günlere Hep seninle başlamak Yarınlarla, dünlerle sonsuzluğu yaşa Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 yazıklar olduuuu ..... yazık..... çok üzüldüm. hala üzgünüm. yorum bile yapamıyorum.... ağzımdan yalnızca hakaret ve küfür dolu sözler çıkacak diye susuyorum. hoş, o hakaret dolu sözlerim bile havada uçar gider... hatta baş tacı edilirim belki bende ne de olsa baştacı edilmek için gereken oymuş.... böyle olmamalıydı.... o kadar zor kazanılanlar böyle kolay harcanmamalıydı..... yazıklaaarrr oldu.... bugün kederliyim beterim bugün... sesime ses değse çığlık oluyor...... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Bu Aşk Burada Biter Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider Bir hatıradır şimdi dalgın uyuyan şehir Solarken albümlerde çocuklar ve askerler Yüzün bir kır çeçeği gibi usulca söner Uyku ve unutkanlık gittikçe derinleşir Yan yana uzanırdık ve ıslaktı çimenler Ne kadar güzeldin sen! nasıl eşsiz bir yazdı! Bunu anlattılar hep, yani yiten bir aşkı Geçerek bu dünyadan bütün ölü şairler Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider Ataol Behramoğlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.