Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 belki bir sonrakine yemek yeriz ne dersin. Gel biz şu masaya oturalım...allaaaa çok da açım zaten...yanlız onlar sütse içemem,ayransa içerim... Çattık ki ne çattık ee gerisi,beni uyku tutmaz lütfen yani... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gel biz şu masaya oturalım...allaaaa çok da açım zaten...yanlız onlar sütse içemem,ayransa içerim... Çattık ki ne çattık ee gerisi,beni uyku tutmaz lütfen yani... şimdi o ayranları içelim paşalar gibi uyuruz .... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 şimdi o ayranları içelim paşalar gibi uyuruz .... gaz yapmasa bari... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 Canım feci şekilde elmal kurabiye istedi...hemen yapmam lazım... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2011 Bizim birde yemekhanimizmi vardi ilk defa goruyorum, Bende dondurmali kadaip reca edeyim gari Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2011 açık çorbacı yok mu? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2011 MELEK, bilmem kahve severmisin ama şuan sana bir kahve ismarlak istedim, kahve içermiyiz.? afiyet olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.