Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 forumda...yenii amaa içinde o kadar yaşamışş birisi ki.... bi keresinde aradım....o tuşlardan birisini tuşlamaya ihtiyacım vardı çünkü.... ve ablacım sağolsun geri çevirmedi bu tuş sesini...ve derman olabilicek şeyler söyledi...gerçekten çok iyisin nostaljiye geldin....ordakiler iyi bilirler seni...ve kalbini... iyiki doğdunn ablacım...iyi ki varsın....benimde yaklaşıyor doğum günüm... bahar çocuğu olmakk...hele de Nisan'da doğmak çok ayrı birşeyy......bana göre bu çiçekler size gelsin....mutluluklar sizinle ve sevdiklerinizle el ele olsun.... bu da pastaa... herkese yeter.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Doğumgününüz kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu ömürler dilerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Ayşegülüm... Evet sende bir Koç'tun değil mi? Nice mutlu, sağlıklı ve huzur dolu yaşlar ve yıllar diliyorum sevgili arkadaşım... Sevdiklerin de sen hep bir arada ve hep mutlu olun... Hayat sana karşı her zaman cömert olsun... Seni seviyoruz... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 forumda...yenii amaa içinde o kadar yaşamışş birisi ki.... bi keresinde aradım....o tuşlardan birisini tuşlamaya ihtiyacım vardı çünkü.... ve ablacım sağolsun geri çevirmedi bu tuş sesini...ve derman olabilicek şeyler söyledi...gerçekten çok iyisin nostaljiye geldin....ordakiler iyi bilirler seni...ve kalbini... iyiki doğdunn ablacım...iyi ki varsın....benimde yaklaşıyor doğum günüm... bahar çocuğu olmakk...hele de Nisan'da doğmak çok ayrı birşeyy......bana göre bu çiçekler size gelsin....mutluluklar sizinle ve sevdiklerinizle el ele olsun.... bu da pastaa... herkese yeter.... canım kelebeğim diyecektim sana ama vazgeçtim.kelebeğim olma sen, ömrün uzun olsun.fidanım ol...kök sal bu yaşlı gezegenin topraklarında...dimdik büyü,rüzgara,fırtınaya yenilme...kendin gibi güzel fidanlar yetiştir,hep mutlu ol... ne kadar sevindim,ne kadar.......ne kadar....anlatamıyorum.şaşkınlık önce,hayret,sonra sevinç....nasıl mutluluk yaşattın bana öyle. her zaman söylüyorum çocuklara,hayat sürprizlerle doludur diye.işte sen,hayatın o sürprizlerinden birisin fidanım.seni de sevindirenler olsun daima... sadece mutsuz olunca basma tuşlarıma. mutluluklarını da bildir,ben de sevineyim.....evveeeeeet,bir tuş daha koyuyorum hattıma, mutlulukları paylaşmak için. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Ayşegülüm... Evet sende bir Koç'tun değil mi? Nice mutlu, sağlıklı ve huzur dolu yaşlar ve yıllar diliyorum sevgili arkadaşım... Sevdiklerin de sen hep bir arada ve hep mutlu olun... Hayat sana karşı her zaman cömert olsun... Seni seviyoruz... canım sardunyam, bu forumda beni çoğalttınız,çok mutluyum başka ne diyebilirim ki? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Doğumgününüz kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu ömürler dilerim... çok teşekkür ederim arkadaşım,kendin gibi güzel olan güllerin için.... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 diloşum,nerdesin?????? doğum günümü kutlasana. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Dilos yerine beni gondertti.. Ah,ah Dilos kayıplarda,burda olsa coktan gelmisti.. Dogum günün kutlu olsun Ayşegül,nicelerine,sağlık,huzur ve sevdiklerinle inşallah.. Senı tanımaktan dolayı cok mutluyum,bir kazancsın.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 çok teşekkür ederim arkadaşım,kendin gibi güzel olan güllerin için.... Rica ederim ne demek Gülleri seçtim çünkü hem ismine hem de gözlemlediğim duruşuna yakıştırdım... Bugüne kadar aramızda iletişim olmasa da sürekli takipçinim ayrıca sana borçluyum.. Aslında bloğuna yazacaktım ama kısmet burayaymış Yaptığın 1Nisan şakası var ya;sana nasıl teşekkür etsem azdır... O Sabah sana ilk aldananlardan biri bendim heralde ama iyi ki aldandım... Sayende günboyu bir daha kimseye aldanmadım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 canım kelebeğim diyecektim sana ama vazgeçtim.kelebeğim olma sen, ömrün uzun olsun.fidanım ol...kök sal bu yaşlı gezegenin topraklarında...dimdik büyü,rüzgara,fırtınaya yenilme...kendin gibi güzel fidanlar yetiştir,hep mutlu ol... ne kadar sevindim,ne kadar.......ne kadar....anlatamıyorum.şaşkınlık önce,hayret,sonra sevinç....nasıl mutluluk yaşattın bana öyle. her zaman söylüyorum çocuklara,hayat sürprizlerle doludur diye.işte sen,hayatın o sürprizlerinden birisin fidanım.seni de sevindirenler olsun daima... sadece mutsuz olunca basma tuşlarıma. mutluluklarını da bildir,ben de sevineyim.....evveeeeeet,bir tuş daha koyuyorum hattıma, mutlulukları paylaşmak için. canım ablacım...seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana.... ve fidanın olurum senin... senin de fidanın olayım... niye olmasın ki.... tuşun zaten ekliydii...ama dur şöyle tuşun üstünee kocaman gülen suratlar ekleyeyim.... Amin diyorum güzel dileklerin içinde.... senin gibi birisi için bir süpriz fidan olmak da güzel şeyy... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Dilos yerine beni gondertti.. Ah,ah Dilos kayıplarda,burda olsa coktan gelmisti.. Dogum günün kutlu olsun Ayşegül,nicelerine,sağlık,huzur ve sevdiklerinle inşallah.. Senı tanımaktan dolayı cok mutluyum,bir kazancsın.. teşekkür ederim leylaM,tüm iyi dileklerin için.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 diloşum,nerdesin?????? doğum günümü kutlasana. ah canım yaaa..bu topici ben açıcaktım sana..nelerde düşünmüştüm ama.. birazdan öm yoluyla yazıcam sana nedenini.. neyse benim güzel kelebeğim, senin küçük fidanın benim yerime açmış topici..onada burdan öpücüklerimi yolluyorum.. canım benim..her güzel şey yoluna çıksın..her doğan gün sana tatlı sürprizler hazırlasın...sen herşeyin en güzeline layıksın.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ah canım yaaa..bu topici ben açıcaktım sana..nelerde düşünmüştüm ama.. birazdan öm yoluyla yazıcam sana nedenini..neyse benim güzel kelebeğim, senin küçük fidanın benim yerime açmış topici..onada burdan öpücüklerimi yolluyorum.. canım benim..her güzel şey yoluna çıksın..her doğan gün sana tatlı sürprizler hazırlasın...sen herşeyin en güzeline layıksın.. sen de benim canım oldun bu kadar kısacık zamanda... Diloşum,taurustimus tek ayak üzerinde dursun tahtanın önünde,doğum günümü kutlamadığı için. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sen de benim canım oldun bu kadar kısacık zamanda... Diloşum,taurustimus tek ayak üzerinde dursun tahtanın önünde,doğum günümü kutlamadığı için. canım benim.. eminim Taurusmutisinde haklı bir gerekçesi vardır..yoksa değil tek ayak üstünde,tek parmak üzerinde bekletiriz alimallah... sen rahat ol şekerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 canım sardunyam, bu forumda beni çoğalttınız,çok mutluyum başka ne diyebilirim ki? ölmeyenlere.. öldük ak kefenlere sardılar bedenlerimizi tarihlerimiz taşlara kazındı toprağımızda kırmızı karanfil öldük öldük te dirildik yoksul çocukların bedenlerinde cana geldik gözlerde fer, yüreklere kazındık ellerde kızıl karanfil biz ölmeyiz ölüm ölür ölür yine doğarız serpiliriz ezgin yüreklere biz özgürlük açarız meydanlar dolu kızıl karanfil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.