Φ asi küheylan Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 son günlerde yapılan seçim anketlerinde her zaman iktidar partisinin önde olduğu sonucu çıkıyor. ama ben şahsen buna inanmıyorum ve toplumu bir yönlendirme amacı taşıdığına inanıyorum. siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Peki siz halkın büyük çoğunluğunun Sezer'i sevdiğini iddia eden geçen hafta tarihli anketi doğru buluyor musunuz? Maalesef anketler, anketi yaptıranın isteğine uygun veriler üretmeye devam ediyor. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Sayin Trevize,Cumhurbaskanimiz sayin Sezer'in tekrar cumhurbaskani olmak diye bir sorunu olmadigindan kendisi icin bir anket yaptirmasida olanaksizdir.Ama AKP nin böyle bir sorunu var oldugundan manipulasyonlar herzaman icin mümkündür.Surasi bir gercektirki AKP ve Recep Tayyip Erdogan Cumhurbaskanligi ve genel secimleri kendi lehlerine etkileyecek her yolu deneyeceklerdir.Bakin haberlere,bunu cok daha iyi görürsünüz.Hele Türkiyedeki medyaninda AKP nin baskisi altinda oldugu gerceginide dikkate alirsak herseyin AKP propagandasi oldugunu kabul etmek durumundayiz. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.