Φ maraspoli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 EVLi ERKEK DUASI Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru,gerekirse ben tehlikeye atlayayim.Onu hic yorma,gerekirse ben yorulayim O calismasin,ben calisayim O hasta olmasin,ben olayim... Allahim o aldatmasin,ben aldatayim Benim guzel karim dul kalmasin,ben kalayim... Elhamdurusu ile Kizlar surusu ile Sabah birisi ile Aksam yenisi ile... EVLi KADIN DUASI Allahim lutfen bana; Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye) , Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask) , Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali) , Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi) , Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi) , Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi) Mithat kadar becerikli (Sahra) ve Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) biriyle tanisma firsati ver. Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda ihtiyarlamaya devam edecegim! Elhamdulillah eriynen, Yakisiklilar suruynen, Hergun baska biriynen, Nasip eyle yarabbi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 EVLi KADIN DUASI Allahim lutfen bana; Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye) , Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask) , Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali) , Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi) , Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi) , Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi) Mithat kadar becerikli (Sahra) ve Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) biriyle tanisma firsati ver. Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda ihtiyarlamaya devam edecegim! Elhamdulillah eriynen, Yakisiklilar suruynen, Hergun baska biriynen, Nasip eyle yarabbi Hahaaa süper ölücem gülmekten amin,amin kızlar amin deyin hep beraber Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 ben de ikinci bölüm için bi daha amin diyeyim... 40 kez söylersek belki kabul olur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 aminnn amin he peki aminnnnnnnnnnn Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 amin he peki aminnnnnnnnnnn Güzelyazım sende ikinci kısım için amin deyiver Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Güzelyazım sende ikinci kısım için amin deyiver dedim canım aminnnn Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 demek dedin he şakacıktan yoksa hiç dermiyim canımın içisi ama sen dedin zalim... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Hahaaa süper ölücem gülmekten amin,amin kızlar amin deyin hep beraber amin ..amin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.