Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 süper olur derim ablacım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ben de cok ozledim,hepiciginizi.. avatarim icin de tesekkur ederim,degisiklik yapim dedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 iyi yapmışsın bitanem Leylam, çok güzel olmuş... Yumotem, tam süper olur kıss, belli olmaz benim sağım solum İzmir dediğin nere gelirim ben... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 oleyyyyyyyyyy işte bu süper bi haber Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Ben burayı nası göremedim ya... Yumote çok özür dilerim Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara dolu dolu Sevgiler..... bi daha olmasın teşekkürler EreN sevgiler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Kusura bakma yumoteciğim biraz geç oldu ama doğum gününü kutlamam artık idare et .işlerden dolayı anca fırsat bulabildim. iyiki doğdun iyikide seni tanıdım gerçekten çok iyi ve bir o kadar mütevazi bir kişilik sahibi birisin. tüm güzellikler seninle olsun Bu pastan Bu da çiçeğin kabul edersen Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Kusura bakma yumoteciğim biraz geç oldu ama doğum gününü kutlamam artık idare et .işlerden dolayı anca fırsat bulabildim. iyiki doğdun iyikide seni tanıdım gerçekten çok iyi ve bir o kadar mütevazi bir kişilik sahibi birisin. tüm güzellikler seninle olsun Bu pastan Bu da çiçeğin kabul edersen teşekkürler arkadaşım aldım hepsini ancak bi eksik var 23 tane mum eksik sen de iyiki varsın sevgiler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Kusura bakma bakkalda mum kalmamış idare et artık seneye önceden alıp koycam mumları 50 tane her ihtimale karşı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 hehe olur önceden al ama öyle ya 7+4+1+9+8+3=32 yaaa ve filmi izlediğimde 23 ün bitmesine 23 gün vardı neyse artık 24 üm tehlike geçti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 tehlike geçti demek için rahat olsun o zaman Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 canım bidenem ..malum haftasonu görmedim ..sen şimdi affetmezsinde beni ..dağdaki olayda var güzeller güzeli...çılgın..neşeli..ama bir o kadarda insan bir o kadarda dost..bir o kadarda yüreği sevgi dolu... seni çok seviyorum sarı gacım ....sevdiğin ve sevildiğin sağlıklı ve huzurla dolu uzun çok uzun yıllar diliyorum.... bu şiirde sana hediyem olsun bidenem... Tahir iLe Zuhre Meselesi tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil butun is tahir'le zuhre olabilmekte yani yurekte mesela bir barikatta dovusurken mesela kuzey kutbunu kesfe giderken mesela denerken bir serumu damarlarında olmek ayıp olr mu? tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil seversin dunyayı doludizgin ama o bunun farkında bile degildir ayrılmak istemezsin dunyadan ama o senden ayrılıcak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi sart mı? yani tahir'i sevmeseydi zuhre artık yahut hic sevmeseydi tahir ne kaybederdi tahirliginden tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil ---NAZIM HIKMET--- bi dilek tut ve üfle canem..uçup gitsin ulaşması gereken yere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 yumoşum doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle tatlım kendine çok iyi bak, seni seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 canım bidenem ..malum haftasonu görmedim ..sen şimdi affetmezsinde beni ..dağdaki olayda var güzeller güzeli...çılgın..neşeli..ama bir o kadarda insan bir o kadarda dost..bir o kadarda yüreği sevgi dolu... seni çok seviyorum sarı gacım ....sevdiğin ve sevildiğin sağlıklı ve huzurla dolu uzun çok uzun yıllar diliyorum.... bu şiirde sana hediyem olsun bidenem... Tahir iLe Zuhre Meselesi tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil butun is tahir'le zuhre olabilmekte yani yurekte mesela bir barikatta dovusurken mesela kuzey kutbunu kesfe giderken mesela denerken bir serumu damarlarında olmek ayıp olr mu? tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil seversin dunyayı doludizgin ama o bunun farkında bile degildir ayrılmak istemezsin dunyadan ama o senden ayrılıcak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi sart mı? yani tahir'i sevmeseydi zuhre artık yahut hic sevmeseydi tahir ne kaybederdi tahirliginden tahir olmakta ayıp degil zuhre olmakta hatta sevda yuzunden olmekte ayıp degil ---NAZIM HIKMET--- bi dilek tut ve üfle canem..uçup gitsin ulaşması gereken yere dağ olayını affedemiycem şekerim ancak doğum günü olayını affettim hade canım çok teşekkür ederim dileklerim umarım gerçek olur ben de seni çok seviyorum rapunzelim canımsın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 yumoşum doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle tatlım kendine çok iyi bak, seni seviyorum teşekkürler mineum ben de seni Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun öğretmenim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 teşekkür ederim egzorsist çok güzel bi çiçek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.