Φ lena Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Arap yarım adasındaki çıkan dinlerde kar için bir ayet yok zannedersem, ve aynı dinler enginar gibi yiyecekler geçmez hayvansal yiyicekler üzerinde etkilidir neden. Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Arap yarım adasındaki çıkan dinlerde kar için bir ayet yok zannedersem, ve aynı dinler enginar gibi yiyecekler geçmez hayvansal yiyicekler üzerinde etkilidir neden. yılardır islamı kaynakları araştırırım o zamanda gökten taş yağdı ama ne bir kar ne bir dolu yağdı ancak yağmur yağdı Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Arap yarım adasındaki çıkan dinlerde kar için bir ayet yok zannedersem, ve aynı dinler enginar gibi yiyecekler geçmez hayvansal yiyicekler üzerinde etkilidir neden. Su hakkında ayet vardır... Sizce kar nasıl oluşur??? Bunu biliyorsunuzdur herhalde... Zeytin, incir....... ... Daha ne diyeyim ben size... Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Anlaşılmadı her halde, kar tanımı yok demek istedim. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Bakara Suresi 164.Ayet Göklerin ve yerin yaratılmasında,gece ile gündüzün birbiri ardınca gelmesinde,insanlara yararlı şeylerle denizde süzülen gemilerde,Allah'ın gökten indirip yeri ölümünden sonra dirilttiği suda,her türlü canlıyı orada yaymasında,rüzgarları ve yerle gök arasında emre amade duran bulutları döndürmesinde,düşünen kimseler için deliller vardır. Evet... Yerle gök arasında emre amade bulutlar... Su... Buz nedir aslında??? Azcık zorlarsak olacak... Eminim... Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Ne kadar zormuş anlatmak, KAR KAR diyiyorum Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Ne kadar zormuş anlatmak, KAR KAR diyiyorum Ben de kar ne diyorum... Aslında su değil mi??? Küçükken merak edip ağzına kar da mı almadın??? Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yok öyle deyil kardan adam yapardık, arap yarım adası böyle kar tanımadığı içinde hiç bir dinde bu hususda ayet yok. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yok öyle deyil kardan adam yapardık, arap yarım adası böyle kar tanımadığı içinde hiç bir dinde bu hususda ayet yok. Bir yağmur yağıyor her taraf sel... Var mı böyle bir şey??? Su... Anlatamadım galiba... Su... Su... Su... Su.... Bulutlar... Gökyüzünde rüzgarla birlikte... Gökten su iniyor... Su... Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Beyaz beyaz hani pamuk gibi sonra eriyince su oluyor, bizi okuyanlar bize 46 demezlerse hiç şaşmam. Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Su hakkında ayet vardır... Sizce kar nasıl oluşur??? Bunu biliyorsunuzdur herhalde... Zeytin, incir....... ... Daha ne diyeyim ben size... o sürenin adını ve ayetini verirseniz sevinirim o sürenin adını ve ayetini verirseniz sevinirim pardo verilmiş ee her zaman olduğu gibi alio yine kaçak güreşiyor Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Beyaz beyaz hani pamuk gibi sonra eriyince su oluyor, bizi okuyanlar bize 46 demezlerse hiç şaşmam. Su buharlaşır... Bulutlar... Soğuk hava... Su buharı soğur ve alçalırsa yağmur... Daha da soğur ve alçalırsa dolu... Daha daha da soğur ve alçalırsa kar... Olmaz mı??? Daha ne kadar sadeleştirebilirim... Anlayabiliyor musunuz??? 46 mısınız siz "Ben deli değilim" diyenden kork... Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Beyaz beyaz hani pamuk gibi sonra eriyince su oluyor, bizi okuyanlar bize 46 demezlerse hiç şaşmam. sayın lena,bu alio farkındaysanız hep kısa hep kısa yazılarla kaçak güreşir, hiç kaynakta vermez,versede verdiği kaynağı yorumlamaz çünkü ben onun geçmişini biliyorum şimdisiz ille de "kar" kelimesini istiyorsunuz o da yağmur, su,buharlaşmalardan gibi alakasız işlere giriyor o yüzden yine siz bilirsiniz ama siz onu kendi halinize bırakın kendi kendine yazsın dursun zaten ben de öyle yapacağım Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 sayın lena,bu alio farkındaysanız hep kısa hep kısa yazılarla kaçak güreşir, hiç kaynakta vermez,versede verdiği kaynağı yorumlamaz çünkü ben onun geçmişini biliyorum şimdisiz ille de "kar" kelimesini istiyorsunuz o da yağmur, su,buharlaşmalardan gibi alakasız işlere giriyor o yüzden yine siz bilirsiniz ama siz onu kendi halinize bırakın kendi kendine yazsın dursun zaten ben de öyle yapacağım Spartaküs... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Tamamdır... Sorun yok o zaman... Sana benzeyen insanların sayısının artması beni üzerdi doğrusu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.