Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ebu_cehil

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    63
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ebu_cehil - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. sayın lena,yaşam ölüme ara vermektir
  2. hamsi baklava,hamsi reçeli bile var ve hatta hamsi tuşusu bile var yaaaa
  3. trajikomik oldu değil mi yani müslümanların gülüncek hallerine ağlanacak mı?
  4. savaşcı arkadaş internetten kabe de öğren ne milleti uğraştırıyorsun
  5. sayın hakancan,muhammedi koruyan ebu talib neden müslüman olmadı,Öldüğü zaman sahabeleri şaşkınlıklarını dile getirince ertesi gün gökten vahiy gelmedi mi?allah kiminin kalbini imana mühürler kiminin de imanlı yapar diye ee bunda o zaman ebu talibin ne suçu var benim ne suçum var?
  6. "kadınların cenneti;kocalarının ayaklarını altıdır "olmasın
  7. tanrı kötülüklerin içine sokmuş bizi bunu mu diyorsunuz?
  8. sayın acıların çocuğu emrahh evrim hakkında hiçbirşey bilmiyorsun şu anda canlıların % 99'u yok oldu dinazrlar gibi son 200 yılda dünyayı vahşi tüketimimizle biz mahvettik biz aciz insanlar nasıl oluyorda allahın yarattığı mühteşem yeryüzünü mahvedebiliyoruz?bunu hiş düşündünmü?
  9. bak nasıl da tehdit ediyor unutma t.c.anayasası der ki"türkiye cumhuriyetinin resmi dini yoktur" ben kimin anasına peyganberine karısına kızına küfür etmişim öyle bir yazım varsa lütfen yayınlayında görelim chroday'in bana nasıl küfrettiğini pekala biliyorsun sopalardan,kavgalardan bahsediyorsun kısacası şiddetten bahsediyorsun sizlerden ne beklenir ki?
  10. aa arkası dönük arkadaş gelmiş ne güzel umarım beni tanımışsındır biz turan dursunları bahriye uçoklaı öldürmedik,sivasta insanları yakmadık,lokantada sırf sol eliyle yemek yiyor diye adam öldürmedik bak kendin söylüyorsun "sıkar"diye çünkü söylersek öldüreceksiniz değil mi?
  11. ne o aziz türko satın yam yam'da aa ne güzel bir yazı demesini mi bekliyordun? allahtan vahiy geldiyse yukaruda ki alıntı kuranda niye yok?zira ben böyle bir ayet okumadım ve de duymadım yahu sizin var ya her tarafınız çelişki
  12. "aptallar kendilerinden emin olarak yaşarlar;akıllılar ise şüphe içinde yaşar"(bertrand Russel)
  13. CANIM BENİM MESLEĞİNİ ÇOK SEVİYORMUŞ BAŞLADINIZ YİNE MAHALLE AĞZINA TABİİ CEVAPLAR BİTTİ
  14. CEVAPLAR YOK SADECE KİNİN NEFRETİN KUSMUKLARI VAR EE SİZDEB DE BU BEKLENİR SAYIN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ MÜHENDİS EFENDİ NİYE MÜHENDİS NİCKİ KULLANDIN HA HERKEZ SENİ MÜHENDİS BİLSİN DİYE BEN İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİM "İKİ ÜNİVERSİTE "NİCKİ KULLANIYORMUYUM BEN MALİ MÜŞAVİRİM "MALİ MÜŞAVİR "NİCKİ KULLANIYORMUYUM
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.