Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu ne biçim mannak bişey ya.... :blink:

seyyahat seviyom diye başka bişey bulamadı...manyak bişeyden öldürdü beni..... :lol::o yazamayacağım.. :blush:

Gönderi tarihi:
bu ne biçim mannak bişey ya.... :blink:

seyyahat seviyom diye başka bişey bulamadı...manyak bişeyden öldürdü beni..... :lol::o yazamayacağım.. :blush:

yazmasanda bu yorumundan senin seyehatle ilgili bişeyden öldüğün ortada.. :D

Gönderi tarihi:

Kanser

Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

:sweatingbullets: neyseki nükleer santralde çalışmıyorum. yoksa beni ölü sayacaktı :D :D :D

Gönderi tarihi:

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta...

Sırf yemek yapmayı biliyorum ve evimde yangın alarmı yuk diye böyle denirmi hiç insanın yüsüne karşı :huh:<_<:lol::D

Diğer Olsılıklar...

Kanser (%14)

Elektrik çarpması (%14)

Uçak kazası (%7)

Boğularak (%7)

Silahlı saldırı (%7)

İntihar (%7)

Hayvan saldırısı (%7)

Açlık (%7)

Uçak kazası olasılığı çok düşük :rolleyes::lol::unsure:

Gönderi tarihi:

Ayy Allah korusun :excl: En çok korktuğum ölüm şekli yanarak ölmektir.Bende de yanarak ölmek çıktı :unsure:

Gönderi tarihi:
yazmasanda bu yorumundan senin seyehatle ilgili bişeyden öldüğün ortada.. :D

yok seyyahatla alakası yok ama ...dıdığının dıdısından belki diye düşündüm -_-:lol: ya hastalıkla alakalı hiç bir soru yoktu ya.. :online2long:

ben yazmamışım, bana yaşlanarak ölücenn diyoooo :sweatingbullets:

... :lol: ....sonucu değiştirmek için yardıma ihtiyacın varsa ....allah rızası için yardım ederiz.. :stuart::P

Gönderi tarihi:

hay allah ne muradın varsa versinnnnnn. ben yaşlanmak istemiyorum.. bende herkes gibi yanarak ya da boğolarak olmek istiyorum.. kıskandım onları :lol:

yardımların bekliyorum...ya yak beni yakın zamanda ya da boĞĞĞĞ

Gönderi tarihi:

Yanarak

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

allah allah yangın alarmım yok diye yandırdı beni

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

Vışşş Aneyy :o:o

Yavs En Kötüsü Bu Olsa Gerek

Yanarak :huh::huh:

Senin için yanarak ölme riski çok fazla!

Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma.

Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Gönderi tarihi:

Uçak kazası

Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek..

Ben uçak kazasında ölecekmişim :unsure: ..Bu biraz moralimi bozdu zira çoğunlukla seyahetlerde uçağı tercih ederim..

Her neyse, nasıl olsa sıramız gelince hepimiz ölmeyecek miyiz?

Yaşadığımız her anın kıymetini bilmek önemli olan

sevgiler.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.