Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 sonunda buldum en güzel yolu devam.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 aferın ortak. aslında cokta zor degıldı aradıgın yol. ıkı sokak altta gıderken sagda gelırken solda Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 unutmuşum ekleyim...doğru yolumda güvendiğim dağlara kar yağdı... geçicek...bu da geçicek... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 gittiğin yol dümdüz olmaz hiç bir zaman engeller çıkıcaktır sen güçlü olki bu engelli yolları aş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 özledim seni bugün sebep yokken... uzansam hayallere dokunurum sandım... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 olmuyor ıste olmuyor sen estıkce maalesef olmuyor oyle bızı de uzuyon ha merak edıyorum topıgını bır oku.oraya bırseyler yazdım. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 okudum ve kendime kızdım... çok teşekkürler .. bak şimdi sizin için gülüyorum ben... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gül tabi kız herşey gelip geçici bu hayatta bizler de öyleyiz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet.. herşey geliyor geçiyor... geliyor gidiyor... bazen biz gidiyoruz.. bazen onlar... ama bir gün hepbirlikte gidicez.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Ben zaten evde kaldıııım yakında gidiciyim kocamışım ya ben Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet... ben de evde kaldım... ama kalmaya devam edicem.. gidersem hastayım ya temelli giderim ben.. ama bir mesaj ki herşeyi halledebilir... ( bu neydi yaf.. neyse araya turşu olsun.. iyi gider.. ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yok kıs sen evde kalmazsın içime doğdu diyorum aaayh kızdırma kıss olur bu işşş Benm gibi kocca garuyu kim napsın euheeh Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 aa öyle deme kıs.. çık podyuma.. bak görürsün.. olcak bu iş sen diyosan olur.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 üfff kendimi mutsuz hissediyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 hissetme bu forumda kimse kendini kötü hissetmesin hele sen hiç hissetme Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet yaa... mematim mutsuzken ben niye mutlu oliim ki...güç aldığım sizler de mutsuzsa... of... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 dertler benim çile benim mutluluk sizin olsun ibodan çal be ibo gerçekden sıkıntı sıkıntı üstüne bu hayatın ikinci bir kanalı yok mu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 var kardeşcimde senin tv de yok Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Olsun biz de kablolu tv alırız ona Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ondaki kablosuz zaten ama çekmiyo işte....sorun nerde acaba Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 hava niçin kapalı ya,içim sıkıldı.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma gel beni azad et kayboldum karanlıkda.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 içimden geçenleri birazdan kağıda dökücem.. buraya yazsam roman olur... ( içimden bu geçti ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.