Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl aferın ortak. aslında cokta zor degıldı aradıgın yol. ıkı sokak altta gıderken sagda gelırken solda
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl unutmuşum ekleyim...doğru yolumda güvendiğim dağlara kar yağdı... geçicek...bu da geçicek...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl gittiğin yol dümdüz olmaz hiç bir zaman engeller çıkıcaktır sen güçlü olki bu engelli yolları aş
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl özledim seni bugün sebep yokken... uzansam hayallere dokunurum sandım...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl olmuyor ıste olmuyor sen estıkce maalesef olmuyor oyle bızı de uzuyon ha merak edıyorum topıgını bır oku.oraya bırseyler yazdım.
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl okudum ve kendime kızdım... çok teşekkürler .. bak şimdi sizin için gülüyorum ben...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet.. herşey geliyor geçiyor... geliyor gidiyor... bazen biz gidiyoruz.. bazen onlar... ama bir gün hepbirlikte gidicez..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet... ben de evde kaldım... ama kalmaya devam edicem.. gidersem hastayım ya temelli giderim ben.. ama bir mesaj ki herşeyi halledebilir... ( bu neydi yaf.. neyse araya turşu olsun.. iyi gider.. )
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Yok kıs sen evde kalmazsın içime doğdu diyorum aaayh kızdırma kıss olur bu işşş Benm gibi kocca garuyu kim napsın euheeh
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl aa öyle deme kıs.. çık podyuma.. bak görürsün.. olcak bu iş sen diyosan olur..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl hissetme bu forumda kimse kendini kötü hissetmesin hele sen hiç hissetme
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet yaa... mematim mutsuzken ben niye mutlu oliim ki...güç aldığım sizler de mutsuzsa... of...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl dertler benim çile benim mutluluk sizin olsun ibodan çal be ibo gerçekden sıkıntı sıkıntı üstüne bu hayatın ikinci bir kanalı yok mu
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma gel beni azad et kayboldum karanlıkda....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl içimden geçenleri birazdan kağıda dökücem.. buraya yazsam roman olur... ( içimden bu geçti )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.