Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 aklından geçeni yaz......ama tabi bazılarını ( inşallah daha önce açılmamıştır..) ben tatile gitmek istiyom..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 özledim birini Ah canıııım.. Geldim geldim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kimse için üzülmek istemiyorum ne bu yaa benim onu düşündüğüm kadar beni düşünseydi şu an çok farklı bir yerde olabilirdik Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sedelinanın dileği kabul oldu.... ben tatili özledim.... benide tatile göndersinler o zaman.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 genclerbırlıgı 3 gol atsa keske Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Ah canıııım.. Geldim geldim.. şansıma senmi düştün Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 vay beee ne espiri ama heee buydu içimden geçen.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 şu an içimden çay geçiyo yanındada hanımeller... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 üfffffff ya.....yemekten başka bişey düşünmezmisin sen... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yahu içimden onlar geçiyodu o anda...çay ve hanımeller yiyodum...boğazımdan geçip mideme doğru yol aldılar.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 İyi geceler Erbay.. Gittim ben.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 uyku..... sıkıntı.... neşe.... saygı.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 İyi geceler Erbay.. Gittim ben.. iyi geceler rüyanda derede hamsi tutasın emi... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Acep kankimi hangi dağdan aşağı sallandırsam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Acep kankimi hangi dağdan aşağı sallandırsam toroslara ne dersin fasla usağa gitmeye ne lüsum far Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Eveeetttt Toroslar ii fikir Gel seninle Toros dağlarına yaylarına çıkalım kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Eveeetttt Toroslar ii fikir Gel seninle Toros dağlarına yaylarına çıkalım kankim yuk kankim sen çık yaylarına istersen oklarına bilem çıkabilersin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Oklar olmas kıs Gel nas yapma işte gidelim birlikte Sana baslamada alaram kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yayları na çıkalım dediğine göre oklarına da çıkılır , niye çıkılmasın ben rejim yapıyorum , yiyemem baslama falan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Kıs sen iste oklarına da çıkarıs Ah cnm benim Kıs ben sana diyet baslama alaram sen üsülme olar mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.