Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl söylemiyo ama... :( tamam ben unutucam vın diye bişey geçmedi benim önümden.. evet anlaşıldı durum.. belki şarzı yoktur yaf.. kıs aysum dur.. daha baharında çift olucaklarr içine kurt düşürüyosun
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Yok canım bu tarz şeyler evlenmeden başlıyor Evlenince nolcak sölemiim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl candideden ses çıkmıyor baksana.. sanırım karalar bağladı .. suçsuzuz bizz...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Ya da biri telini açtı azar yiyo Çok fenayım! Neyse arkadaşlarım dostlarım ben gidiyorum görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl kesinlikle oyledir ya bence buyuk bir ihtimalle hala uyuyor telininde sarji bitti
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Banyoya girmesem Çok soğuuuuk Bu aralar yeni çıkan şarkıda iyi tutmuş dilli düdük.....,,, Herkesin dilinde...............,,,,Sesi güzel olmayan böyle ulu orta söylerse..utanırım...,, Kabahat babasında merkezi ısıtmalı ne güzel evler var....,,,,
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Heyyyyy gidi günlerrr..........................,,, Bugüne kadar beraber olduğum bayan sayısı kadar boncuğu ipe dizsem tespih olur du be.........,,,,
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl tek insanı sevmek benim felsefem olarak devam etsin...hep olduğu gibi....
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl Tatlıcocuk bana laf çarpıttıysan da üstüme alınmadım söyleyeyim
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl ne kadar güzel düşünüyorsun,keşke herkes senin gibi sevecen olsa..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl seviyorum seni seviyorum özlüyorum gizlemeden sölüyorum isterimki sende yaz bu sevgiyi kalbine aşkın baharında aç şu gönlümde
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Olmaz olmaz sevgilim olmaz olmaz deme hiç zaman neler gösterir belli olmaz sevgilim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl keşke şu dünyada yalancılara yer olmasa...! nasıl yaralıyolar insanı.. yalandan da söyleyenden de nefret ediyorum...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl Doğru yaptıgıma inanıyorum ama neden pişmanım ve neden üzgünüm
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl Onca sevişmeden sonra değişmemişsem......,, --------------içimde bir yer,sana sonsuz hasret kaldığı içindir...,,,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.