Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl İçimden gelmiyor yalan sevgilere nameler döktürmek................,,,,
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl yeni blog oluşturdum burda,henüz kimse ilgilenmemiş,bakmışlar mıdır acaba...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Sana benzeyen güzelliklere baktım................,,,, Yazacağım bütün satırlara inat bütün klavyelere inat bütün okuyanlara inat,,,sana tutkumu yazacağım...,,
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl içimden çık git şurdan al çantanı ilk otobüse atla nereye gidiyorsa çek git diyo
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl içimden çok fecii şeyler geçiyor... vınn vın... gördünüz mü..?
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl içimden öyle bişey geçti gitti gördünüz mü dedim bişiy değil yani.. bende anlamadım...vın diye geldi gitti..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl İşte bende ona diyorum göremedim çok ani geçti ya ama ben ne geçti çok merak ediyorum.. ne düşüncesiz bi geliştir o öyle..burdan ney geldi ve gittiyse kınıyorum... bi daha gelsin... canim slkllyor niye ama?...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Aynı durum bende de geçerli candide Ama bu duruma bir söz vardır bilir misin? Senin canın koca istiyor heralde derler estikçe: Ben sanırım neyin geçtiğini anladım ama söylemem
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl sölesenee sölesene.... lütfenn... ben de anlamalıyım.. bu arada deyim tam yerine oturmuş
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl hahahaa demin annemde aynini diyorduu... Ya aslinda ariyorum teli kapali ona sinirim bozuldu.....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Anlaşıldı durum Ama kesin bir işi vardır görürsün sen burda sinir olursun onuın bi bahanesi vardr laf da söylenmez Estikçe senin içinden geçti benim mi geçti sor içine sölesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.