Φ gulll Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 gaza gelmem; uğraşma boşuna... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 hımm ii peki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 zürafalar neden uzun ? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 bugün... yarin keske olsa derken, yarin oldugun da... gecmisi neden ariyoruz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 hayat tatlı ve biz zaman çabuk geçsede hafta sonu gelse.. aman şu bayram gelsede dinlensek tatil yapsak, bu askerlik bitmedi gitti gibi derken hayatı çabuk yaşamak istiyoruz.. halbuki giden kendi hayatımız.. yaşadığımız anlar kıymetli ve güzel.. bu yüzden bir özlem söz konusu bence.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 hayat tatlı ve biz zaman çabuk geçsede hafta sonu gelse.. aman şu bayram gelsede dinlensek tatil yapsak, bu askerlik bitmedi gitti gibi derken hayatı çabuk yaşamak istiyoruz.. halbuki giden kendi hayatımız.. yaşadığımız anlar kıymetli ve güzel.. bu yüzden bir özlem söz konusu bence.. Pşşt üstteki... Altındaki bilge hatuna soru soracaktın,unuttun... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 kadınlar ne ister ? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 He tabi dişilerin hepsi sabit düşünüyordu unutmuşum.. Sizi kırmayalım cevaplayalım sorunuzu.. Evleneceği adamdan daha uzun yaşamak ister.. Benim alttakine neden soru sormam gerekiyor.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 topiğin devamı için.. "de" neden sorduğum soruya cevap alamadım merak konusu.. sen ne istersin peki ? ( altaki ) Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Alttan alta iki tane soru sormuşsun egzorsist,çakmadım sanma.. "ne mi ister? hepsini ister. ve aynı anda." demiş Emre yılmaz.. Ellerinden öperim.. İnsan neden kötüdür.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 aynı anda hmm neden kötü olacak, toplumda yer edinememiş ve medeni cesareti olmadığı için kötülük yaparak saygı kazanmak ister. ilgi alaka görmek ister, normal bir insan olmadığı içinde aklı bir tek buna çalışır.. neden insanlar hep içlerindeki karekteri dışa bu tip yerlerde vururlar ? Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 eminmisin burada dışa vurduklarından neden insanlar rol yapar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 belki bırı keşfederde unlu olurlar dıye sana da rast geldı dğeilmi rol yapanlar Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gelmez mi? Neden evde çok sessiz olanlar dışarda aslan kesilir.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 şarkıda öyle buyurdugu için düşünüyorum öyleyse var mıyım yoksa düşünmek için mi varım yoksa varolmayı düşünmek için mi varım? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 bence hepsi için varsın bazı balıklar niye çok küçük Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 büyük balıklar yutsun diye neden nedenler ve niçinler var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 insanoğlunun aklı olup düşünmesi için neden iyiler çok yaşamaz Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 bende mi ölcem şimdi iyi biriyimde neden kötüler şeytanından bulsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 insanoğlunun aklı olup düşünmesi için neden iyiler çok yaşamaz cunku Allah kotulere bu dunyada bıraz daha zaman verırıkı belkı tovbe ederler.fravunda boyleydı Hz. Musa Allah ıle konusurken sorar'' bunca kotulugune ragmen neden onu(fravunu)helak etmıyorsun'' dıye.Allah derkı;fravunun kapısının uzerınde ısmı azam yazıyor onun ıcın ona fırsat verıyorum belkı tovbe eder dıye. ya ıste boyle zeyynepp kardes aklıma geldı yazayım dedım. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 kuşlar uçupta nıye yorulmaz Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 kuşlar ucar mı yaw hattori hanzo mevzunu daha evvel acmıstım materyali soracaktım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 karton Arı mı baldan çıkar, bal mı arıdan? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 cunku Allah kotulere bu dunyada bıraz daha zaman verırıkı belkı tovbe ederler.fravunda boyleydı Hz. Musa Allah ıle konusurken sorar'' bunca kotulugune ragmen neden onu(fravunu)helak etmıyorsun'' dıye.Allah derkı;fravunun kapısının uzerınde ısmı azam yazıyor onun ıcın ona fırsat verıyorum belkı tovbe eder dıye. ya ıste boyle zeyynepp kardes aklıma geldı yazayım dedım. simdi ben kotu olsam daha cok mu yasarim acep Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.