Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 güzel bir oyun cevabı olmayan sorunu sor ve alttaki üyeden cevabı bekle.. ben bir iki tane sorayım mesela 1. yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar ? 2. süper yapıştırıcılar herşeyi yapıştırdığı halde, niçin içinde bulunduğu tüpün iç yüzeyini yapıştıramamktadır... ? 3. niçin falcıya gitmek için randevu alınır, geleceğimizi bilemezmi ? gibi ben cevaplarınızı bekliyorum.. sizden de gelecek sorularla eğlenceli olacağını düşünüyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 güzel bir oyun cevabı olmayan sorunu sor ve alttaki üyeden cevabı bekle.. ben bir iki tane sorayım mesela 1. yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar ? quote] birinci soruna cevap..çünküm diyet yapmıyorlar soruyom...uzayın sonsuz olduğu nirden biliniyo... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 soru sormamışsın sana ceza diğer sorularıda cevapla bakiim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 güzel bir oyun cevabı olmayan sorunu sor ve alttaki üyeden cevabı bekle.. ben bir iki tane sorayım mesela 1. yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar ? 2. süper yapıştırıcılar herşeyi yapıştırdığı halde, niçin içinde bulunduğu tüpün iç yüzeyini yapıştıramamktadır... ? 3. niçin falcıya gitmek için randevu alınır, geleceğimizi bilemezmi ? gibi ben cevaplarınızı bekliyorum.. sizden de gelecek sorularla eğlenceli olacağını düşünüyorum Umarım cidden cevap istiyorsundur.. 1.Balinalar tam da olması gereken şeyi yapıyorlar aslında.Yüzdükleri soğuk sularda iç organlarının soğuktan korunabilmesi için gerekli olan,kalın bir yağ tabakasıdır.. 2.Yapıştırıcıların yapıştırma etkisi,içinde çözündüğü uçucu maddenin hava vasıtasıyla uçmasından sonra meydana çıkar.Kapalı tüp içersinde bu gerçekleşemeyeceğinden,iç çeperlerde yapışmaz.Ama kullanıp bir yana kaldırdığın yapıştırıcının kapağını açmaya çalışırken,bir daha sor bu soruyu kendine.. 3.Onlar bi halt bilmez yahu.. Çok atarlar aralarından biri yada birkaçı tutar işte.. Hahi ben de sorayım bir tane: Tüm aylar içinde neden sadece şubat ayı 28 veya 29 çeker..? (Bunu bilmecelerde de sorucam.. ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Dengeyi sağlasın diye Tamam bildim hani hediyem nirde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Bugün kullandığımız takvimin kökeni, Roma İmparatoru Julius Caesar’ın, Mısırlı astronomi bilgini Sosigenes’e yaptırdığı “Julyen” takvimi. Bu takvime göre bir yıl 365 gün sürer ve her yıldan 6 saat artar. Artan bu saatler her 4 yılda, bir gün eder ve yıla eklenir. Böylece bir yıl, 4 yılda bir 366 güne çıkar. Ne var ki 366 sayısı 12’ye tam olarak bölünmediğinden bazı ayların 30 bazı ayların da 31 çekmesi uygun görülür. Julyen takviminde yılbaşı, mart ayındadır ve buna göre şubat, yılın en son ayıdır. “July” olarak bilinen temmuz ayı, Julius Caesar’ın adını taşır ve 31 gün sürer. Caesar’dan sonra yaşayan bir başka Roma İmparatoru Augustus da kendi adını bir aya verir. Ne var ki ağustos (Augustus’un adından) ayının 30, Caesar’ın adını taşıyan temmuz ayının 31 çekmesini haşmetine yakıştıramayan İmparator Augustus, kendi adıyla anılan ayın da 31 gün sürmesini emreder. Bunun üzerine astronomlar, yılın son ayı olan şubattan bir günü alıp, ağustos ayına ekler. Böylece 30-29 gün döngüsü yaşayan şubat ayı 29-28 gün olarak belirlenir. alıntı.. umarım yeterlidir abi saol verdiğin cevaplar için niçin uçaklarda paraşlüt yerine can yeleği vardır ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hediye daha sonra fon oluşturacağız öyle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Dengeyi sağlasın diye Tamam bildim hani hediyem nirde Bilemediiin.. Hadi diyelim denge sağlansın diye.Peki neden temmuz değil de şubat.. Ayrıca bilene hediye varsa,bende isterim.. Bugün kullandığımız takvimin kökeni, Roma İmparatoru Julius Caesar’ın, Mısırlı astronomi bilgini Sosigenes’e yaptırdığı “Julyen” takvimi. Bu takvime göre bir yıl 365 gün sürer ve her yıldan 6 saat artar. Artan bu saatler her 4 yılda, bir gün eder ve yıla eklenir. Böylece bir yıl, 4 yılda bir 366 güne çıkar. Ne var ki 366 sayısı 12’ye tam olarak bölünmediğinden bazı ayların 30 bazı ayların da 31 çekmesi uygun görülür. Julyen takviminde yılbaşı, mart ayındadır ve buna göre şubat, yılın en son ayıdır. “July” olarak bilinen temmuz ayı, Julius Caesar’ın adını taşır ve 31 gün sürer. Caesar’dan sonra yaşayan bir başka Roma İmparatoru Augustus da kendi adını bir aya verir. Ne var ki ağustos (Augustus’un adından) ayının 30, Caesar’ın adını taşıyan temmuz ayının 31 çekmesini haşmetine yakıştıramayan İmparator Augustus, kendi adıyla anılan ayın da 31 gün sürmesini emreder. Bunun üzerine astronomlar, yılın son ayı olan şubattan bir günü alıp, ağustos ayına ekler. Böylece 30-29 gün döngüsü yaşayan şubat ayı 29-28 gün olarak belirlenir. alıntı.. umarım yeterlidir abi saol verdiğin cevaplar için niçin uçaklarda paraşlüt yerine can yeleği vardır ? Ahanda cevap,tebrik ederim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bende hedaye istiyom Kıs önce ben geldim hediye daha sonra fon oluşturacağız öyle Bisi kandırıklıosun gibi bi his var içimde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Bilemediiin.. Hadi diyelim denge sağlansın diye.Peki neden temmuz değil de şubat.. Ayrıca bilene hediye varsa,bende isterim.. Kısa çöpü Şubat çekmiş dimekki Banane ben hediye istiyom Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ışık 300.000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir ? hediye olayınıda düşüneceğiz ama daha bir fon oluşturamadıkki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ışık 300.000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir ? hediye olayınıda düşüneceğiz ama daha bir fon oluşturamadıkki Aynı hızla çöker bence.. Diğer sorunun cevabıda şu olsa gerek: Yolcu uçaklarında iç-dış basınç nedeniyle havadayken kabin kapısı açılamayacağından paraşüt işlevsel değildir.Ama olası bir denize düşme durumunda,sağ kalanlar can yeleklerinden faydalanabilir.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 soru sormamışsın.....taurus hiç bir şey yoktan var olamaz....varken yok olamaz ise dünya neden susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya.....var olan su nereye gitti o zaman....??? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ozon tabakasından uçtu niçin limonlu gazozların içinde bir sürü suni tatlandırıcı varken, bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bulaşık yıkarken suratları ekşisin diye..... . peki su ozon tabakasından nereye uçtu... uzayda su yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 1-kiskanmayiniz..bulasigi hanimlar yikiyor da ondan.. 2-limonlu gazozlarin deterjandan daha fazla uretildigine eminim ve daha ucuz,ondan.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 marsta var diyorlar belki ordaki çekimde su çekimidir kim bilir neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yeri elleri ile yoklarlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 belki kurumustur diye,yazinin ne zaman yazildigini nerden bilecekler.. zehir zemberek gibiyim,hediye listesine adimin yazilmasini istiyom,baslara hem de Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 soru bilem sormamış hediye istiyo... insanlar neden hediye ister Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kis hediyeyi soran mi aliyo,cevaplayan mi.. soruyom..ot yolarken eldiven takmayi unuttugun icin kararmis eline krem surersen,o renk kalici mi olur Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 otu niye yoluyon ki... orakla biç.. orak nedir Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 insanlar hem bilir hem yapar sonrada medet umarlar tavukmu yumurtadan yoksa yumurtamı tavuktan çıkar.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 civciv yumurtadan çıkar... ses neden ayyuka çıkar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.