Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 ben burdayımda heyy yukardaki sen nerdesin Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 ben burdayımda heyy yukardaki sen nerdesin Ya bu kadar olur yanii Yememiş içmemiş hemen gelip yaazmış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 bu kadar olur tabii, hatta daha bir çeyrek yüzyıl daha olur... hem sen kendin dedin burdayım die Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 bu kadar olur tabii, hatta daha bir çeyrek yüzyıl daha olur... hem sen kendin dedin burdayım die Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 bu cevabına istinaden yazmıştım aman istemez sen fenerli olma zaten.. Nasıl yendik ama :D Birilerine kapak olsun buda hahaha kimse üstüne alınmasın dimi kışgüneşim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Şampiyon belli ikinci kim :stuart: Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 hiç sevmem şu takım muhabbetlerini holiganlığı bi takım için kendini parçalamayı vs vs... bence kendini tatmin edemiyen insanların egolarını tatmin etme meselesi kısaca.. kimse üzerine alınmasın tabiki herkes takım tutabilir soleyebilir sevincini soler ama bana gore bu iş bole Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Olmazsa olmazların başında tabiki Ailem ,dostlarım ve arkadaşlarım var. zaten diğer tüm herşey gelip geçici yalan dünya ...................! Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Benim vaz gecilmezlerim arasindaKahvem kitaplarim kolyelerim ve kupelerim en onemlisi ajandam..(okadar unutkanim ki hersey orada yaziyor) Kahvem ve Kitaplarım... : Elbette Evet... Kolye ve Küpe... : Tabii ki hayır, vücudumda yabancı madde bulunmasını hiç sevmem... Ajandam... : Artık benim değil... Kalemlerim... : Vazgeçilmezlerimdir... Gümüş Anahtarlığım... : Hayatımın parçasıdırlar ama artık birisiyle paylaşıyorum teker teker. Bende; anahtarlık, onda; kolye ve küpe oluyorlar... Ivır Zıvırlarım... : Annemin en sevmediği, benimse yine vazgeçipte atamadığım, atmaya kıyamadığım bir sürü ıvır zıvır. Elektrikli yada mekanik bir sürü gereç. Hepsi bir kutunun içindedirler. Eskiden maket yapardım çok. Onlar için ayrılmış özel seçim küçük gereçlerdi. Şimdi öylece duruyorlar. İşime de yaramıyorlar değil ama. Alıntı
Φ SON SABAH Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 malesef ama sigaram birde müziksiz yaşayamam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.