Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Benimde FENER olmazsa olmazım ne tesadğf ki bugünde maç vardı Kaç Kaç bittii ya İzleyemedim biliyomusun "modernjames" ben söylemek istemezdim ama fb yaptı yine yapacağını 1-0 yenildi...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl sizede yaranamadık sigara dedik olmadı, beşiktaş dedik zaten ezelden beri kupada almıyor ve bizi de yenemiyorsunuz, kusura bakmayın artık değiştirmem, bu sizin kaderiniz bir gün herkes fenerli olacak, geri kalan 364 günde BEŞİKTAŞ' lı
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl sizede yaranamadık sigara dedik olmadı, beşiktaş dedik zaten ezelden beri kupada almıyor ve bizi de yenemiyorsunuz, kusura bakmayın artık değiştirmem, bu sizin kaderiniz bir gün herkes fenerli olacak, geri kalan 364 günde BEŞİKTAŞ' lı ortak ben şanlı CİMBOMUM sakın fenerle karıştırma..
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl kaçan her zaman kovalanırken yorulur, takip eden rahattır ve avantajlıdır.. bknz geçen sene galatasaray şampiyonluğu elinizden 20:45' te nasıl aldı, bu senede biz alacağız ve bir 25 sene daha Türkiye kupası alamayacaksınız modernjames o zaman başka tabii, lafımız fenerbahçeye
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl kaçan her zaman kovalanırken yorulur, takip eden rahattır ve avantajlıdır.. bknz geçen sene galatasaray şampiyonluğu elinizden 20:45' te nasıl aldı, bu senede biz alacağız ve bir 25 sene daha Türkiye kupası alamayacaksınız modernjames o zaman başka tabii, lafımız fenerbahçeye abicim bu fener bırak 25 yılı 250 yıl geçse alamaz kupa mupa..
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl ortak ben şanlı CİMBOMUM sakın fenerle karıştırma.. abicim bu fener bırak 25 yılı 250 yıl geçse alamaz kupa mupa.. yalancının mumu çabuk söner
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl yalancının mumu çabuk söner ne yalanı ya hayatta fenerli olamdım olmamda.. nereden çıkardın kleopatra.07.
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl abicim bu fener bırak 25 yılı 250 yıl geçse alamaz kupa mupa.. bu cevabına istinaden yazmıştım aman istemez sen fenerli olma zaten..
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl bu cevabına istinaden yazmıştım aman istemez sen fenerli olma zaten.. Herrkez Fenerli Olamaz Kleocum Fenerli Doğulurrr Yenzekte yerilsekte peşindeyiz Şanlı Fenerim Benim
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl abicim bu fener bırak 25 yılı 250 yıl geçse alamaz kupa mupa.. Sanada tesüf ediyorum
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl Herrkez Fenerli Olamaz Kleocum Fenerli Doğulurrr Yenzekte yerilsekte peşindeyiz Şanlı Fenerim Benim EN BÜYÜK FENERBAHÇE
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl EN BÜYÜK FENERBAHÇE siz fenerliler hala konuşuyonuz anlamadım ya..yensenizde yenilsenizde hep haklısınız maaşallahhh.. unutun artık şu kupayı.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl bir Galatasaraylı olarak gecmis olsun diyorum arkadaslar.... Galatasaraymış Sen Hiç Konuşma Bi KERE
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl siz fenerliler hala konuşuyonuz anlamadım ya..yensenizde yenilsenizde hep haklısınız maaşallahhh..unutun artık şu kupayı. Haticeye diill neticeye bakıcazz
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl biricik-aşkım ...ahu-bakışlım..evimin-neşesi..kaplumbağam... benimde var 2 tane çok şekerler
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl olmazsa olmazım BEŞİKTAŞ' ım olsun o zaman benimde beşiktaşşşşş!!!!!!!!!!!!!!! : herkesin takımı kendine vazgeçilmez
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl beni delirtmeyin... CİM BOM BOM ---Kaplumbağan olmasına sevindim..evet..çok şekerler..
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl beni piskopata bağlamayın... CİM BOM BOM ---Kaplumbağan olmasına sevindim..evet..çok şekerler..
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl arkandayım figaro bu arada vazgeçilmezlerim; BAğlamam , Gitarım , Kahvem , Sigaram
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.