Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 İnanılmaz ama gerçek... Tıklayın ve İzleyin... Bu oyunda bir "Oyun" var!!! Hürriyet Gazetesi'nin cocuklara yönelik yaptığı bir promosyonda inanılmaz bir skandal yaşandı. Hürriyet Game Clup adıyla dağıtılan oyunda Türkiye haritası bölünmüş halde gösteriliyor ve Türkiye'yle ilgili ise şu ifadeler kullanılıyor: "Türkiye'de kendinizi asla güvende hissedemezsiniz". YENİ ŞAFAK İNTERNET Oyunun orijinal adı The Magic Journey, Türkçe karşılığı ile Sihirli Yolculuk. Oyunda Hugo isimli karakter dünyanın çeşitli ülkelerini geziyor ve bu ülkeler hakkında çocukların anlayabileceği şekilde kısa ve öz bilgiler veriliyor. Ülkeler hakkında bilgi almak ülke haritalarını seçmek gerekiyor. Oyunda Türkiye haritasının üzerine gelince önce yanlış bir haritası seçtiğinizi sanıyorsunuz. Çünkü okullarda Türkiye haritası böyle gösterilmiyor. Türkiye'nin Doğu'su haritada yer almıyor. Oyunda Sinop'tan Hataya kadar uzanan çizginin doğusu gösterilmiyor. Çocuklara ülkeleri, kültürlerini tanıtarak coğrafi bilgiler veren bir oyun olarak görülen CD, oyna ve öğren yazılı oyun CD'si on binlerce çocuğa ulaştı. TÜRKİYE HAKKINDA VERİLEN BİLGİLER Oyunda Türkiye hakkında ise hiç de hoş olmayan bilgiler veriliyor. Türkiye başka ülkelerde de dağıtılan oyunda "İnsanlarının fes adı verilen kırmızı şapka giydiği ve kebap yediği bir ülke" olarak tanıtılıyor. Oyunda asıl skandal bilgi ise şöyle: "Türkiye'de kendinizi asla güvende hissedemezsiniz." Kanal A tarafından ortaya çıkartılan skandal promosyonla ilgili Hürriyet yetkilileri sessiz kalmayı tercih ediyor. KANAL A'DA YAYINLANAN HABER http://www.youtube.com/watch?v=GdEJ-Es8-CI http://www.youtube.com/watch?v=36UUzswXR3I Kaynak: Yeni Safak Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 hürriyet sessiz kalmayı tercih ediyorda sizde mi böyle düşünüyorsunuz...! sevgili Empati; ben şahsen Hürriyet gazetesinin, ne türden bir gazete oldugunu söz konusu olunca her zaman belirtim. hürriyet ve avanesi bildigimiz ve olması gerek gazeteden farklı bir şey. çogu zamanda önemli hadiseler üstüne yaptıgı yalan haberlerle gündemdedir ve bu çok sık olmaktadır. bu yalan haber açısından aslında bu gazetenin dogru dürüst okuru olmaması gerekir normal ülkelerde, ama burası türrkiye ve herşeyi tersinden yapmak gelenek olmuş ve belki işin dogrusunu görsek ''bu sapıklık'' falanda diyebiliriz. Zamanında bir takım aklı evveller petrol dolu toprakları, işe yaramaz çöl diyerek ingilizlere nasıl bıraktıysalar ve vatan diye diye vatanı ne hale soktularsa, iş bu hürriyetinde yaptıgı çok farklı degil....vatan bu ve benzerlerine bırakılmayacak kadar deger yüklüdür. Kendi degeri ortada olanın degerli, bir şeyi savunması mümkün degildir. Hadi böyle bir densizligi bilmeyerek yaptıysa bile şu söylenebilir; böyle dost olacagına akıllı bir düşman olsun daha evla, hiç olmazsa bir şeyler ögrenilir. aklı bir karış havada dostlar insana bildiginide unutturur veya yanlış karar aldırır. selametle Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 sevgili aslan34 dikkatimi çeken asıl mesele hürriyetin yaptığı bu densizliğe 30 küsür kişiden sadece senin cevap vermen bu hürriyete haiz bir mesele değil ki resmen vatanı bölünmüş gösteren bir oyuna sessiz kalmak demek bu densizliği mütedeyyin insanlar yapmış olsa vatana ihanet suçundan bi yerin dibine sokmadıkları kalırdı bu oyunu vakit , zaman ya da yeni şafak vb. gazeteler yapsa şuan kapatılmak için dava üstüne dava yerlerdi... hani nerde vatanseverler yoksa sözdemi kaldı vatan bütünlüğünüz!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Hürriyetin yaptigi bu densizlik tabiiki affedilemez.Ama her zaman oldugu gibi yine birileri cikicak ve bu olayi büyütenleri demokratik olmamakla,paranoya olmakla suclayacaklardir.Hürriyetin yaptigi sey önceden hazirlanmis bir oyunu promosyon olarak dagitmak yani suca istirak yani isbirligi.Ertugrul Özkök'lü bir gazeteden baska birsey beklenemezdi. Hürriyetin yapmis oldugu bu saygisizlik aslinda,Türkiye üzerinde yerli isbirlikcilerin katkilariyla yürütülen bir bölünme politikasinin farkli bir yansimasidir.Bugün Türkiye üzerinde oynana oyunlar Türkiye'nin bircok aydin'i! tarafindan kabul görmekte ve hatta desteklenmektedir.Bu kadar karsi belgeye ragmen o belgeleri asla dikkate almadan,Ermenilerin,Fransizlarin,Amerikalilarin soykirim iddialarini aynen kabul edenlerin Türkiyenin bölünmesinden farkli bir amaclari olabilirmi.Bir Taner Akcam denilen kisi gecmisinin ne oldugu bilindigi halde Ermeni iddialarini Ermenilerden daha cok destekliyorsa Türkiyenin bölünmesine ilk alkisi tutacak olanlarin basindada o gelecektir bundan hic kimsenin süphesi olmasin.Taner Akcam bir zamanlar neydiki simdi baska olsun.Sadece O mu?Onun gibi niceleri var Türkiyede,Türk olduklarindan utanan cünkü Ermenileri katlettigimizi kabul etmiyoruz diye.Bunlar cok tartisildi bu nedenle Hürriyetin yaptigi digerlerinin söylediklerinin yaninda birazda hafif kalmaktadir. saygilarla Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 sevgili aslan34 dikkatimi çeken asıl mesele hürriyetin yaptığı bu densizliğe 30 küsür kişiden sadece senin cevap vermen bu hürriyete haiz bir mesele değil ki resmen vatanı bölünmüş gösteren bir oyuna sessiz kalmak demek bu densizliği mütedeyyin insanlar yapmış olsa vatana ihanet suçundan bi yerin dibine sokmadıkları kalırdı bu oyunu vakit , zaman ya da yeni şafak vb. gazeteler yapsa şuan kapatılmak için dava üstüne dava yerlerdi... hani nerde vatanseverler yoksa sözdemi kaldı vatan bütünlüğünüz!! İşlerine gelmiyordur empati kardeş. Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 değerli fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum inanın burada mütedeyyin namütedeyyin ayrımı kesinlikle yapmıyorum bu coğrafyada yaşayan herkesin vatan toprağını kutsal sayan herkesin kükremesi lazım hakikaten söylüyorum kükremesi lazım ben anlamakta idrak etmede güçlük çekiyorum neden sessiz bu millet siyahx kardeşin dediği gibi işinize mi gelmiyor.. yoksa bu vatanı parçalamak isteyenler sizede mi rol biçti... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 değerli fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum inanın burada mütedeyyin namütedeyyin ayrımı kesinlikle yapmıyorum bu coğrafyada yaşayan herkesin vatan toprağını kutsal sayan herkesin kükremesi lazım hakikaten söylüyorum kükremesi lazım ben anlamakta idrak etmede güçlük çekiyorum neden sessiz bu millet siyahx kardeşin dediği gibi işinize mi gelmiyor.. yoksa bu vatanı parçalamak isteyenler sizede mi rol biçti... Ya Arkadas.,,!!! bu iletiye cevap vermeyenlere hemen niye zan altinda birakmaya calisiyorsunuz olurmu böyle sey kim kime rol bicebilir.,.biz sonra sokaklarda degiliz,.,tabiki birileri cevap verecektir,.,savasa gitmiyoruz herhalde biraz sabirli olalim.,.ne olmus ne bitmis ,.neden böyle olmus ,.neden böyle bu gazete hataya düsmüs,., sonra hic bir arkadasin burda gazteleri destekledigini görmedim,.,Dünyanin neresinde olursa olsun gaztelerden okumak istedigin haberi okursun cunkü gaztedir .,., burda gazte edediyati yapacak degiliz,,.gazteler hergün dünyayi yeniden kurar,.,!!! ne yapalim simdi yasalar var bekleyelim ,,bakalim.,., hükümetimiz bir karar alir herhalde.,.!!! Cem uzanlar gibi.,,bekleyelim,.gercekten bir hatami degilmi., SONRA SONRASI,DA KÖTÜ böyle yazdiginiz,icin baskici sekilde .,.ellikere düsün tekrar düsün .,.,olurmu böyle sey ,., sonra ben kendimden örnek vereyim.,.,her iletiye cevap vermek zorundamiyim.,., gazteleri anladikta insanlarin iki telli oynamasini anlayamiyorum Sonra hep bizmi bagiracagiz TÜRKIYE CUMHURIYETI BÖLÜNMEZ DIYE git iki telliye birazda bizim icin bagira ver ne olmus yani,.,Ayni Vatanin cocuklari degilmiyiz Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Arkadaş zan altında bıraktığım falan yok bana dokunan bu güncel topicte vakit gazetesini yerden yere vuranlar bu gazete için suspus olmaları ben şuan burada vakiti savunmuyorum aynısını o yapsa yerden yere vurmasını bilirim bu konuda sabır gerekmiyor gereğinin yapılması gerekiyor hükümetimiz bir karar alır herhalde düşünüyorsun emin değilsin e aydın doğanın hükümetle ters pek düştüğü görülmedi her iletiye cevap vermek zorunda tabiki değilsin ama bu vatan konusu olduğu için en azından tepki bekliyordum ama hürriyetini başka insanlardan alan hürriyet tepki görmemesi beni oldukça düşündürdü... ikitelliye ben çağırdım zaten şu miting için topic açan ark. ben ikitelliye gelin hürriyetin önünde vatanınızı savunun diye pehhh ne hürriyetmiş beeeee Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Arkadaş zan altında bıraktığım falan yok bana dokunan bu güncel topicte vakit gazetesini yerden yere vuranlar bu gazete için suspus olmaları ben şuan burada vakiti savunmuyorum aynısını o yapsa yerden yere vurmasını bilirim hürriyet ve benzerlerinin bütün hayatı tezatlarla dolu empati kardeş düşüncesi ne olursa olsun ama ilkeli olsun....ne gezer bunların tek ilkesi maddi çıkardır ve belli odaklarca ellerine verilenin piyasa sürümü ve sözde kamuoyu bilgisi yapmalarıdır. sadece bu olay için degil bu ve benzeri sayısız olayda bu gazete görevini başarıyla sürdürüyor. emin ol bir kominist sistem gelse, şimdinin koministlerinden daha hızlı kominist ve benzeri olurlar. yeterki çıkarları ve aga babaları istesin, bu ve benzerlerinin bir önemi yok. Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ************************* yazık ki türkiyede hala bu gazeteye para verip okuyanlar var.. Alıntı
Φ Cordoba Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 değerli fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum inanın burada mütedeyyin namütedeyyin ayrımı kesinlikle yapmıyorum bu coğrafyada yaşayan herkesin vatan toprağını kutsal sayan herkesin kükremesi lazım hakikaten söylüyorum kükremesi lazım ben anlamakta idrak etmede güçlük çekiyorum neden sessiz bu millet siyahx kardeşin dediği gibi işinize mi gelmiyor.. yoksa bu vatanı parçalamak isteyenler sizede mi rol biçti... adult materyal paylaşım forumlarında şey olur. "ya beyler bu kadar kişi okumuş kimse yorum yapmamış. emeğe saygı repleri unutmayalım beyler " ona benzemiş Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 hayır kardeş yanlış anlamışsın emeğe saygı falan değil maksat vatan bütünlüğü oldu mu insan yek vücut olmalı ben buna dikkat çekmeğe çalıştım ok. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Hürriyetin yaptigi bu densizlik tabiiki affedilemez.Ama her zaman oldugu gibi yine birileri cikicak ve bu olayi büyütenleri demokratik olmamakla,paranoya olmakla suclayacaklardir.Hürriyetin yaptigi sey önceden hazirlanmis bir oyunu promosyon olarak dagitmak yani suca istirak yani isbirligi.Ertugrul Özkök'lü bir gazeteden baska birsey beklenemezdi. Hürriyetin yapmis oldugu bu saygisizlik aslinda,Türkiye üzerinde yerli isbirlikcilerin katkilariyla yürütülen bir bölünme politikasinin farkli bir yansimasidir.Bugün Türkiye üzerinde oynana oyunlar Türkiye'nin bircok aydin'i! tarafindan kabul görmekte ve hatta desteklenmektedir.Bu kadar karsi belgeye ragmen o belgeleri asla dikkate almadan,Ermenilerin,Fransizlarin,Amerikalilarin soykirim iddialarini aynen kabul edenlerin Türkiyenin bölünmesinden farkli bir amaclari olabilirmi.Bir Taner Akcam denilen kisi gecmisinin ne oldugu bilindigi halde Ermeni iddialarini Ermenilerden daha cok destekliyorsa Türkiyenin bölünmesine ilk alkisi tutacak olanlarin basindada o gelecektir bundan hic kimsenin süphesi olmasin.Taner Akcam bir zamanlar neydiki simdi baska olsun.Sadece O mu?Onun gibi niceleri var Türkiyede,Türk olduklarindan utanan cünkü Ermenileri katlettigimizi kabul etmiyoruz diye.Bunlar cok tartisildi bu nedenle Hürriyetin yaptigi digerlerinin söylediklerinin yaninda birazda hafif kalmaktadir. saygilarla gerekli cevap sayın politika tarafından verilmiş zaten...hürriyetinde ne olduğu zaten biliniyor...ben hiç şaşırmadım...amaç belli araçlar farklı sadece... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Vay be, bizide vatanı bölmek isteyenler tutmuş olabilir? Hürriyetin önünde eylem yapma ya da yapmama hakkına sahipsin arkadaş, ben sana mitinge neden gelmiyorsun, gelmiyorsan sen hainsin mi demeliyim? ya da dermiyim? ama siz itham etmekte sakınca görmüyorsunuz nedense, çünkü Cumhuriyet, Laiklik, Demokrasi, Atatürk meselelerine yaklaşımımız farklı... Hürriyet Gazetesi bir Aydın Holding medyası ve sanmıyorum ki hiç kimse bilmesin Aydın Doğan'ın, R. Tayyip Erdoğan ile olan yakın diyaloğunu... Kızı Tüsiad'a başkan olduğunda bir demeç vermişti, Laiklik hakkında bir soru sordular, başbakan millet isterse değişir demişti, Aydın Doğan'ın kızıda buna destek olarak hiç bir şey değişmez değildir demişti... Peki bunu neden eleştirmediniz? Ya da miting konusunda heyecanlıyız diye bizi ne yerine koyuyorsunuz? Vatan bir bütündür bütünüyle ve bütün değerleri ile sahiplenilmelidir... Tıpkı evimiz gibi... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Bu ülkede Vakit, Zaman, Akit gibi İslami gazeteler var onlarında bir okuyucu kitlesi. Birde Cumhuriyet, Yeniçağ gibi gazeteler var onlarda Ulusalcı, Demokratik, bunlarında kitlesi belli. Her iki tarafta belli bir dünya görüşüne sahip kişilikler. Ama Hürriyet, Sabah, Milliyet gibi daha çok magazinel bir mecmua olan gazetelerin belli bir kitlesi yoktur, onların okuyucuları pek sosyal meselelerle ilgilenmezler, genel, güncel, magazinel ve arka sayfasında mutlaka bikinili bir hatun resmi olan bu gazetelerde bir kaç değerli köşe yazarından başka kayda değer bir haber olmaz. Zaten gerçek meselelere değinmez bile bu medya mantarları. Onların kanalları da vardır bunlardan hiçbir farkları yoktur. Gelelim sadede, Hürriyet bu terbiyesizliği ilk defa yapmıyor ama bu yüzden miting yapılmaz. Bu yüzden tepki verilir o tepkide faxla, telefonla, mektupla ve hatta o gazeteleri almamakla verilir. Gelelim mitinglere, ucu Akp'ye dokunan herşey birilerinin tepkisine sebep olur, Akp'nin canı yandımı onlarında canı yanar, bir bütün olmuşlardır. Çünkü ortada dini temsil ettiğine inanılan, güvenilen, hatta bu kesime bir başka dinsel rahatlık vad eden bir partidir. Bir türlü ayrıştıramazlar ve ortada bir vatan vardır bir türlü paylaşılamaz. Herkes vatanseverdir ama herkes bir tarafını sever, bütüne bakan, bütünü umursayan pek azdır. Kurulu Cumhuriyetin içini yıllardır bir kurt gibi kemiren ve son 50 yılın muhafazakar/sağcı/dine dönük iktidarları tek tek bir ayağına darbe vurmuşlardır. Ama onlardan vatan severide yoktur. Hürriyet Gazetesi son 50 yılın muhasebesini yapsa kendisine bu durumda nasıl bir karne verilir? Türkiye'nin son 50 yılından haberdar olan Hürriyet bütün bu olanlardan sorumluluk sahibi değil midir? Elbette bütün medya gibi oda sorumludur. Ne okuduğumuza dikkat etmek zorundayız. Bir ülkede medyanın dolayısıyla gazetecilerin güvenilirliği kalmadıysa o ülkede her türlü kirli iş çevrilir ve kimsenin ruhu duymaz. Tıpkı burda olduğu gibi. selametle Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Vay be, bizide vatanı bölmek isteyenler tutmuş olabilir? Hürriyetin önünde eylem yapma ya da yapmama hakkına sahipsin arkadaş, ben sana mitinge neden gelmiyorsun, gelmiyorsan sen hainsin mi demeliyim? ya da dermiyim? ama siz itham etmekte sakınca görmüyorsunuz nedense, çünkü Cumhuriyet, Laiklik, Demokrasi, Atatürk meselelerine yaklaşımımız farklı... Hürriyet Gazetesi bir Aydın Holding medyası ve sanmıyorum ki hiç kimse bilmesin Aydın Doğan'ın, R. Tayyip Erdoğan ile olan yakın diyaloğunu... Kızı Tüsiad'a başkan olduğunda bir demeç vermişti, Laiklik hakkında bir soru sordular, başbakan millet isterse değişir demişti, Aydın Doğan'ın kızıda buna destek olarak hiç bir şey değişmez değildir demişti... Peki bunu neden eleştirmediniz? Ya da miting konusunda heyecanlıyız diye bizi ne yerine koyuyorsunuz? Vatan bir bütündür bütünüyle ve bütün değerleri ile sahiplenilmelidir... Tıpkı evimiz gibi... abla seni anlamakta zorluk çekiyorum ben kimseye mitinge gelmiyorsun diye hainsin demedim zaten ortada miting yok sadece sizin yapacak olduğunuz mitingi gidin ikitellide yapı tehlike orada diye yorum yapmışım.. ama vatanımı yarım gösteren kim olursa olsun karşısında olduğumu bilmesini isterim.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Kardesim haklisin tepkini anliyorum,ama sen yarim gösterenden bahsediyorsun,birileri bölmekten bahsediyor sence hangisi daha tehlikeli?? saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Sevgili Empati hiç zorluk çekme, nasıl ifade ediyorsun vatanımı yarım gösterene tepkimi veririm, bende aynıyım, doğduğum, büyüdüğüm, vatandaşı olduğum, sahiplerinden biri bulunduğum Türkiye Cumhuriyetine kötülük eden ve buna göz yumanlarada bende tepki veririm... Mitingte bu sebepten yapılıyor, bir kısım insanlara göre gereksiz, anlamsız ve hatta hükümet aleyhine gibi gösterilsede asıl tepki Cumhuriyete ve ilkelerine yönelik kim nasıl bir ard niyet besliyorsa bilsinki bu ülke sahipsiz değil... bu miting bunun içindir... Bu toprakların her santimetre karesi bizim için, sizin için aynı değerde.. bu devletin ilkeleride aynı değerde... Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ablacım o zaman sana meşhur Nasreddin Hocamızın sözü ile sesleniyorum "hırsızın hiç mi suçu yok" Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hangi hırsızın? O kadar çok ki? Bu hırsızlara bu kadar rahat cirit attıranın hala akıllanmayanın hiç mi suçu yok? Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 abla ben hürriyetten bahsediyorum sen ise hükümetten ikiside hü ile başladığından kelime anlam ve manaları karışıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hü'kümetin hü'sü ile Hü'rriyetin hü'sü zaten iyi anlaşıyor diyorum bende. no problem Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 anlaşamasaydılar cem uzan gibi olurlardı sanırım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 aynen öyle olurdu ama kankalar Alıntı
Φ Cordoba Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hürriyet gazetesi ve doğan grubu. 2002 seçimlerinden önce, her gün sür manşetten Fırçabıyık Tayyip propagandası yapan bir grup. Şuandada canciğer kuzu sarmasılar. Aydın Doğan AKP li istanbul büyükşehir belediye başkanını eleştirdi diye, 120 bin tiraj yapan Gözcü gazetesini apar topar kapattı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.