Φ katakuta Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Okusalar imanları dahada artacaktır..Okumadan bile inanmışlarsa, Kur'an-ı Kerim'in o eşsiz içerik ve huzur veren haliyle imanları dahada perçinlenecektir.. Oran ortadadır, Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu söyleyip sonradan ateist oldum diyenelerin oranı çok küçük boyuttadır.. Saygılar.. Yinemi kelle sayısı ile doğruyu bulma mantığı ? Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Oran ortadadır, Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu söyleyip sonradan ateist oldum diyenelerin oranı çok küçük boyuttadır.. Kur'anı Kerim'i okuyup müslüman oldum diyenlerinde oranı düşüktür Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Kur'anı Kerim'i okuyup müslüman oldum diyenlerinde oranı düşüktür Aslında Kur'an-ı Kerim okuyupta dinden çıkan müslüman falan yoktur, varlığına inanmıyorum.. Bu idda buradaki bir ateist arkadaşın düşüncesidir, bunu söylemesindeki amaç dinden çıkmasına geçerli bir gerekçe bulma çabasınden kaynaklanmaktadır.. Kısacası olanlar bu söylediklerinizin tam tersidir.. İnsanlar Kur'an-ı Kerim okudukça her okyuşta ayrı bir huzur bulduklarını ifade ediyorlar.. Saygılar.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Bilmem konunun kısırlaştığının farkında mısınız? Kur'an okuyup dinden çıkanlar ile Kur'an okuyup Müslüman olanların çeteresinin tutulduğuna dair bir araştırmaya rastlamadım, ki öyle bir araştırma olsa bile nesnel olamaz. Dolayısıyla nesnel olmayan, geçerliliği olmayan bir şeyi tartışmaya başladık gibime geliyor. Ayrıca "İnanmak" ya da "İnanmamak" bir tercih ve tatmin meselesidir. Kişi Kur'an okuyup tatmin olabilir de, olmayabilir de... Bu tamamen o kişinin bireysel yaşantılarının ve anlayışının bir sonucu olacaktır. Yani psikolojik bir sürece dayanmaktadır. Konuya dönmeyi teklif ediyorum! Ve konuyu bence alakalı bir soru ile genişletmek istiyorum. "Kurtuluş İslam'da" derken kastedilen şey elbette ki "Herkesin İslam Olması Gerektiği" mantığıdır. Öncelikle: Her insan Müslüman olmaya ya da bir dine inanmaya gerçekten ihtiyaç duyuyor mudur ki acaba? Dünyadaki herkes Müslüman olduğu zaman yani her birey aynı inançta birleştiği zaman, gerçekten huzur ortamı sağlanabilecek midir acaba, ayrımlar bitecek midir? Bitecekse İslam Dünyasındaki bölünmüşlüğün manası nedir? Ya da "Kurtuluş İslamda" derken kastettiğimiz şey "Bireysel Kurtuluş" ise eğer, tüm dinler zaten bunu vaat etmiyor mu? İslam Dininin ekstraları nelerdir ki? Bence Kurtuluş insanın kendisine yönelmesinde: "Ete Kemiğe Bürünme" meselesi yani bir yerde... Yunus ne demiş: "Sen Sana Ne Sanırsan, Ayrığa'da Onu San... Dört Kitabın Manası Budur; Eğer Var İse..." (sorularım konu şenlensin diyedir... kimseyi cephe almıyorum...) Saygılarımla... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Bilmem konunun kısırlaştığının farkında mısınız?Kur'an okuyup dinden çıkanlar ile Kur'an okuyup Müslüman olanların çeteresinin tutulduğuna dair bir araştırmaya rastlamadım, ki öyle bir araştırma olsa bile nesnel olamaz. Dolayısıyla nesnel olmayan, geçerliliği olmayan bir şeyi tartışmaya başladık gibime geliyor Evet böyle bir araştırmaya bende rastlamadım.. Yazdıklarım sadece kendi gözlemlerimdir.. Saygılar.. Alıntı
Φ swim Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Avrupada ve dünyanın çeşitli yerlerinde Müslüman olanların büyük bir bölümü Kur’anı okuyarak Müslüman olmuşlardır. Bunlardan bunu teyit edenlerin başında Yusuf İslam ,Michael Jacksonun müslüman olan şarkıcı kardeşi Jermain Jackson ,Roger Garodi , Nicolas Anelka, Franck Ribéry, Viaçeslav Polosin gibi ünlü isimleri verebilirim bunların hepsi Kur’anı okuyarak Müslüman olmuşlardır. 1999 yılında, Rusya Ortodoks Patrikliğinin Kamu Dernekleri ve Dini Örgütleri İlişkiler Komitesi Başkanı ve Yüksek Sovyet Vicdan Özgürlüğü Komitesi Başkanı ve Rus Federasyonu Temsilciler Meclisi DUMA’da milletvekili de olan Başpiskopos Viaçeslav Polosin’in (bizim Diyanet İşleri Başkanlığı’na tekabül ediyor) Müslüman olması nedense ! Türkiye’de hiç kimse tarafından duyulmadı.Ama bizim Diyanet İşleri Başkanı din değiştirseydi dünyada duymayan kalmazdı. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Evet böyle bir araştırmaya bende rastlamadım..Yazdıklarım sadece kendi gözlemlerimdir.. bunu demeni bekliyordum senin veya benim gözlemlerin bizim işimize yaramaz, buna dair araştırmalar yani kanıtlar gerekiyor, aksi halde ne desek boş. senin sarfettiğin cümlenin boşluğunu ifade etmek için ileti 78 deki cümleyi kullandım. Kur'an okuyup dinden çıkanlar ile Kur'an okuyup Müslüman olanların çeteresinin tutulduğuna dair bir araştırmaya rastlamadım, ki öyle bir araştırma olsa bile nesnel olamaz.Dolayısıyla nesnel olmayan, geçerliliği olmayan bir şeyi tartışmaya başladık gibime geliyor. Tengeriin Boşig, bilirsin böyle tartışmalara girmem, kişisel çıkarım (felsefe) etrafında dönmekten nefret ettiğimi bilirsin. O cümleyi örnek olsun diye xlark tadese yazdım. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 senin sarfettiğin cümlenin boşluğunu ifade etmek için ileti 78 deki cümleyi kullandım Tarafsız bende olmasam kimle uğraşacaksın.. Ben herkes tarafından bilinen gerçekleri söylerken, sen kanıt kelimesini destek olarak kullanarak çok azınlıktaki fikirleri ve olayları yansıtıyorsun.. Bu tavrın sadece bu konuda değil, bir çok konuda böyle.. İyiki kanıt kelimesi var lügatımızda, değilse ne olacaktı bilmiyorum.. Desemki benim dedim falanca kişidir sen sırf cevap olsun diye kanıtla diyeceksin.. Kendi gözlemlerimi aktarıyorum desemde genelin gözlemidir bu.. Yani Kur'an-ı Kerim'i okuyupta dinden çıkanların sayısı yok denecek kadar azdır.. Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yani Kur'an-ı Kerim'i okuyupta dinden çıkanların sayısı yok denecek kadar azdır.. Sen öyle diyorsan öyledir, kimse sana doğruyu yanlışı anlatamaz. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Sen öyle diyorsan öyledir, kimse sana doğruyu yanlışı anlatamaz. Doğrusu yanlışı bu... Saygılar.. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Doğrusu yanlışı bu... sen öyle diyorsan öyledir, bizi bağlamaz, bizi söylediğini ispatayanlar bağlar. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 sen öyle diyorsan öyledir, bizi bağlamaz, bizi söylediğini ispatayanlar bağlar İyide arkadaşım peki "Kur'an- Kerim okuyarak dinden çıkanlar" iddasının ıspatı nerede, sen benden ıspat isterken kendin neden ıspatsız iddalarda bulunuyorsun.. Saygılar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Tarafsız bende olmasam kimle uğraşacaksın..Ben herkes tarafından bilinen gerçekleri söylerken, sen kanıt kelimesini destek olarak kullanarak çok azınlıktaki fikirleri ve olayları yansıtıyorsun.. Bu tavrın sadece bu konuda değil, bir çok konuda böyle.. İyiki kanıt kelimesi var lügatımızda, değilse ne olacaktı bilmiyorum.. Desemki benim dedim falanca kişidir sen sırf cevap olsun diye kanıtla diyeceksin.. ................ Saygılar.. Kanıt kelimesi lügatlarda olmasa idi, 20 adet daha aynı anlama gelen kelime var onları kullanırdık. Kanıt bilimin vazgeçilemezidir. Tarafsız arkadaşımızın kanıtla sözleri elbetteki seni yıldıracaktır. İnançlıların yapıları, bilgileri, yürüttükleri mantık, konu karşısındaki duruşları da kanıtsızlıktan oluşmakta. İşte asıl bu herkes tarafından bilinen gerçekler. İnanç kanıtsızlıktır. Sadece akıl düşünce ve varsayımdır. Hiç bir maddi temeli/dayanağı yoktur. Bizler her konuda elbette kanıtla diyeceğiz çünkü varsayımcı değiliz. Ben kanıtlayayım inançların neden Kur'an okunarak bırakıldığını: İnsanlar kabullerinden Ahmet yada Mehmet öyle istedi diye vazgeçmezler (çıkarcılar dışında). Ama nasıl vazgeçerler; Kabullerin kendisinin yada kaynağının yanlışlığı ispatlandığında. Varsyımlar bilimsellik ilkeleri ile örtüşmediğinde yanlışlanmış demektir. Bu da temel olan gözlem ve deney ilkeleri ile mümkündür. Tümden gelim ve tüme varım ilkeleri ile mümkündür. İnanç kaynağı kutsal hitaplardaki (Kur'an, İncil, Tevrat vs.) varsayımların hiçbirisi bu ilkelerle örtüşmez. İnanç kaynakları kutsal kitaplarsa eğer. Yanlışlama da onların okunması ve analizi ile mümkündür. Kanıt için başka alternatif yoktur. Alıntı
Φ antiteist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 İyide arkadaşım peki "Kur'an- Kerim okuyarak dinden çıkanlar" iddasının ıspatı nerede, sen benden ıspat isterken kendin neden ıspatsız iddalarda bulunuyorsun.. Saygılar.. malesefki arkadaşım bütün iddaaları kanitsiz ve ispatsız artı benim yaptığım yorumlarda uyarı msjları atmışlar ..ben tersbi yorumda bulunduğumu düşünmüyorum düşünen ve uyarı atan arkadaşlar lütfen ispatlasınlar !!! Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 İyide arkadaşım peki "Kur'an- Kerim okuyarak dinden çıkanlar" iddasının ıspatı nerede, sen benden ıspat isterken kendin neden ıspatsız iddalarda bulunuyorsun.. xlark tades, ben zaten sana boş cümle olduğu için yazdım, yani ispatı yok, ispatlayamam çünkü böyle bir şey mümkün değil, sana bunu göstermeye çalıştım. Yani sen kendice ortay bir fikir attın, ben o fikrin boşluğunu göstermek için yorumsuz olarak kendimce ortaya bir cümle attım ve havada kaldı, hiçbir yararı olmadı. Sen dedin ki "Yazdıklarım sadece kendi gözlemlerimdir.." bende bunu kabul ettim, yani ispat yok ortada sadece kendi gözlem ve inancın var. Bizi ilgilendirmez, çünkü o senin inancın, biz karışamayız. Biz ancak gerçeğin ne olduğunu bulmak aramak için karışırız. O da ancak ispatla mümkündür başka türlü doğruyu yanlışı ayırt edemeyiz. İnançlıların yapıları, bilgileri, yürüttükleri mantık, konu karşısındaki duruşları da kanıtsızlıktan oluşmakta.İşte asıl bu herkes tarafından bilinen gerçekler. İnanç kanıtsızlıktır. Sadece akıl düşünce ve varsayımdır. Hiç bir maddi temeli/dayanağı yoktur. Bizler her konuda elbette kanıtla diyeceğiz çünkü varsayımcı değiliz. Bilimselci, tamamen katılıyorum malesefki arkadaşım bütün iddaaları kanitsiz ve ispatsız artı benim yaptığım yorumlarda uyarı msjları atmışlar ..ben tersbi yorumda bulunduğumu düşünmüyorum düşünen ve uyarı atan arkadaşlar lütfen ispatlasınlar !!! antiteist zaten iddialar kanıtsız ve ispatsızdır, yani ben ortaya bir iddia atabilirim ama onun kanıtlanmış olduğunu belirtemem, bak yukarıda bir iddia attım ortaya ve kendim yanlışladım, gerçeği gösteren bir fikir olmadığına örnek olsun diye. Yani iddia, adı üstünde kanıtsız ispatsız tezdir bir nevi. saygılar Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Benim inancım banadır; ve ben bu inancı eskimiş görmüyorum ki inanmaya devam ediyorum; siz bana olağanüstü bir insan olduğunuzu ispat edebilir misiniz ki bana daha üst bir şey sunabileceğinizi anlayayım!!! Varlıklar temel olarak aynı;değişen kabuklar;ben kesinlikle medeniyetin doğrusal gelişimi fikrine inanmıyorum; "evet fikri"; Bugün gerçeği sunmaya yönelik girişilen her iş kesinlikten çok fikirleri barındırır;öngörülerle doludur;ben şu ana kadar İslam'dan yücesini bilemedim; hissedemedim;sana göre geriysek bu bizi ilgilendirmez; niye mi yazdım o zaman? Çünkü ben bu başlığı açtığımda karşımda küçümseyici bir yazı görmek zorunda da değilim... bazı müslümanlardan bu sözü çok işittim. Bu sözü eden müslümanların ortak özellikleri: Okumazlar, öğrenmezler, bilmezler. Bildikleri "az" şeyin de "en iyi" olduğunu sanırlar. Davranışları aşağıdaki fıkaradaki tipik köylü davranışıdır. Ali: Sana piyangodan büyük ikramiye çıksa, ne yarasın? Veli: Soğanın sadece cücüğünü yerim. Peki sana çıksa, sen naaparsın? Ali: Bize birşey bırakmadın ki Veli. En iyi şeyleri sen aldın. Soğanın cücüğünden daha iyi birşey bilmez köylü, çünkü tanıdığı en lezzetli şey odur. "Bütün dinleri, düşünceleri araştırdım, en güzeli İslam" diyenlerin ortak yönü budur. Okumazlar, öğrenmezler, bilmezler ve buna rağmen, en iyiyi seçtiklerini sanırlar. Alıntı yazının sahibi olan arkadaşa soru: 1. Budizm'i ne kadar biliyorsun? 2. Taoizm'i ne kadar biliyorsun? 3. Zerdüştlük'ü ne kadar biliyorsun? 4. Hristiyanlık'ı ne kadar biliyorsun? 5. Hinduizm'i ne kadar biliyorsun? vs. vs. Saygılar. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Çok iyi bilmem... Bilmeme de gerek yoktur... Bunların çoğu baskın batının oryantalistleri tarafından yüceleştirilmiş aslında ilkel kalmış inançlardır; hepimiz kıyısından köşesinden de olsa bu anlayışlara rastlamışızdır; ve çoğunda olan ortak yönlerle ilgili okuduğum yazılar da bana yeryüzünde gerçek bir şeyler olduğunu ve İslam'ın tamamlayacı ve son din olduğunu da öğretti... Ben batıya da doğuya da göz attım... İnsana ve insanlığa; insan ürününe göz attım; olay bu... Şimdi gelelim ilk sözlerine: Üslubundan belli oluyor bana söyleyecek çok lafın yok aslında;çıkanların içi boş... Oldu mu; başka atacağın bir laf var mı??? Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Aslında Kur'an-ı Kerim okuyupta dinden çıkan müslüman falan yoktur, varlığına inanmıyorum..Bu idda buradaki bir ateist arkadaşın düşüncesidir, bunu söylemesindeki amaç dinden çıkmasına geçerli bir gerekçe bulma çabasınden kaynaklanmaktadır.. Kısacası olanlar bu söylediklerinizin tam tersidir.. İnsanlar Kur'an-ı Kerim okudukça her okyuşta ayrı bir huzur bulduklarını ifade ediyorlar.. Ben varım. Ve şunu da iddia ediyorum: KURAN'I KENDİ DİLİNDE BAŞTAN SONA OKUYAN HER MÜSLÜMAN ŞÜPHETYE DÜŞECEKTİR. İKİNCİ KEZ OKUMAYA CESARET EDEN, DİNDEN ÇIKACAKTIR. BU NEDENLE, BÜTÜN MÜSLÜMANLARA KURAN'I BAŞTAN SONA KENDİ DİLLERİNDE OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUM. Saygılar. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Ben varım. Ve şunu da iddia ediyorum: KURAN'I KENDİ DİLİNDE BAŞTAN SONA OKUYAN HER MÜSLÜMAN ŞÜPHETYE DÜŞECEKTİR. İKİNCİ KEZ OKUMAYA CESARET EDEN, DİNDEN ÇIKACAKTIR. BU NEDENLE, BÜTÜN MÜSLÜMANLARA KURAN'I BAŞTAN SONA KENDİ DİLLERİNDE OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUM. Saygılar. Ben iddanın ötesinde; gerçekle, tecrübeyle cevap veriyorum: Hayır; öyle olmuyor!!! Bu yüzden adam gibi okumakta yarar var; okunsun tabi ki de... Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Üslubundan belli oluyor bana söyleyecek çok lafın yok aslında; çıkanların içi boş... Oldu mu; başka atacağın bir laf var mı??? Bakalım ne demişim: "Bütün dinleri, düşünceleri araştırdım, en güzeli İslam" diyenlerin ortak yönü budur.Okumazlar, öğrenmezler, bilmezler ve buna rağmen, en iyiyi seçtiklerini sanırlar. Şimdi sen ne cevap vermişsin ona bakalım. Suçlama mı var, laf mı atmışım, söylediğim şeyin içi boş muymuş bakalım: Çok iyi bilmem... Bilmeme de gerek yoktur... Saygılar kardeşim. Alıntı
Φ swim Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Yeryüzünden en çok aleyhinde iftira atılan din İslamdır buna rağmen yeryüzünde en hızlı yayılan din yine İslamdır.Hiç bir dinin aleyhinde bu kadar çalışılmamıştır.Meyveli ağaç taşlanır değilmi ? Avrupada ve dünyanın çeşitli yerlerinde Müslüman olanların hemen hemen hepsi kendi dillerinde Kur’anın mealini okuyarak Müslüman olmuşlardır.Çoğuda kültürlüdür bir googlede araştırın bakalım Rusyadaki Fransadaki vs.İslam dininin yayılışını ,tüm aleyhdeki iftiralara rağmen... Bunlardan bunu teyit edenlerin başında Yusuf İslam ,Michael Jacksonun müslüman olan şarkıcı kardeşi Jermain Jackson ,Roger Garodi , Nicolas Anelka, Franck Ribéry, Viaçeslav Polosin gibi ünlü isimleri verebilirim bunların hepsi Kur’anı kendi dillerinde okuyarak Müslüman olmuşlardır. Alıntı
Φ abraham Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Ben varım. Ve şunu da iddia ediyorum: KURAN'I KENDİ DİLİNDE BAŞTAN SONA OKUYAN HER MÜSLÜMAN ŞÜPHETYE DÜŞECEKTİR. İKİNCİ KEZ OKUMAYA CESARET EDEN, DİNDEN ÇIKACAKTIR. BU NEDENLE, BÜTÜN MÜSLÜMANLARA KURAN'I BAŞTAN SONA KENDİ DİLLERİNDE OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUM. Saygılar. biaralar ezanıda türkçe okuyalım dediler hacı hocalar ayaklandı asıl sebep bu ama söylenilen aslı arapçaymışda öyle okumak gerekirmiş neden acaba ezan türkçe okunmuyor neden anladığımız dilde değilde anlamadığımız dille okunuyor haala anlamış değilim kuranı değil sadece ezanı türkçe okusunlarda bakalım müslüman kalıyormu Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Bakalım ne demişim:Şimdi sen ne cevap vermişsin ona bakalım. Suçlama mı var, laf mı atmışım, söylediğim şeyin içi boş muymuş bakalım: Saygılar kardeşim. Çok iyi bilmem... Bilmeme de gerek yoktur... Bunların çoğu baskın batının oryantalistleri tarafından yüceleştirilmiş aslında ilkel kalmış inançlardır; hepimiz kıyısından köşesinden de olsa bu anlayışlara rastlamışızdır; ve çoğunda olan ortak yönlerle ilgili okuduğum yazılar da bana yeryüzünde gerçek bir şeyler olduğunu ve İslam'ın tamamlayacı ve son din olduğunu da öğretti... Ben batıya da doğuya da göz attım... İnsana ve insanlığa; insan ürününe göz attım; olay bu... Şimdi gelelim ilk sözlerine: Üslubundan belli oluyor bana söyleyecek çok lafın yok aslında;çıkanların içi boş... Oldu mu; başka atacağın bir laf var mı??? Böylesi daha iyi;lütfen ufak oyunlara girişmeyelim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Ben varım Bende bir önceki iletide bunu belirtmiştim.. Hayatımda ne böyle birini nedne böyle bir iddayı gördüm.. Sadece bu forumda gördüm demiştim.. KURAN'I KENDİ DİLİNDE BAŞTAN SONA OKUYAN HER MÜSLÜMAN ŞÜPHETYE DÜŞECEKTİR.İKİNCİ KEZ OKUMAYA CESARET EDEN, DİNDEN ÇIKACAKTIR. Emin ol müslümanların büyük bir kısmı Kur'an-ı Kerim'in Türkçe mealini bir değil onlarca kez okumuşlardır.. Saygılar.. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Bende bir önceki iletide bunu belirtmiştim..Hayatımda ne böyle birini nedne böyle bir iddayı gördüm.. Sadece bu forumda gördüm demiştim.. İslam'da zerre kadar hoşgörü olsa, insanlar ateistim deyince veya İslam'ın yanlış olduğunu söyleyince kesilmeyeceklerini bilseler, gerçek hayatta da görürsün. Emin ol müslümanların büyük bir kısmı Kur'an-ı Kerim'in Türkçe mealini bir değil onlarca kez okumuşlardır.. Namaz Sureleri denen yeri mi okuyorlar? Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.