Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Evet arkadaşlar herkesin sevgilisiyle seçmiş oldugu bir şarkı vardır bizim seçtiğimiz şarkı Peki sizinki nedir??? Soner Arıca: Seni Seviyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 sewgiliylemi......ama yokki.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 YA İLGİNÇTİR O KADAR SEVGİLİM OLMUŞTUR AMA HİÇ BİRİRYLE AH ŞU BİZİM ŞARKIMIZ OLSUN DEMEDİK....GERÇİ ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA ÇOKTA BÜYÜK KAYIP DEĞİLMİŞ ANLAŞILAN. SEVGİLER.... Alıntı
Φ lost_jackhall Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 bizim ki yıldız tilbe-aşkın benden de öte bide emirkan-ben mecburum sana Alıntı
Φ derinistila Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bir zamanlar benimde wardı ama şarkımızıda sildi benide Alıntı
Φ zuzuu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 slm arkadaşlar buraya da bi el atıyım dedim , biz bu şarkı bizim olsun demedik hiç ama beraberken en çok suat suna bir ben yapamam sensiz i dinleyip onunla dans ederdik bizimkiside o kaldı dinlemediyseniz tavsiye ederim güzel bi şarkı Alıntı
Φ SEWGİİ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 BEZIMDE ASKIMLA SARKIMIZ YILDIZ TILBE BIR BENIM OLL Alıntı
Φ swly1986 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Bizimki de oya bora her şeye hazırım seninle...muhakkak dinlein mükemmel şarkı!!! Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 evde beş,arabada onbeş.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 evde beş,arabada onbeş.. işte buna gülerimm arabada beş evde onbeş ama nesüüü bide şey var bir taş attım pencereye tıh dedi anası çıktı kızım evde yok dedi vayy vayy arkadaşlarla ne dalga geçerdik...hey gidi günler hey Alıntı
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Sevgilim olmadı ama olsaydı şu olurdu: İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D heheheheheheheheehheehh Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Candan Ercetin... Elbette ve Gamsiz Hayat... Offfff Offffff... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Sen Aksu - Gülümse Levent Yüksel - Karağaç Bunalım tipler miyiz yoksa biz? Alıntı
Φ ilkin Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bizde düşünmedik şarkıyı kızlar üşünse de erkekler düşünmüyo benim hep öle oldu şimdiki favori şarkımız kalbime gömerim o zaman müthişşşşşş süper bi şarkı... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 MFÖ- rüzgar ahh ahh Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 yaff yok şuan da ama nedne bir şarkıda takılalım bütün şarkılarr ı seçeriss bir gün şarkı seçecek olursamm tabee önce biri ile çıkmaya başlamam lazım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 yaff yok şuan da ama nedne bir şarkıda takılalım bütün şarkılarr ı seçeriss bir gün şarkı seçecek olursamm tabee önce biri ile çıkmaya başlamam lazım inş. en kısa zamanda bulursun kardeş hoş bizimde yok eski sevgilimle bana ait olan şarkıyı yazdım bende Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Şahsen hiç düşünmedim ama zaten çoğu şarkı onu hatırlatmaz mı insana! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Şahsen hiç düşünmedim ama zaten çoğu şarkı onu hatırlatmaz mı insana! sahsen bızzat katılıyorum sana aysum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Duygusallaştım iyice senın doganda vardır ondandır. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Vardır tabi canım duygusalım ben biraz ama pek belli etmem aslında Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 neden duygusallaştın ki ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 neden duygusallaştın ki ? O eski halimden eser yok şimdiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.