Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl Evet arkadaşlar herkesin sevgilisiyle seçmiş oldugu bir şarkı vardır bizim seçtiğimiz şarkı Peki sizinki nedir??? Soner Arıca: Seni Seviyorum
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 19 yıl YA İLGİNÇTİR O KADAR SEVGİLİM OLMUŞTUR AMA HİÇ BİRİRYLE AH ŞU BİZİM ŞARKIMIZ OLSUN DEMEDİK....GERÇİ ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA ÇOKTA BÜYÜK KAYIP DEĞİLMİŞ ANLAŞILAN. SEVGİLER....
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl bizim ki yıldız tilbe-aşkın benden de öte bide emirkan-ben mecburum sana
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl slm arkadaşlar buraya da bi el atıyım dedim , biz bu şarkı bizim olsun demedik hiç ama beraberken en çok suat suna bir ben yapamam sensiz i dinleyip onunla dans ederdik bizimkiside o kaldı dinlemediyseniz tavsiye ederim güzel bi şarkı
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl Bizimki de oya bora her şeye hazırım seninle...muhakkak dinlein mükemmel şarkı!!!
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl evde beş,arabada onbeş.. işte buna gülerimm arabada beş evde onbeş ama nesüüü bide şey var bir taş attım pencereye tıh dedi anası çıktı kızım evde yok dedi vayy vayy arkadaşlarla ne dalga geçerdik...hey gidi günler hey
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl Sevgilim olmadı ama olsaydı şu olurdu: İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D heheheheheheheheehheehh
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl Sen Aksu - Gülümse Levent Yüksel - Karağaç Bunalım tipler miyiz yoksa biz?
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl bizde düşünmedik şarkıyı kızlar üşünse de erkekler düşünmüyo benim hep öle oldu şimdiki favori şarkımız kalbime gömerim o zaman müthişşşşşş süper bi şarkı...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl yaff yok şuan da ama nedne bir şarkıda takılalım bütün şarkılarr ı seçeriss bir gün şarkı seçecek olursamm tabee önce biri ile çıkmaya başlamam lazım
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Yazar yaff yok şuan da ama nedne bir şarkıda takılalım bütün şarkılarr ı seçeriss bir gün şarkı seçecek olursamm tabee önce biri ile çıkmaya başlamam lazım inş. en kısa zamanda bulursun kardeş hoş bizimde yok eski sevgilimle bana ait olan şarkıyı yazdım bende
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Şahsen hiç düşünmedim ama zaten çoğu şarkı onu hatırlatmaz mı insana!
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Şahsen hiç düşünmedim ama zaten çoğu şarkı onu hatırlatmaz mı insana! sahsen bızzat katılıyorum sana aysum
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Vardır tabi canım duygusalım ben biraz ama pek belli etmem aslında
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.