Φ Alem-i Sır Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Selâmalr!..Ey alemdeki insanî duygular hepsine teşekkürler! Ben Alem-i Sır adıyla sitenize yeni katıldım tanıyacağım, anlıyacağım ve tanışacağım çok insan olduğuna inanıyorum. Konuşmayı ,yazmayı (şair yazar diliyle ) çok severim fakat mantıklı ve belgeli olmasını dilerim. Herkese tekrar teşekkürler ve içten sevgi selâmlarımı sunar başarılı ve hoş çalışmalar ile birlikte tanışmalarda dilerim. ALEMDE ONLAR Alemi dolaş görde bak Neler var yaşanacak İnsanlar var tanışacak Yollar var dolaşacak İçilecek Türk kahvesi Sohbetteki Türk şivesi Hem sevmesi, sevilmesi Nice gönüllere girilmesi Hoşnutluğu lütf-i ihsan Gönülleri bir doldursan Bir vuslat ile tanışsan Nağmelerinle konuşsan Alem-i sır da derki bunlar Her gönülde arzulananlar Bu nağmelerle karşılananlar Gerçek dost olur ancak onlar Alem-i Sır dan bir şiir! *** Alem-i Sır da derki; Toprak olsam ayağında Sevgin olsam kucağında İsim olsam dudağında Sen!..Beni hep söylermisin? Alıntı
Φ Alem-i Sır Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Hoşgeldin... Selâmlar!..Hoşgeldin karşılamanıza benden de bilmukabil sunulur. Teşekkürler! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.