Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 üniversiteyi yeni kazanmısım iki arkadas oturuyoruz dısarda sigara içip muhabbet ediyoruz. karsıdan iki tane bayan geldi tabi bizde zaten tasradan gelmişiz onlardan da tahminen dogu avrupadan neyse velhasıl yanımızda bi tane telefon kulubesi var kızlar kulubeye gittiler telefon acmak için ama arayamadılar içlerinden biri bizim yanımıza geldi tabi biz o esnada düsen dibimizi arıyoruz bayagı mesguluz yani gelen bayan bize telefonu kullanamadıgını soyledi ve nedenini sordu tabi ingilizce ben anladım sorunu hemen aklaktım klubeye gittim baktım calısmıyor telefon kızın yanına geldim benden 20 santim falan uzundu tabi kafamı yukarı kaldırıp kendinden emin bir sekilde basladım anlatmaya the telephone is BOZUK Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 herhalde kimse rezil olmamıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 anlatamam bide burda rezil olmıyım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sen anlatsanda biz kulaklarımızı tıkarız duymayız ne olcak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 ya rezillikten öte komık de bir durumdu. dün akşam kardeşimle bi semtte otobus beklıyorudk gece 9 gibi.bır özürlü erkek yanımıza geldi selam verdi,kardeşim de merhaba dedi.30 yaşlarında bu erkek.sonra gidip gelıp gülmeye başladı ama şeker bişe bide özürlü olmanın verdiği şirinlik var ama bu zhınsel özürlü de.sonra geldi evlimisiniz dedi.ben nıyetını anladım evlıyım dedim,kardeşim bekarım dedi(başına gelcekten habersiz) sonra bu adam tekrar geldi yanımıza kardeşime sizden hoşlandım tanışabılırmıyız dedi,ama şeker duruyor bide özürlüya bızde üzülmesin dıye seslenmıyoruz ..sonra tekrar geldi numarasını verdi pazar gunu buluşalım dedi.giidp gelip zıplamaya yaşasın dıye bağırmaya başladı.. sonra yanda bır bey vardı,sanırım o adamın bizi rahatsız ettiğini düşündü,bızde dedik sevınsın dıye seslenmıyoruz özürlü o.. adam sinirlendı bizi rahatsız edıyor dıye özürlü adamı köşeye çekti senin kardeşine yapsalara ne yaparsın dedi özürlü olan da şöyle cevap verdi:ama ben özürlüyüm hala gülüyorum. sonra zaten otobuse bındık. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 kardeşim de diyorki,bula bula beni bu buldu şaşmadım zaten şans mı var ben de dedim ki seni kendıne yakın hissetti galiba Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Hassas konu..Gırgır yapmayayım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 evet ama burada amacım küçümsemek değil,hatta biz üzülmesın dıye kardeşim tamma buluşmaya gelıcem dedi.zaten sevınsın dıye konuşduk.ama son dediği cümle harıkaydı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Hassas konu..Gırgır yapmayayım.. Ben bunu yazınca Sedoş kendini çok rezil hissetti herhal.. :w00t: :D Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 evet benimde oldu ama şimdi bunu yazamam buraya rezil olmuştum resmen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Ben bunu yazınca Sedoş kendini çok rezil hissetti herhal.. aman be senden korkulur çhatlakkumral Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Korkcan tabi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 sedelinacım canım terastan düşmeyelim diyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Ööle başbaşa,mır mır takılırsanız dengeniz kaybolabilir tabiii.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 valla bilemiycem, biz arada mırıldanırız, serde Vanlılık var galiba, mır mır mır Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 geçen gün malzeme dersindeyim... hoca hararetli hararetli ders anlattıyo koca anfide,rahat 150-200 kişi varız... tabi sınaw öncesi millet hocanın her dediğini not alıyor(normalde tam uyunacak bir ders... ) ben en arka sırada birkaç arkadaşımla beraber oturuyorum neyse gelelim asıl konuya... aynı günün akşamı bi tiyatro gösterimiz vardı benim son perdedeki repliğim son anda değişti... ben dalmışım tabi aldım elime kağıdı göya ezber yapıyorum... neyse o anda hoca bi soru sormuş sınıfa, kimsede tık yook, bir iki saniye sonra millet notları karıştırmaya başladı ki biraz uğultu oldu... sorunun ne olduğunu sordum, iki sıra önümde oturan arkadaşa, o da söyledi tabi... 'bi dergide okumuştum galiba cevabı biliyorum' dedim... karşıdan 'bizede söyle' diye bağırdılar... tabi bende sınıftaki uğultuya güvenerekten, bağıra bağıra 'agreganın tane boyutuna bağlı' dedim... ALLAHım başkasında yook böyle talih; ne bileyim milletin o an susacağını, sınıfta tık yok herkes dönmüş kim bu dengesiz diye bakınmaya başladı... tabi ben mosmor... öyle işte... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 peki doğrumuymuş cevap? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 peki doğrumuymuş cevap? evet doğru olmasına doğruda... bendeki rezillik ses tonumu ayarlayamamamdan kaynaklanıyordu... bütün anfi dönüp baktığına göre sesim baya çıkmış galiba... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Boşver bende aynı şeyi 200 kişilik konferans salonunda yapmıştım üstelik konuyla bir ilgisi de yoktu Dur anlatayım ;Okul müdürümüz başka bir yer yere daha üst bir mevki için atanmıştı, veda konuşmasını yapıyordu okula... Bende tabi yanımdaki arkadaşımla laklak yapıyorum. konuşmasının sonlarına gelmişti. İşte gidiyorm diyordu ki o sırada bana arkadaşım çok şaşırtıcı bir şey söyledi...Şaşkınlıktan NEEEEE diye bağırdım. Ama öyle bir andı ki herkes ama herkes susmuştu. Salonu kahkaha aldı. Sanki müdürün sölediğine şaşırmış da bağırmış gibi oldum Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Boşver bende aynı şeyi 200 kişilik konferans salonunda yapmıştım üstelik konuyla bir ilgisi de yoktu Dur anlatayım ;Okul müdürümüz başka bir yer yere daha üst bir mevki için atanmıştı, veda konuşmasını yapıyordu okula... Bende tabi yanımdaki arkadaşımla laklak yapıyorum. konuşmasının sonlarına gelmişti. İşte gidiyorm diyordu ki o sırada bana arkadaşım çok şaşırtıcı bir şey söyledi...Şaşkınlıktan NEEEEE diye bağırdım. Ama öyle bir andı ki herkes ama herkes susmuştu. Salonu kahkaha aldı. Sanki müdürün sölediğine şaşırmış da bağırmış gibi oldum ay çook güldüm yaa... hakkatten iyi rezil olmuşsun... şaka bir yana insan o an kendini çook kötü hissediyor... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Bende güldüm çaktırmamak için Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Nezle olduğumda rezil hissederim Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 özel hayatımın deşifre edildiği an.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 2004'te Turkiyede bir kasabada annemle "zorla" alisverise gittigimde bana pastayi tasirtmisti. Bende o gun nedense tokuplu ayakkabi ve uzun kumas pantol giymistim ve pantol ayama bir kac kere takildi. Anneme dedim yoldan yuruyelim ama neymis golge olan yerden yurursek pasta erimezmis... O tarafta tas ve kum doluydu annemde kosturuyordu benim pantol yine ayakkabimi takilinca bu sefer kendimi yerde pastanin ustunde buldum Annem konusa konusa devam yuruyordu sonra dondu kizim ne cevap vermiyorsun derken beni orda oyle gorunce gulmekten ayakta zor duruyordu tabiki bende gulmekten kalkamiyordur yerimden ama baya bir rezilde oldum karsida kahveden butun gencler ciktilar yardim etsekmi etmesekmi gibi bakiyorlardi . Iste 12 sene icinde ilk Turkiye'ye gittim ve hic kimse unutmadi beni bir daha buarada eve gittigimizde musafirlere pastayi kesdim ama pastanin halini gorcektiniz yarisi ezilmis bir haldi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.