Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

300 Spartalı.. ..

Arkadaşlar;

Efekt severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.Bugün gittim ve bayıldım.Çatışma sahneleri oldukça gerçekçi ve özellikle Zertha (Pers İmparatoru)'nın ilk teşrifinde ona bir ilah edası vermeyi gerçekten başarmışlar..

Bunun yanında şiddet konusunda ayar bir çimdik kaçmış sanki..

Kısaca güzel bir yunan mit filmi.Tavsiye ederim..

Ha unutmadan,film öncesi tanıtım fragmanlarında ''Hasat Zamanı'' adlı bir korku/gerilim filmi gösterildi.Bende bayağı iştah uyandırdı.. wink.gif

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Lena Headey, Gerard Butler, Vincent Regan, Michael Fassbender, Dominic West, Rodrigo Santoro

post-2-1175953328_thumb.jpg

Sevgilerimle.. clover.gif

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

300 spartalı filminin gerçekten görsel efektler harika fakat biraz efsanevi olmuş....hain kamburun sonunu çok merak ettim keşke onun öldürüldüğünü görseydim içim rahat edecekti ama göremedim.ha birde bizde neden böyle filmler yok yunanlılarınki kadar şanlı bir tarihe sahibiz...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

300 Spartalı filmini büyük bir hevesle izlemeye başladım fakat daha filmin ortalarında sıkılmaya başladım maalesef...Hatta sonuna doğru uyuklama moduna da girdim ama inatla da bitirdim filmi..

Herkesin de kabul ettiği üzere, görsel olarak film gerçekten çok iyi..Anlatımın oldukça şiirsel olmasından dolayı film sanki bir masal havasında.. Bende duygusal anlamda hiçbir etki yaratmadı.. Bunun dışında çok fazla abartılı sahne vardı...Tamam, kabul ediyorum..film zaten bir çizgi romandan alınma..Ama o zaman filmi bir tarih filmi olarak değil, batman veya superman tarzında fantastik bir film olarak lanse etmeleri gerekirdi..

Kısacası sadece görsellik arıyorsanız izleyin tabi...Ama bunun dışında asla tarihi bir film olarak görülemeyecek, abartılı, duygudan yoksun ve taraf tutmak adına bir tarafı ucube gibi, diğer tarafı insan üstü özellikleri olan kahramanlar gibi gösteren bir film...

tabi bunlar benim kendi görüşüm...

sevgiler...

Gönderi tarihi:

İzlemedim ama ilk fırsatta... :)

Gönderi tarihi:

ben o filmi 300 Ispartali saniyodum :w00t:

Gönderi tarihi:

Ben de hala izleyemedim bu filmi ama mutlaka izlemek istiyorum...

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Bugün izledim ve buda o herkesin kendi zevki arkasında 'çok hoşuma gitti' veya 'hiç sevmedim' diyeceği filmlerdne birisi...

Taurusun dediği gibi görsel efectler ve Mit savaş sahneleri seviyorsanız tam sizin filminiz...

Gelelim ben yorumuma: Malesef :asagi: diyorum ve filmin çok kötü bir GLADYATÖR VE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ kopyası olduğunuda belirtmek isterim...

Özellikle şiddet sahnelerini sanki filmin kendisi haline getirmeleri çok enteresanıma gitti....

Herneyse ben sevmedim ve kötü filmler listeme girdi malesef....

ben o filmi 300 Ispartali saniyodum

:)

Saygılar

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

görsel efectler gerçekten güzeldi..anlatılmaya değer başkada bir şey yoktu zaten.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.