Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl yılan yemi, yılan adam, adamlı yılan dolması, hırs yaptım, bulacam...
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl taurusmutis hoş bulduk. . trevize nin cevaplarını görünce aklıma bişey geldi ama.....söylesem ayıpmı olur acaba..? şey yılan b......diyecektim de
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl taurusmutis hoş bulduk. .trevize nin cevaplarını görünce aklıma bişey geldi ama.....söylesem ayıpmı olur acaba..? şey yılan b......diyecektim de Yılan kakası dersen ayıp olmaz.. Tebrik ederim.. Evet yılan bizi yutarsa sonuçta yılan kakası oluruz.. Trevize;Gayretin için teşekkürler.. Gloria;İlk bilen sensin,ama özelden gönderme inceliğin,yeni bir üye tanımamıza sebep oldu bak..
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl sayın taurus benim cevaba itirazım var.farzedelim ki yılan bizi yuttu ama daha sindiremeden öldü o zaman da yılan dışkısı mı olacağız.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl sayın taurus benim cevaba itirazım var.farzedelim ki yılan bizi yuttu ama daha sindiremeden öldü o zaman da yılan dışkısı mı olacağız. İşte o zaman bi b** olamayacağız..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.