Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 itiraf ediyorum sevmek cok güzel sevilen hakediyorsa ve sanırım cok hakediyor... (aşıkmıyım ne ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 itiraf ediyorum sevmek cok güzel sevilen hakediyorsa ve sanırım cok hakediyor... (aşıkmıyım ne ) aha bır asık daha... zedan sende mı? ıtıraf edıyorum zedan bırıne tutuldu tutulacak az kaldı Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 güzel güzel cidden aşık olmak güzel ama aşık olmus gibi yapmamak kaydıyla Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 güzel güzel cidden aşık olmak güzel ama aşık olmus gibi yapmamak kaydıyla asık olmus gıbı yapmamak kaydıyla==kesınlıkle katılıyorum askı ask olarak yasarsan ask guzeldır ıtıraf edıyorum kotu gunlerımde ne dedıgımı tam bılmeden yaptıgım dua kabul olmus sanırım. uzulmelı mıyım sevınmelı mıyım acaba? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 itiraf etmeliyim.. çok severek girdiğim projenin yorgunluğuyla 'keşke girmeseydim ' dedim.. ama bittti sonunda Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 hosgeldın sen estıkce cok sukur bıtırdın ha.hadı hayırlı olsun kardesım.(ıtıraf edıyorum hayırlı olsun :)uymadı ama topıcı bozmamak amacım:)) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 o zaman bende itiraf ediyorum teşekkür ettim ben sana az önce içimden hoşbulduk çok duramıcam ama olsun... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 insanları kırmak yapıma uygun bir davranış değil... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ıtıraf edıyorum guzelım dogruları soyluyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 itiraf ediyorum bursercan başkalarının itiraflarını onaylıyor... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ıtıraf edıyorum sen estıkce bursercanın ıtıraflarını ıtıraflıyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 artık şehit haberi görmeye dayanamıyorum ve onca şehıt varken tvde eğlence proğramı verenlerden,barda gece klubunde orda burda çalıp oynayandan nefret edıyorum operasyon bitti ama pat diye bitti şehit verdiğimizle mi kaldık Bu işte bir iş var ama çıkar ...'un kokusu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 itiraf ediyorum.. sabahki depremi hissetmedim.. zaten uyaanamadım.. ne uykuymuş yaf.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 ortasını bulan biri yok mu yaf.. ikiside kötü.. ne tam uyucan.. ne hiç uyuyamıcan.. ne dediğimi ben bile anlamadım.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Tam uyumanın neresi kötü Allah'ın lütfu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 sabah kalkamazsın..dershaneni kaçırırsın falan çok güzelmiş ya... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 derhaneyi asmak yok bak tamam mı bida olmasın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 tamam.. asmıycam bir daha.. zaten bu astığımda kurtuldu..ölmedi.. bi daha asmam... izci sözü.. ( ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 asabilrsin bu sene 1-2 defa izin verdm ama başka olmasın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 gecmıs olsun arkadaslar(ızmırlı ) bende ınternetten sımdı okudum ıkı kere sallanmıssınız. ıtıraf edıyom sen estıkce dershaneden kacmısss aysumda sen estıkceye kızmıs. boyle bır ıtıraf gorulmedı yav Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 itiraf ediyorum deliriyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ey ey cok sevındım larsıe. bırde bu halını gorelım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 itiraf ediyorum deliriyorum :w00t: itiraf ediyorum bu hayattan çok sıkıldım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 bu sırtım icin dik durmam icin giydigim sey korseye benziyo ve cok igrenc duruyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.