Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 kendini dağıtmada itiraf ediyorum patronumun ağzını burnunu neyse Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 14 şubat hediye gelmezse bende dağıtacağım zeynep Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 gidememki ahh ya bi eskişehirde olsam..ben biliyorum yapacağımı 14 mart mı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 şubat kıs martı nerde gördün itiraf et zeynep hayaller görüyorsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ama ben mart diye gördüm gerçekten sanırım hayaller görüyorum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ama ben mart diye gördüm gerçekten sanırım hayaller görüyorum üzülme zeynepcim her genç kızın başına gelir.. itiraf ediyom bazen banada oluyor burada Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ıtıraf edıyorum onu hala dusunuyorum acaba su anda neler yapıyo? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ıtıraf edıyorum sabah olsun ıstemıom Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 nıye ya ne guzel bır gun baslayacak.geceyı yasamak ıstıyorsan yazı bekle o zman daha guzel oluyo:) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 üzülme zeynepcim her genç kızın başına gelir.. itiraf ediyom bazen banada oluyor burada nasıl düzelcek bu durum itiraf ediyorum eskişehiri özledim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 itiraf ediyorum ben aslında clint eastvuldum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 itiraf ediyorum ben aslında clint eastvuldum hee bende robin hoodum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 itiraf ediyorum aslında 76 yaşındayım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 vay be amma gencmıssın?bu yasa kadar formunu nasıl koruyon? ıtıraf edıyorum ben cok safımmm Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Sardunyam annemi(manevi) cok seviyorum herseye rağmen kırsamda onu kırılsamda ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 kırmak çok kolay ama tamir etmek çok zor bende seni seviyorum ama kırgınlığım geçmedi hala sevgililer günün kutlu olsun umarım hayatın boyunca sevip sevilirsin Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 kırmak çok kolay ama tamir etmek çok zor bende seni seviyorum ama kırgınlığım geçmedi hala sevgililer günün kutlu olsun umarım hayatın boyunca sevip sevilirsin canım annem biliyorum hala kırgınsın ama bil bende kırgınım ama sevgim hala ilk günkü gibi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 aranızda ne gecmıs bılmıyorum ama(ısınıze de karısmak gıbı de olmasın ) affet be sardunyam yazıktır. sende uzulmussun o da.dah nıye bırbırınızı uzmaya devam edıyorsunuz kı. o zaman bırbırınızı sevmıyorsunuz ortaya cıkar. ben burda yenıyım ama benım ıcın barı affet be sardunyam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 annem... benim annem oo üzülmesin o kıyamam ben itiraf etmeliyim yapıcağım itirafı unuttum bunları okuduktan sonra.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 annem... benim annem oo üzülmesin o kıyamam ben itiraf etmeliyim yapıcağım itirafı unuttum bunları okuduktan sonra.. ama o benimde annem tamam biraz yaramazım kırdım ama o benimde annem benide alın aranıza nediom ben ya :S Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 itiraf ediyorum... Bikmiyorum edecek seyim yok Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 ama o benimde annem tamam biraz yaramazım kırdım ama o benimde annem benide alın aranıza nediom ben ya :S tamam ama benim annemi üzme kıyamam ben onaa.. hem ben onun ilk meleğiyim.. annemi üzmessen olurr.. yaramazz şey senii... =) sevilmicek biri değil ki hakediyo anne denmeyi Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 tamam ama benim annemi üzme kıyamam ben onaa.. hem ben onun ilk meleğiyim.. annemi üzmessen olurr.. yaramazz şey senii... =) sevilmicek biri değil ki hakediyo anne denmeyi hemde cok hakediyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 yahu hakıkaten merak ettım sardunyamı. ne cok cocugu varmıs acaba bunlar evlatlık mı? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 o benim annem... çok seviyorum ben onu aa çamur atma oyunu mu sandın sen burayı :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.