Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 taurusmutis dostum, 3'ümüzün bahsettiği şahıs farklı şahıslar olmalı. çünkü ben diğer arkadaşlarımın neden bahsettiğini bilmiyorum ama öğrenirim diye tahmin ediyorum. Valla önce sabah Sedoş yazdı bişiler,ardından Sardunyam da gördüm,en sonda senin iletinde.Aynı kişi sandım.Keşke aynı kişi olsalardı:Bahsettiğiniz bu kadar çok ikiyüzlü adam bu foruma yakışmaz yaw.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 dostum ikiyüzlülerden o kadar çok varki, bir tane olsa ne iyi olurdu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem; Sevgili arkadaşlarım;Siz sevmediğinize göre bu kişiler sevilmeyi haketmiyorlar.Öyleyse daha fazla anıp,yazmalarına mahal vermeyeyim.. Umarım sizi zor durumda bırakmamışımdır.. Sevgiler.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Kız büyüyünce boğa olacak,daha ne istiyorsun.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çok vefasız ve sadakatsizim çünkü forumda yazıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çok vefasız ve sadakatsizim çünkü forumda yazıyorum anlıyamadım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çok vefasız ve sadakatsizim çünkü forumda yazıyorum her neyse anlıyamadım ama takma kafana Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 anlıyamadım.. her neyse anlıyamadım ama takma kafana Sizde takmayın kafanızı espriydi sadece. muhattabı anlıyacaktır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 peki o muhatapla bı daha muhatap olmazsın olur biter (tekerleme gibi oldu) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çok vefasız ve sadakatsizim çünkü forumda yazıyorum hehe... ben zaten biliyodum ama kesin emin olmam gerekiyordu...bu da tam süper oldu..artık daha iyi anlıyorum... yani ben anladım... kopya vermemi ister misinizz?? yanii memleketlime sorayım da bi...sonra kopya verme derse susucam... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Ağzında ki bantlar acıtmıyo dimi kelebekim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 aplaa acı bana... yaff nefes alamıyorum ama yaa... ilginç bişi oldum yaa.... hakettim ama sanırım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 forumda yazınca sadakatsiz mi oluyoruz ki ne, en çok ileti gönderen en sadakatsiz o zaman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 forumda yazınca sadakatsiz mi oluyoruz ki ne, en çok ileti gönderen en sadakatsiz o zaman hahahahha çatladım ayoll o zaman süper üye değilde sadakatsız üye yazsınlar hehehhee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 forumda yazınca sadakatsiz mi oluyoruz ki ne, en çok ileti gönderen en sadakatsiz o zaman Abla senin dilin ne söyliiii hahahahha çatladım ayoll o zaman süper üye değilde sadakatsız üye yazsınlar hehehhee Kıs sedoş ben çatlatacam şimdi seni Kıs kankimle ben güme gitces Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Neler oluyo burda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çok vefasız ve sadakatsizim çünkü forumda yazıyorum hahahahha çatladım ayoll o zaman süper üye değilde sadakatsız üye yazsınlar hehehhee bu durumda sen benden ileridesin gıı Abla senin dilin ne söyliiii Kıs sedoş ben çatlatacam şimdi seni Kıs kankimle ben güme gitces bilmiyım anacım, benim dilim dolaştı kaldı bişey demiyiii Neler oluyo burda bişey oluyor ama bizde anlamadık, sen anlarsan bizede anlat ra_dya Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bu durumda sen benden ileridesin gıı bilmiyım anacım, benim dilim dolaştı kaldı bişey demiyiii bişey oluyor ama bizde anlamadık, sen anlarsan bizede anlat ra_dya Anlıyacağımı hiç sanmıyorum Neyse O itiraf söylenmiş bir söze; karşılıktı sadece Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Ben kimden bahsettiğini biliorum RA_dya... Üzerime vazife deil ama.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 pembe diziye döndu olay,dizinin kötü adamı kim acaba Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 itiraf edecek birşey bulamadım,sanırım mükemmelim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 itiraf edecek birşey bulamadım,sanırım mükemmelim itiraf ediyorum,leylam fikirlerimi çalıyo ben de çoook mükemmelim..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 tevazu gösterecektim ama itiraf ediyom ben daha mükemmelim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 kabul ediyorum.... sen daha çok sevgi dolusun...buda güzelliğe güzellik katar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.