Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 ıtıraf edıyorum ılk kez bır hocayı dovmek gectı aklımdan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 itiraf ediyorum bugün güzel bir gündü ama gözüm dalıp dalıp durdu hep boşa .. hayır olsun bakalım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 itiraf ediyorum bugün doğum günüm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 ne guzel ıste buradan da kutlayalım yanı demı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Hem sarhoş hem yasta değilsin dimi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Hem sarhoş hem yasta değilsin dimi canım aysum kımden bahsedıyosun kı ben zaten sızın cıpslerı fılan kacırdım.cok guzeldı ama.larsıe ıle bırlıkte yedık.yıne beklerız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 hayır yemediniz hikayenin devamı var yahu siz yandaşsınız sevgili candaşlar ben açadan bahsediom bugün benim doğum günüm demiş de ondan şettirdim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 içimde o kadar çok şey varki itiraf etmekle bitmez susmak en iyi cevap konusulcak kişilere böyle yapmaya devam etsinler belki istediklerine ulaşırlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 itiraf ediyorum . . . bugün çok fena birşey yaptım ama söylemem. . . ve böyle mutlu olduğumu da farkettim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 itiraf ediyorum daha bişi yapmadım saat 9.37 ilerleyen saatlerde heran bişiler yapabilirim pişt sen estikce senin bütün günün fenalıklarla geçiyor kim bilir ne yaptın yine cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 yaa evet aslında yine bi fenalık yaptım ama çok güzel bi fenalık oldu yaa... cidden masum fenalık... fenalığın masumu oluyor ise eğerr tabi... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 o kadardan birşey olmaz... masum görünüp şeytan olan da var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 itiraf ediyorum artık düşüncemde bile değilsin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 bak güzel bi konuya değinden aynen düşümcelerimden attım bende ufkumu açtıgın için teşekkür ederim kardeşcagazım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 itiraf ediyorum burayı özlemişim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 itiraf ediyorum yukaradaki arkadaşımızı forumda çok özleyen oldu Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 İtiraf ediyom düngece tüm yapyak sarmalarını ben yidim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 itiraf ediyorum yukaradaki arkadaşımızı forumda çok özleyen oldu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 hoşgeldinnn... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 İtiraf ediyorum sana kızgındım ama seni çok özledim ve dönmene sevindim Bidaha beni habersiz bırakırsan kör bıçakla doğrarım seni Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 hoşgeldinnn... hoş buldum.. İtiraf ediyorum sana kızgındım ama seni çok özledim ve dönmene sevindim Bidaha beni habersiz bırakırsan kör bıçakla doğrarım seni kör bıcaklamı...? bu ne sevgi ahh.. bu ne ızdırap ..... bende seni özledim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 itiraf ediyorum burayı özlemişim itiraf ediyorum seni özledım hem de çok ama yok olmanada bı o kadar kızdım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 itiraf ediyorum seni özledım hem de çok ama yok olmanada bı o kadar kızdım canım yaa mazeretim varrrrrrr.. asabiyim ben.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 ıtıraf edıyorum bugun ınsanlara karsı yobazdım.nedenını bende bılmıyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.