Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl itiraf ediyorum sevmek cok güzel sevilen hakediyorsa ve sanırım cok hakediyor... (aşıkmıyım ne )
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl itiraf ediyorum sevmek cok güzel sevilen hakediyorsa ve sanırım cok hakediyor... (aşıkmıyım ne ) aha bır asık daha... zedan sende mı? ıtıraf edıyorum zedan bırıne tutuldu tutulacak az kaldı
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl güzel güzel cidden aşık olmak güzel ama aşık olmus gibi yapmamak kaydıyla
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl güzel güzel cidden aşık olmak güzel ama aşık olmus gibi yapmamak kaydıyla asık olmus gıbı yapmamak kaydıyla==kesınlıkle katılıyorum askı ask olarak yasarsan ask guzeldır ıtıraf edıyorum kotu gunlerımde ne dedıgımı tam bılmeden yaptıgım dua kabul olmus sanırım. uzulmelı mıyım sevınmelı mıyım acaba?
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl itiraf etmeliyim.. çok severek girdiğim projenin yorgunluğuyla 'keşke girmeseydim ' dedim.. ama bittti sonunda
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl hosgeldın sen estıkce cok sukur bıtırdın ha.hadı hayırlı olsun kardesım.(ıtıraf edıyorum hayırlı olsun :)uymadı ama topıcı bozmamak amacım:))
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl o zaman bende itiraf ediyorum teşekkür ettim ben sana az önce içimden hoşbulduk çok duramıcam ama olsun...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl itiraf ediyorum bursercan başkalarının itiraflarını onaylıyor...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl ıtıraf edıyorum sen estıkce bursercanın ıtıraflarını ıtıraflıyor
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl artık şehit haberi görmeye dayanamıyorum ve onca şehıt varken tvde eğlence proğramı verenlerden,barda gece klubunde orda burda çalıp oynayandan nefret edıyorum operasyon bitti ama pat diye bitti şehit verdiğimizle mi kaldık Bu işte bir iş var ama çıkar ...'un kokusu
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl itiraf ediyorum.. sabahki depremi hissetmedim.. zaten uyaanamadım.. ne uykuymuş yaf..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl ortasını bulan biri yok mu yaf.. ikiside kötü.. ne tam uyucan.. ne hiç uyuyamıcan.. ne dediğimi ben bile anlamadım..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl sabah kalkamazsın..dershaneni kaçırırsın falan çok güzelmiş ya...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl tamam.. asmıycam bir daha.. zaten bu astığımda kurtuldu..ölmedi.. bi daha asmam... izci sözü.. ( )
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl gecmıs olsun arkadaslar(ızmırlı ) bende ınternetten sımdı okudum ıkı kere sallanmıssınız. ıtıraf edıyom sen estıkce dershaneden kacmısss aysumda sen estıkceye kızmıs. boyle bır ıtıraf gorulmedı yav
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl itiraf ediyorum deliriyorum :w00t: itiraf ediyorum bu hayattan çok sıkıldım
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl bu sırtım icin dik durmam icin giydigim sey korseye benziyo ve cok igrenc duruyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.