Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 yahu hakıkaten merak ettım sardunyamı. ne cok cocugu varmıs acaba bunlar evlatlık mı? Evet o oyledir....Bende onlardan biriyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 canım annem biliyorum hala kırgınsın ama bil bende kırgınım ama sevgim hala ilk günkü gibi sevgiler azalmaz ne kadar kırılırsan kırıl, sevmediğine kırılmaz ki insan hadi gel barışalım annem... benim annem oo üzülmesin o kıyamam ben itiraf etmeliyim yapıcağım itirafı unuttum bunları okuduktan sonra.. bitanem benim ilkgözağrım nasıl özlemişim ve nasıl iyi geldi bu sıcak sözlerin kal yanımda artık gitme bursercan hayır evlatlık değil evlat onlar candide işte gelmiş ikinci kızım itiraf ediyorum bu sevgililer gününe çok güzel başladım sayenizde sizi seviyorum sevgi hayatınızdan hiç eksilmesin Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 sevgiler azalmaz ne kadar kırılırsan kırıl, sevmediğine kırılmaz ki insan hadi gel barışalım canım annem bitanem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 bitanem benim ilkgözağrım nasıl özlemişim ve nasıl iyi geldi bu sıcak sözlerin kal yanımda artık gitme itiraf ediyorum bu sevgililer gününe çok güzel başladım sayenizde sizi seviyorum sevgi hayatınızdan hiç eksilmesin annem..söyle bana nasıl gidebilir senin kalbine gelen evet ilkgözağrınım ben senin.. o kadar çok seviyorum ki...sıcak sözlerim sıcak kalbine annemm.... şu an dinlediğim şarkı da diyor ki 'herşey yolunda anne... ' söyliyim dedim bende:) senin gününün güzel başlangıcı olmak ayrı bir mutluluk Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 cuma günkü fizyoloji dersinde dersi dinlemeyip adam asmaca oynadık ama hocamızda 180dakka hiç ara vermeden durmadan konuştu cinsiyetini sizde tahmin etmişsinizdir Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İtiraf ediyorum ben çok kötü biriyim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 itiraf ediyorum... sınıftaki o kızı hiç sevmiyorum.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 itiraf ediyorum annem (sardunyam) kimi sevdigimi biliyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 itiraf ediyorum annem (sardunyam) kimi sevdigimi biliyor o benim annem kıskanırım ben... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 iş yerindeki kızlara uyus oluyom Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 tamam kızma itraf ediyorum sende benim kucuk kardesim sin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 tamam kızma itraf ediyorum sende benim kucuk kardesim sin tamam o zaman abi diyim bende sana.. itiraf ediyorum annem sayesinde sevdim seni.. tanımıyordum çünkü.. onun sevdiği benim sevdiğimdir.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 itiraf ediyorum çok kuralcıyım... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 bugun anladım bildiklerim yetersiz daha çok şey öğrenmem lazım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum... gözleri gözlerime değince , garip bi mutluluk hissediyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum... gözleri gözlerime değince , garip bi mutluluk hissediyorum ıtıraf edıyorum 'sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm kesın asık olmus. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yok ya aşık olmadım sadece sevgi kalbimi yumuşatıyo onu söylemiştim... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum sen esdikçenin başıan bişey düşmüş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ya bende bugün birşeyler var... ama çok kırıldım şu son zaamanlarda o yüzden yani LaRsiE .. sevinme... kendime gelince sorcam ben sana.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ya gıcık oldugun bişi vardı aklıma gelmiyo iyimi :D fırsattan istifade edeyim ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ıtıraf edıyorum bazı konularda cok geveze oluyorum..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum LaRsiE aklına gelmez inşallah tabii itiraf bu değil.. çok melankolik bi gün.. ama konuşmak çok iyi geliyor bana.. açıkçası arkadaşlar sizi seviyorum.. iyiki varsınız.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 melankonik resimler topici açmıştım bi bak çok güzel resimler var aklıma geldi ama sölemicem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 teşekkür ederim bugün iyi bir gün demi memati... çiçek veriyorum o zaman sana bulut - memati azıcık uyalım yaf... bi çiçekte bursercana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 tesekkur ederım sen estıkce.ınsanlar kendılerını bıldıklerınden berı oyledır== acı paylasıldıkca azalır. buna ınanıyorum vede yasıyorum sımdı oldugu gıbı.... sızlerde ıyıkı varsınız benı bu foumla karsılastıran Allah sukurler olsun gercekten. bu cıcekte sızlere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.