Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl kendini dağıtmada itiraf ediyorum patronumun ağzını burnunu neyse
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl gidememki ahh ya bi eskişehirde olsam..ben biliyorum yapacağımı 14 mart mı
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl şubat kıs martı nerde gördün itiraf et zeynep hayaller görüyorsun
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl ama ben mart diye gördüm gerçekten sanırım hayaller görüyorum üzülme zeynepcim her genç kızın başına gelir.. itiraf ediyom bazen banada oluyor burada
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl ıtıraf edıyorum onu hala dusunuyorum acaba su anda neler yapıyo?
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl nıye ya ne guzel bır gun baslayacak.geceyı yasamak ıstıyorsan yazı bekle o zman daha guzel oluyo:)
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl üzülme zeynepcim her genç kızın başına gelir.. itiraf ediyom bazen banada oluyor burada nasıl düzelcek bu durum itiraf ediyorum eskişehiri özledim
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 17 yıl itiraf ediyorum ben aslında clint eastvuldum hee bende robin hoodum
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl vay be amma gencmıssın?bu yasa kadar formunu nasıl koruyon? ıtıraf edıyorum ben cok safımmm
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl Sardunyam annemi(manevi) cok seviyorum herseye rağmen kırsamda onu kırılsamda ben
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl kırmak çok kolay ama tamir etmek çok zor bende seni seviyorum ama kırgınlığım geçmedi hala sevgililer günün kutlu olsun umarım hayatın boyunca sevip sevilirsin
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl kırmak çok kolay ama tamir etmek çok zor bende seni seviyorum ama kırgınlığım geçmedi hala sevgililer günün kutlu olsun umarım hayatın boyunca sevip sevilirsin canım annem biliyorum hala kırgınsın ama bil bende kırgınım ama sevgim hala ilk günkü gibi
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl aranızda ne gecmıs bılmıyorum ama(ısınıze de karısmak gıbı de olmasın ) affet be sardunyam yazıktır. sende uzulmussun o da.dah nıye bırbırınızı uzmaya devam edıyorsunuz kı. o zaman bırbırınızı sevmıyorsunuz ortaya cıkar. ben burda yenıyım ama benım ıcın barı affet be sardunyam
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl annem... benim annem oo üzülmesin o kıyamam ben itiraf etmeliyim yapıcağım itirafı unuttum bunları okuduktan sonra..
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl annem... benim annem oo üzülmesin o kıyamam ben itiraf etmeliyim yapıcağım itirafı unuttum bunları okuduktan sonra.. ama o benimde annem tamam biraz yaramazım kırdım ama o benimde annem benide alın aranıza nediom ben ya :S
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl ama o benimde annem tamam biraz yaramazım kırdım ama o benimde annem benide alın aranıza nediom ben ya :S tamam ama benim annemi üzme kıyamam ben onaa.. hem ben onun ilk meleğiyim.. annemi üzmessen olurr.. yaramazz şey senii... =) sevilmicek biri değil ki hakediyo anne denmeyi
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl tamam ama benim annemi üzme kıyamam ben onaa.. hem ben onun ilk meleğiyim.. annemi üzmessen olurr.. yaramazz şey senii... =) sevilmicek biri değil ki hakediyo anne denmeyi hemde cok hakediyor
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl yahu hakıkaten merak ettım sardunyamı. ne cok cocugu varmıs acaba bunlar evlatlık mı?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl o benim annem... çok seviyorum ben onu aa çamur atma oyunu mu sandın sen burayı :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.