Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Humanity; Bizim için önemli olan hep daha fazlasıdır,doyumsuzluk budur zaman ve para, ve evet itiraf ediyorum hepinizin sahip oldugu toplam para hırsından daha fazla para hırsına sahibim ve bu benı daha mutlu daha üstün yapıyor.
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl itiraf ediyorum sitede temizlik yapmak istiyorummmm ama delici kesici aletlerle
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl siteden gelen yoğun istek üzerine avatarımda düzenleme yoluna gidilmiştir değerinizi bilinnn
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl itiraf ediyorum..göçmen kızı eski avatarına bakamıyordum (sana minnettarım)
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl itiraf ediyorum..göçmen kızı eski avatarına bakamıyordum (sana minnettarım) ben sizi üzermiyim hiç bak kısdırmayın beni daha kötülerini koyarım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl ükela ükela ükela Hattori hanzo misali deşmek istiyorum karnındaki tüm organları dışarı cıkarana kadar deşmek HIncal Uluç senin kanını yarasalara içecek yapmak istiyorum.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl ben sizi üzermiyim hiç bak kısdırmayın beni daha kötülerini koyarım ama ama ama lütfeeeennnnnnnn
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl toruna torbaya karışacaksın nerdeyse..hala itiraf etmeyi bekliyosun uşağum..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl o mereti bende bırakıyorum ama azalttım baya itiraf edince dahada azaltırmıyım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl ramazanda bırakıcam dedim kendime itiraf ediyorum iftardan sonra içersem gene itiraf ederim
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl canım o hatırlatma oluyo sen böyle giderse bırakamayacağını itiraf et bence
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.