Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Egzorsist en iyisini yapmış itirafı yok ne edeceksin dimi arkadaş kimene?
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl edeyim mi edeyim mi.. itiraf ediyom,yapt???m tal?dan kom?umun birine verdim,öbürüne vermedim,bitecekti
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Egzorsist en iyisini yapmış itirafı yok ne edeceksin dimi arkadaş kimene? senın bı ıtırafın yokmuydu caney hep benmı açıklayacam millete
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Sedelina, itirafımı daha sonra öm den göndersem? bilemıyorum herkese bişe açıklamaktan öldüm garii
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl geçiyodum bi uğriyim dedim... siz devam edin bana bakmayın...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl itiraf ediyorum az önce üye oldum ii ettin hoşgeldinn aramıza
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl geçiyodum bi uğriyim dedim... siz devam edin bana bakmayın... sen varken kım devam edebılır
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 18 yıl hoş bulduk da git başlığa yaz azcıkda rating artsın istediğim yere yazarım allah allah
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum onu hiç sevmedim.. "Onu hiç sevmedim " diyerek karşınızdakinin kalbini kırmaktansa , susmanın erdemini yaşamak daha insancıl olmaz mıydı? Bildiğim kadarıyla dinimizce kalp kırmakta çok günahtır öyle değil mi ????
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl olmaz benden olsa olsa göz olurdu kanımca ama senden de simiyagov olur bence
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.